Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszólhat a volt feleség hogy mi történhet a láthatásokon? Van egy közös 12 éves fiunk.
Miért csinálja? Mert jó dolgában nem tud magával mit kezdeni. Ne számoljatok be neki semmivel, ha a fiadtól tudja, akkor pedig ne foglalkozz vele. Nagyon kérdezősködik akkor kérdez meg, hogy ő is mondja meg óráról órára pontosan mit csinált a fiatokkal a héten.
Evvel csak azt éri el, hogy a fia elfog tőle fordulni.
Ez hülye. Ez a baja.
Mondom ezt elvált anyaként....
Tudod egyszer ezek a dolgok visszacsapnak. A gyerek nem hülye, lehet egy ideig óráig manipulálni, de amikor rájön később, ki hogyan viselkedett, akkor a ti esetetekben az anyjával lehet rosszabb kapcsolata. Ha az ex ezt folytatja, én azon se lepődnék meg, ha a gyerek 3 év múlva kérné, hogy veletek élhessen, mert ott nyugi van.
Nálunk egy új csaj miatt volt a válás, csak kapnék 24 órás büntetlenséget úgy helyreraknám, hogy egy hétig nem tudna mozdulni, de az az én sérelmem. A gyerekek attól függetlenül mehetnek oda.
Ne is menj ebbe bele. Az idő neked fog dolgozni, a gyerek szépen rá fog jönni, hogy a te párod nem is olyan mumus, nálatok nyugodt a légkör, nem piszkáljátok. Van felnőtt ismerősöm, aki mondja, hogy sose bocsátja meg az anyjának, hogy az apját annyit szekálta. Persze anyukát látogatja, támogatja is valami pénzzel, de elég fagyos a viszony.
Majd beérik ez a gyümölcs. Én is tudnék szemétkedni, még kedvem is lenne hozzá, de nem akarom a kapcsolatomat tönkretenni a gyerekekkel, hogy az jöjjön le az egészből, hogy egy hisztis idegbeteg liba vagyok.
Amúgy nekem tényleg érthetetlen ez a viselkedés, főleg ha nem a te partnered a válóok. Én aztán tényleg nem jópofizok a hölgyikének, de ha szétmennének és a volt férjemnek új párja lenne akihez nem köt rossz élmény, ha normális, akkor én nagyon szívesen találkoznék vele.
Szia!
A féltékenység később múlik el, mint a szerelem. Egyszerűen féltékeny, ha nem is rád, akkor a boldogságodra. Igaz lehet az is, hogy már nem boldog az új pasival, de az is igaz lehet, hogy még téged szeret.
Azért nem gondolom, hogy idióta, mert a kapcsolatod előtt nem volt ilyen, tehát valami oknál fogva érzelmileg felkavarta.
Előbb utóbb a gyereketek rá fog jönni a dologra, szóval maga alatt vágja a fát. Tudom nehéz, de próbáljátok figyelmen kívül hagyni és ne foglalkozzatok az utasításaival, ebbe nincs joga beleszólni.
Szia!
Az nem lehet,hogy a te volt feleséged ugyanaz,mint az én volt feleségem? Mikor a gyerekért a templom elé kell menni vasárnaponként,mert ott van az anyjával, akkor is köpköd rám és a mostani feleségemre, pedig a mostani feleségemnek köze nincs a válásunkhoz,mi is a válás után évek múlva ismerkedtünk meg. Érted,ott játssza az eszét a templomba,hogy milyen jó ember,aztán kijön,meglát minket és beszólogat,ráadásul a gyerek előtt. És tényleg mintha az exemről írtál volna,az is ilyen banális hülyeségekkel jön. A múltkor pl mondtam a gyereknek hogy pénteken nem 3-ra,hanem csak 5-re tudok érte menni,mert Pestre megyek kivizsgálásra és onnan idő amíg hazaérek és ezt mondja meg az anyjának is,hogy később megyek. Erre felhív,hogy én hogy képzelem,hogy a gyerekkel üzengetek neki,mert a gyerek ehhez még kicsi,hogy átadjon egy ilyen fontos üzenetet. A lányom amúgy 11 éves és kitűnő tanuló, tehát nem hinném,hogy akkora problémát csináltam,mivel nem egy hülye gyerek,hogy amíg kiszáll a kocsiból,bemegy a kapun,az anyja ott várja,mert mindig leskelődik,addig nem hinném,hogy elfelejti ezt megmondani. Persze rá egy hónapra jön a lányom és mondja hogy az anyja azt ÜZENI hogy a következő hétvégét cseréljük el,mert dolguk van...Szóval a gyerek csak akkor kicsi,ha én üzenek,ha ő akkor már nem!
Ha templomba jár akkor nem ugyanaz,az én volt feleségem olyan gonosz hogy be sem engednék oda! Bár nem értem a tiéd is mit keres ott.
Amúgy lehet kezdeni valamit ezzel a helyzettel? Például,ha bejelentem a gyámügyön akkor ott el fogják neki magyarázni,hogy nincs joga az ilyen dolgokat megszabni? Mert a beszólogatásokat elengedjük a fülünk mellett,de az állandó telefonálgatásaiból már elegem van,főleg hogy semmi értelmeset nem mond és nincs igaza. Csak azt szeretném,ha elmagyarázná neki valami hozzáértő,hogy nem helyes amit csinál. A gyereket nem akarom tőle elperelni,ha 14 éves lesz és azt mondja hozzánk költözik,akkor majd igen. Nekem nem az a célom,hogy kitoljak a volt feleségemmel,mert szereti a fiunkat azt tudom,csak nem kellene ezt csinálnia velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!