Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt asszonyok honnan tudtátok ha csalt a férjetek?
Figyelt kérdés
Nem történt még nagy dolog(amire bizonyítékom is van) de mivel azt is csak onnan tudom,hogy utána jártam és utolsó pillanatig tagadott így nem tudom elhinni egy szavát sem... Attól félek talán megtörtént a dolog vagy legalábbis több mint amit tudok..2012. szept. 26. 00:59
21/26 A kérdező kommentje:
19! Részvétem!!! Nem semmi... :(
2012. okt. 2. 15:33
22/26 A kérdező kommentje:
Utolsó! A fülembe ülteted a bogarat... Lehet,hogy már akkor is volt valami valaki mással??
2012. okt. 2. 15:34
23/26 anonim válasza:
aki a felesege terhezsege alatt mashol jar annak kivamon essen le a betegsegektol es sirva pisijen mert megerdemli
24/26 A kérdező kommentje:
Egyet értek!!! Szerintem annál undorítóbb nincs is a világon... Én kb. bele is halnék szerintem :( Nagyon sajnálom akinek ezt át kellett élnie! :( És persze elismerésem a talpra állásért!!!
2012. okt. 3. 01:25
25/26 anonim válasza:
Kérdező, tök mindegy, hogy akkor is volt-e vagy nem. Így is egy csomó időt elvesztegettél mellette, teljesen feleslegesen rágnod magad azon, hogy még kivel meg mikor csalt meg a mostani mellett. Már tönkrement a bizalom a kapcsolatotokban, ez nem javul meg, szóval szerintem inkább ne a rágódással pazarold az időt, hanem lépj túl.
Tudom, mert én is átéltem, amit te, és én is egy csomó időt pazaroltam el azzal, hogy vergődtem meg gondolkodtam, de rájöttem, hogy az élet nagyon rövid, és minél hamarabb túl kell lépni, mert különben hamar véget ér és egy életetet hazugságban és boldogtalanságban éltél le.
26/26 anonim válasza:
volt férjemmel szinte gyerek ként kerültünk össze 19 évesen hozzá mentem feleségül...vettünk közösen egy lakást,majd terhes lettem 21 évesen.Azután kezdtek kiderülni a dolgai,internet segítségével meg a "legjobb barátnőm "is bevallotta a dolgokat..Mikor költöztünk az új házba ö segített nekünk pakolni,majd párszor átjött volt mikor az új pasijával meg a fiával(csaj egyedül nevelte a fiát aki akkor 5 éves volt)nah szóval ö meg a párom párszor találkozgadtak ,randizgadtak stb....neten is szédítette a csajokat főleg a fiatalabb lányokat 16-év körülieket(akkor volt ö 22 éves)ha elutaztam haza anyumhoz agyerekkel ö sose jött,telon nem hívott...nem is keresett.Egyszer éjszakás volt neteztem ...kíváncsiságból email címét "feltörtem " hát akkor estem ám pofára,egy csajjal levelezgetett ,hogy ő hétvégén nem tudja felvenni a telot csak sms-t tud írni mert nincs térerő meg ekkor meg ekkor tudnak talizni.stb...Egyik ismerősöm kishúga(16 éves volt)szólt hogy neki is írogat,megmutatta....sok ideig tűrtem a gyerek miatt de mivel szinte nem is foglalkozott vele így elköltöztem,elváltam.Ennek már 3 és fél éve.Azóta se jött látogatni a gyerekét(nem tiltom)van új kapcsolatom közös gyerekünk.Ég és föld.Ő tudom ,hogy szeret és sose okozna fájdalmat.Így vissza gondolva olyan sok dolog volt amit nem vettem észre....27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!