Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel válunk. Az emlékeinket hogy tudjuk
"kettéválasztani"? Pl. Az esküvői albumot nem fogjuk
ketté vágni, márpedig mindkettőnknek szép emlék.
Egyikünk csak a dvd-n nézi vissza a képeket? Kisbabánk
velem marad, jó lenne idővel együtt lapozgatni.
dvd-ről ki kell nyomtatni, venni egy albumot és belerakni. Ezt még a leendő exférjed is meg tudja csinálni.
2010. máj. 5. 08:32
de mondjuk nem egy viharvert házasság ez,- ha szabad véleményt írnom,- hogy váltok, de már azon gondolkodsz hogy mi lesz az esküvői fotókkal, meg majd nézegetni szeretnéd együtt a gyerkőccel.... te még szereted a férjed, ugye? mit csinált az a gazember?
2010. máj. 5. 08:34
egy párkapcsolati tanácsadóhoz azért én még elküldenélek titeket,ha osztozkodásnál a közös képeiteken "megy a vita"
2010. máj. 5. 08:38
Ki csinálta a képeket? Biztos van róla negatív. Vagy digitálisan van meg a fotósnál? Lehet mégegy garnitúrát előhívatni. Lehet, hogy nálatok tényleg nem is ez a gond, hogy kinél legyenek a képek.
2010. máj. 5. 08:41
KIDOBNI! Minek a könnyes nosztalgiázás? Én az enyimeket az ex kezébe nyomtam, vigye, ahová akarja.
2010. máj. 5. 08:41
Nekünk ugyan nem voltak albumban, de én azt csináltam (nem csak esküvői fotók voltak, hanem minden féle), hogy egyet ide, egyet oda és felesben elosztottam. De nem nézetetem, azt sem tudom hol van, az az igazság. Igaz, azóta boldog házasságban élek.
2010. máj. 5. 08:51
A volt kapcsolatomban ez a kérdés azért merült fel, mert még nem tudtunk elszakadni. Amin én voltam, az enyém lett amin ő az ővé. a közös egy ide 1 oda. De azóta sem vettem elő, padláson bedobozolva van. Ha nem szeretnéd nem érdekelne a téma.
2010. máj. 5. 10:13
Azért ebben nem értek egyet itt a legtöbb válaszolóval. Vannak ilyen típusú emberek, mint a kérdező, és én is hasonló típus vagyok. Szeretek emlékeket gyűjteni, és szeretem őket időről időre feleleveníteni. Ez épp olyan, mint hogy a 10 évvel ezelőtt írott naplóimat is néha megnézegetem, ha a kezembe akad.
Arról nem is beszélve, hogy a kérdezőnek és a férjének közös gyereke is van. Ha nem haraggal válnak el, akkor szerintem teljesen normális dolog, hogy mindketten szeretnének néhány fontos emléket megőrizni a házasságukról, hiszen ezek majd a gyereküket is érdekelni fogják. Kiskoromban én is szívesen nézegettem a szüleim fiatalkori képeit, és valahogy az én létjogosultságom megkérdőzejelzésének tekintettem volna, ha a házzaságuk boldog perceit bizonyító képeket kidobták volna a kukába, hiszen ebből a házasságból születtem én magam. Ők valamikor szerették egymást, akkor miért ne lehetnének erről emlékeik?
2010. máj. 5. 10:23
Mivel a kedves egy harmadik megjelenése miatt cuccolt el itthonról, eszébe sem jutott, hogy a mi életünkből bármi emléket elvinne. Mondjuk elég vicces jelenet kerekedhetett volna ki, ha a barátnő segít neki kicsomagolni, és megtalálja az esküvői albumot. Már meg is lett volna az első hiszti. Persze, ha akar valamit elvinni, tőlem viheti, de eddig semmiért sem jelentkezett.
2010. máj. 5. 10:46
Egy válás sosem problémamentes, van a "csendes" válás jellegű ugyan, de akkor is meg kell beszélni ki mit visz, mit ad- csak ezt kulturáltan tudják lebonyolítani. Nos az esküvői album "elfelezése" nem egy mindennapi cseleket, hogy ez a tiéd, ez meg az enyém.Ha én válnék elraknám jó mélyre.(Gondolom a férjem nem lovagolna ezen hogy de neki is kellenek az esküvői képek. Minek?)Ezért lehet érezni, hogy a kérdező még érzelmileg nincs rendben.
2010. máj. 5. 12:56
Kapcsolódó kérdések: