Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszólhat a volt feleség hogy mi történhet a láthatásokon? Van egy közös 12 éves fiunk.
Figyelt kérdés
Nagy vonalakban még annyit írnék,hogy válás után pár évvel megismerkedtem a mostani párommal,azóta a volt feleségem nagyon szemét és nem értjük miért.A volt feleségemnek már hamarabb volt új kapcsolata,mint nekem,sőt közös gyerekük is született,ami engem nem érdekel,hisz azért váltunk el,mert nem tudtunk együtt élni,állandóan veszekedtünk. Viszont mióta nekem van új kapcsolatom állandóan szemétkedik. A párom jól bánik a fiammal,és a fiam szívesen van vele,de a láthatások előtt és után is 1-2 napig megbolondul a volt feleségem. Például előtte felhív,hogy az ő gyerekére nem főzhet a párom (nálunk ez úgy működött régen,hogy a párom minden láthatás végén megkérdezte a fiamat főzzön e valamit ha jön legközelebb és ha igen akkor mit. A fiam meg megmondta,hogy mit. Mostanra már kérdezni sem kell mondja magától.) Már többször is felhívott a volt feleségem azért,hogy például miért jött velünk kirándulni a párom? Vagy miért vele csinálta a fiam a leckéjét. Nálunk úgy működnek a dolgok,hogy a fiam egyszer hozzám,egyszer a páromhoz megy oda tanulni. Mégsem mondhatja neki a párom,hogy menj innen mert az anyukád ezt nem engedi! A kedvencem az volt mikor a nyári szünet előtt a párom megkérdezte a fiamat,hogy mikor lesz az utolsó karate edzése a szünet előtt. Aztán mikor hazavittem a láthatásról,fél óra múlva hívott a volt feleségem,hogy egy ilyen kis gyerektől hogy lehet ezt megkérdezni? Ha tudni akarunk valamit,akkor ne a gyereket kérdezzük,hanem őt. Aztán abba is belekötött hogy megkérdeztük megy-e nyaralni valahová. Ezen is kiakadt a volt feleségem és itt is az volt a válasz,hogy őt kérdezzük,ne a gyereket. Szóval a kérdésem az lenne: hogy mások szerint is baj,hogy ilyeneket kérdezünk a fiamtól? A volt feleségem szerint még kicsi az ilyenekhez. Én viszont úgy érzem,hogy ha semmit sem lehet tőle kérdezni,semmit se lehet neki mondani,akkor mi értelme a láthatásnak? Üljünk egész láthatás alatt némán? Mert ha a volt feleségem válaszait nézem,amik szerint ő tőle kell kérdezni mindent, akkor,nem is a gyereket,hanem őt kéne láthatásra hozni,ami vicc lenne! Értem én,hogy idegesíti,hogy egy számára idegen nő is ott van a gyerekével, erről már próbáltam vele beszélni, a párom hajlandó lett volna,hogy bemutatkozzanak egymásnak,váltsanak pár szót,de a volt feleségem azt mondta,hogy ő lesz@rja ki ez a nő,őt nem érdekli. A fiam elmondta,hogy minden láthatás után be kell számoljon mindenről,hogy mit kapott enni,mit beszélgettünk vele,ki,mit kérdezett,mondott neki,mi mit beszélgettünk a párommal,kivel csinálta a leckét...azt is mondta a fiam,hogy már sokszor hazudik az anyjának,hogy csak velem volt,mert ha megtudja hogy a párommal elmentek cukrászdába,vagy vele csinálta a leckét,akkor ordít az anyja. Egyszer azt is mondta a fiam,hogy az anyja mondta neki,hogy fájna neki,ha az én párommal jóba lenne. Ezzel szembesítettem a volt feleségemet,de letagadta. Próbáltam neki elmagyarázni,hogy nekem is fáj, hogy a fiam napi szinten egy másik férfival van(az ő új férjével),de el kell fogadnom,hogy ez van és jobb érzés,hogy tudom jóban vannak,mintha a fiam utálna ott lenni. Ő is tudta mikor beadta a válópert,hogy egyszer nekem is lesz új párom és azzal találkozni fog a fiam,nem? Miért csinálja ezt szerintetek? Már 3 éve ez megy! Még akkor is megérteném,ha a párom miatt váltunk volna el,de a válás után 2,5 év múlva ismerkedtünk meg. Akkor mi baja? És amiket leírtam azok csak a finomabb dolgok,csinált durvábbakat is.2012. szept. 29. 21:42
21/21 anonim válasza:
Az anyának semmi köze ahhoz, hogy te mit, kivel és hogyan csinálsz a gyerekkel, ha nem veszélyezteted. Ez a te időd, azt csinálsz, amit csak akartok, nincs joga beleszólni. Egyszerűen meg se halld, tudomást se vegyél róla, ha ilyenekkel akar kötözködni. Semmi köze hozzá, foglalkozzon azzal, hogy amikor vele van, akkor hogyan neveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!