Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Beleszólhat a volt feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszólhat a volt feleség hogy mi történhet a láthatásokon? Van egy közös 12 éves fiunk.

Figyelt kérdés
Nagy vonalakban még annyit írnék,hogy válás után pár évvel megismerkedtem a mostani párommal,azóta a volt feleségem nagyon szemét és nem értjük miért.A volt feleségemnek már hamarabb volt új kapcsolata,mint nekem,sőt közös gyerekük is született,ami engem nem érdekel,hisz azért váltunk el,mert nem tudtunk együtt élni,állandóan veszekedtünk. Viszont mióta nekem van új kapcsolatom állandóan szemétkedik. A párom jól bánik a fiammal,és a fiam szívesen van vele,de a láthatások előtt és után is 1-2 napig megbolondul a volt feleségem. Például előtte felhív,hogy az ő gyerekére nem főzhet a párom (nálunk ez úgy működött régen,hogy a párom minden láthatás végén megkérdezte a fiamat főzzön e valamit ha jön legközelebb és ha igen akkor mit. A fiam meg megmondta,hogy mit. Mostanra már kérdezni sem kell mondja magától.) Már többször is felhívott a volt feleségem azért,hogy például miért jött velünk kirándulni a párom? Vagy miért vele csinálta a fiam a leckéjét. Nálunk úgy működnek a dolgok,hogy a fiam egyszer hozzám,egyszer a páromhoz megy oda tanulni. Mégsem mondhatja neki a párom,hogy menj innen mert az anyukád ezt nem engedi! A kedvencem az volt mikor a nyári szünet előtt a párom megkérdezte a fiamat,hogy mikor lesz az utolsó karate edzése a szünet előtt. Aztán mikor hazavittem a láthatásról,fél óra múlva hívott a volt feleségem,hogy egy ilyen kis gyerektől hogy lehet ezt megkérdezni? Ha tudni akarunk valamit,akkor ne a gyereket kérdezzük,hanem őt. Aztán abba is belekötött hogy megkérdeztük megy-e nyaralni valahová. Ezen is kiakadt a volt feleségem és itt is az volt a válasz,hogy őt kérdezzük,ne a gyereket. Szóval a kérdésem az lenne: hogy mások szerint is baj,hogy ilyeneket kérdezünk a fiamtól? A volt feleségem szerint még kicsi az ilyenekhez. Én viszont úgy érzem,hogy ha semmit sem lehet tőle kérdezni,semmit se lehet neki mondani,akkor mi értelme a láthatásnak? Üljünk egész láthatás alatt némán? Mert ha a volt feleségem válaszait nézem,amik szerint ő tőle kell kérdezni mindent, akkor,nem is a gyereket,hanem őt kéne láthatásra hozni,ami vicc lenne! Értem én,hogy idegesíti,hogy egy számára idegen nő is ott van a gyerekével, erről már próbáltam vele beszélni, a párom hajlandó lett volna,hogy bemutatkozzanak egymásnak,váltsanak pár szót,de a volt feleségem azt mondta,hogy ő lesz@rja ki ez a nő,őt nem érdekli. A fiam elmondta,hogy minden láthatás után be kell számoljon mindenről,hogy mit kapott enni,mit beszélgettünk vele,ki,mit kérdezett,mondott neki,mi mit beszélgettünk a párommal,kivel csinálta a leckét...azt is mondta a fiam,hogy már sokszor hazudik az anyjának,hogy csak velem volt,mert ha megtudja hogy a párommal elmentek cukrászdába,vagy vele csinálta a leckét,akkor ordít az anyja. Egyszer azt is mondta a fiam,hogy az anyja mondta neki,hogy fájna neki,ha az én párommal jóba lenne. Ezzel szembesítettem a volt feleségemet,de letagadta. Próbáltam neki elmagyarázni,hogy nekem is fáj, hogy a fiam napi szinten egy másik férfival van(az ő új férjével),de el kell fogadnom,hogy ez van és jobb érzés,hogy tudom jóban vannak,mintha a fiam utálna ott lenni. Ő is tudta mikor beadta a válópert,hogy egyszer nekem is lesz új párom és azzal találkozni fog a fiam,nem? Miért csinálja ezt szerintetek? Már 3 éve ez megy! Még akkor is megérteném,ha a párom miatt váltunk volna el,de a válás után 2,5 év múlva ismerkedtünk meg. Akkor mi baja? És amiket leírtam azok csak a finomabb dolgok,csinált durvábbakat is.

2012. szept. 29. 21:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is a jelenlegi férjével kellene megbeszélned! De ha egy húron pendülnek az exeddel,akkor ebből is egy orbitális veszekedés lesz!

Én is most vagyok a válás küszöbén,mert megtudtam,hogy megint megcsal. Sokszor gondolkodom ezen,hogy mi lesz,amikor a kislányunkkal egy idegen nő fog foglalkozni,amikor náluk van(emiatt nyeltem le eddig az előző megcsalá

2012. szept. 30. 06:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Az előző megcsalást is) Tudom,h nagyon nehéz ez így,de ha felnőtt,inteligens ember lenne,nem csinálná az exed ezeket a balhékat. De ha primitív,nem tudsz vele mit kezdeni! Majd vissza kapja...
2012. szept. 30. 06:23
 13/21 A kérdező kommentje:

Próbáltam már beszélni a mostani férjével,aki azt mondta neki sem tetszik ez a viselkedés,de nem tud mit csinálni. Aztán meg a volt feleségem ebből a beszélgetésből is akkora cirkuszt csinált,hogy ezt hogy mertem megtenni,mi közöm van neki az ő férjéhez,majd feljelent,hogy én zaklatom meg ilyenek. Pedig a férjével abszolút normálisan elbeszélgettem.

Még azt szeretném megtudni,hogy a kapcsolattartásba az nem tartozik bele,hogy beszéljek a fiammal telefonon? Mert van mobilja és volt,hogy felhívtam iskola után,aztán meg engem az anyja,hogy ne hívogassam a gyereket,az ő tudta és beleegyezése nélkül,és csak úgy hívhatom fel,ha ő is ott van és kihangosítják a telefont. Hát azóta nem hívom,én csak a fiammal akarok beszélni és arra nem vagyok kíváncsi amiket az anyja közbeszól vagy odasúg neki válasznak.

2012. szept. 30. 10:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Lassan tényleg a gyerekelhelyezés megváltoztatása lesz a kérdés.
2012. szept. 30. 10:24
 15/21 anonim ***** válasza:

Hűha... Azért én a jelenlegi férj helyében elgondolkodnék, hogy vajon akarok-e ilyen nő mellett élni. Pillanatok alatt belőle is lehet elvált férj és akkor vele is úgy bánik???

Lehet, hogy fél ő is kilépni a kapcsolatból, nehogy ő se láthassa a gyerekét?

2012. szept. 30. 10:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a válaszolók többsége egy kicsit túl dramatizálja... Nagyon egyszerű, a volt feleséged egyszerűen féltékeny rád és az új párodra. De nem arra, hogy jól megvagytok, hanem attól fél, hogy a gyerek jobban fog szeretni titeket, mint őt.... Tudom, az én szüleim is elváltak, az én apám egy rohadt alkoholista agresszív állat, mégis, amikor nagy ritkán láthatásra vitt, utána anyunak részletesen be kellett számolnom, mit csináltunk, ki mit mondott, mit ettünk.... Egyébként is utáltam apámmal menni, mert állandóan ivott, nem igazán foglalkozott velünk, így meg pláne, hogy otthon számon kérték rajtam. Sőt, ha valamire nem jól reagáltam, anyu még veszekedett is velem. Erre a helyzetre szerintem nincs jó megoldás. Ha a volt feleséged nem jön rá magától, hogy attól őt még nem fogja kevésbé szeretni a fiatok, hogy titeket is szeret, addig semmi esetre sem lesz jobb a helyzet. Én azóta felnőttem, van három gyermekem, és együtt is élünk a férjemmel,és kínosan ügyelek rá, hogy soha senki ne tehesse fel nekik azt a kérdés, hogy kit szeretsz jobban, apát vagy anyát?, de még csak tetteinkben se mutassunk ki féltékenységet, ha úgy látjuk, egyikőnkkel szívesebben van valamelyik gyerek.. Szerencsére a férjem megérti, miért fontos ez. De azt az érzést, amit olyankor éreztem, azt hiszem soha nem fogom elfelejteni. Rendesen féltem... Szerintem keríts rá alkalmat, üljetek le hármasban, te, a fiad, meg a volt feleséged, és beszéljétek meg ezt a dolgot ebből a szemszögből, még akkor is, ha a végén jól összevesztek. Mert ennél minden jobb!!!
2012. szept. 30. 12:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Szerintem neked utolsó válaszoló eléggé más volt a helyzeted,mert mint írtad a te apukád alkoholista és agresszív volt és azt is írtad utáltad meg nem szerettél menni hozzá. Én viszont se alkoholista,se agresszív nem vagyok,engem szeret a fiam és szeret ide jönni. Nem hinném hogy a válaszadók többsége túl dramatizálná a dolgot.
2012. szept. 30. 20:10
 18/21 anonim ***** válasza:

Huh náunk is hasonló a helyzet :) Olyan mintha nálunk is a volt feleségről írnál. :) Nálunk a lurkók 10 és 11 évesek voltunk. Nálunk is íyg kezdődött minden, aztán egyre egyre rosszabbodott. Mi annyival vagyunk beljebb, hogy nálunk a gyerekek teljesen lelkibetegek lettek, ezt láttuk rajtuk, így elindítottunk egy gyermekelhelyezést, és lassan fél éve én és a párom neveljük őket. pszichológiai szakvélemény kimutatta, hogy az édesanya idegállapota felmondta a szolgálatot, gyűlölet, bosszú erősebb benne mint a gyermekei iránti szeretet,tisztelet, így alkalmatlan gyermeknevelésre. Nálunk is páromat, engem is folyamatosan elidegínítte, miközben gyermekek meg szerettek minket. Nálunk még büntetőeljárás is indult,mert az édesanyuka kiszúrta párom kocsijának a kerekét, tanuk is voltak rá, hogy ő volt. fényes nappal, gondolt egyer és kiszúrta. :S

szóval nálunk is nagyon durva dolgok történtek!

nálunk még nincs közös baba, de már hallunk olyanokat gyerekektől, hogy ijesztgeti őket már előre, hogy ha megszületik a fattyú gyerek akkor ő lesz az első, gyerekek meg háttérbe szorulnak! :S

2012. okt. 1. 10:19
 19/21 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok! elnézést a helyesírási hibákért! :)

Kérdező úgy látom, hogy pár év és a fiad önként fog hozzátok költözni. Oh a telefon körül nálunk is voltak cirkuszok. olyan is volt, hogy párom vitte vissza vasárnap gyermekeket. ajtóban kérdezte az anyuka, hogy mobilt csomagoltál be? Párom mondta igen,mert szeretném elérni gyermekeket mikor nem velem vannak. erre kivette a táskából, és kerek perec páromhoz vágta a készüléket. gyermekek szeme előtt tette mindezt. Tehát szegények olyan lelki megrázkódtatásokon estek át, hogy ezt nem hagytuk szó nélkül.

2012. okt. 1. 10:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Nézz utána ennek: DRMMS szindróma. Sok elvált nő szenved tőle, mégha nem is ismerik be.

De úgy látszik sok elmebeteg exet hord a hátán a föld és ezek szerint nem az enyém ilyen hülye csak.

A múltkor nekem is a szokásos ordénáré, arrogáns stílusában meg akarta mondani, hogy mit csinálhat a gyerek, de egyszerűen meg sem hallottam. Elengedek mindent a fülem mellett amit mondd. Ettől persze még idegesebb lesz, de a gyerek végül leállította, hogy neki is van annyi esze, nem kell külön mondani. A gond inkább az, hogy folyamatosan ellenem neveli őket és mindent megtesz, hogy nehogy egy perccel is többet lehessenek velem, mint amennyit hivatalosan a bíróság előírt. A gyerek meg már egyre többet mondja, hogy ha nagyobb lesz, akkor majd inkább velem akar lakni, nem az anyjával.

2012. okt. 3. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!