Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt asszonyok honnan tudtátok ha csalt a férjetek?
Senki nem mondta, hogy a nők nem csalhatják a férjüket!!! De itt egy hölgy tette fel a választ! Ha téged a férfi része érdekel, tegyél fel te is egy kérdést!!!
Francért kell jönni veszekedni és lepontozni?
Biztos veled is együtt érez valaki, de nem itt kell mást szapulni. Tudjuk nagyon jól, hogy nem csak szemét férfiak vannak, hanem szemét nők is, de itt most nem a nőkről van szó!!!
Így utólag már tudom, hogy észre kellett volna vennem a jeleket, de konkrétan egy SMs-ből tudtam meg, amit a gyerek nyitott meg valahogy a telójában. Kis nyomozgatás és már képben is voltam. Persze tagadott míg tudott, össze-vissza szépítgetett míg a képébe nem nyomtam a bizonyítékokat.
Én igazán megpróbáltam mindent - illetve közösen próbálkozunk, de szerintem nekem van nehezebb dolgom - hogy túl legyünk a nehézségeinken (több mint két éve pattant ki a dolog), de ha egyszer elvész a bizalom és lerombolódik amit közösen felépítettetek, akkor reszeltek a kapcsolatnak, olyan már úgyse lesz. Valami mást, valami újat meg lehet próbálni felépíteni, de ez csak halovány visszfénye lesz már mindannak, ami korábban volt.
en nemreg a 3. fel voltam. esetleg el tudom mondani en hogy lattam es hogy nekem miket mondott a ferj miert csinalja ezt. teszemhozza nekem ugy lett beadva az egesz hogy bar meg hazas de mar valofelben vannak es nem miattam.
osszessegeben szerintem az volt a baj hogy a feleseg megoregedett a ferj mellett, meg is hizott, a haja rovidre volt vagva, tehat kulsore mar nemhogy nem volt az aki regen, de a ferjehez kepest is mar lemaradt es nem is nagyon probalt tenni ellene. jellemre is megoregedett, nem szeretett mar eljarni sehova, sokat hisztizett, regen allitolag egy humoros lany volt, mara egy tulerzekeny depressziogyanus no lett.
itt jottem a kepbe en, a 15 evvel fiatalabb no. es en is szinten at lettem verve, mint mondtam a tipikus hazugsagot bevettem en is, hogy velem tervez es nem csak futo kalandnak szan. aztan egyszer viccesen megkerdezte hogy mi lett volna ha azt mondja hogy a hazassaga nem is olyan rossz. belementem-e volna akkoris ebbe. meg hogy mit szolok hozza hogy tonkreteszem a hazassagat? mindezt viccelodve. persze mind tudjuk mennyire vicc ez, meg aznap szakitottunk.
szex egyebkent nem volt soha koztunk, azt kikotottem hogy amig otthon el es hazas addig szo sem lehet rola. meg szerencse. ez volt egyebkent az elso es utolso ilyen helyzetem, tobbet nos ferfirol hallani se akarok.
szoval a lenyeg hogy o nekem fel tudott sorolni egy egesz sor indokot hogy miert nem akar a felesegevel lenni, de nem hinnem hogy csak a no a hibas ebben, szerintem a ferfi is egy gyava jellemtelen alak aki nem bir magaval. szerintem most is fiatalabb nok utan maszkal.
Simán. Nem foglalkozott velem úgy, mint régen. Ha kértem valamit nem tette meg. Stb.
Igen könnyen rá lehet jönni.
baratnom ugy jott ra fajt a hasa es a nogyogyasz 3 nemi betegseget allapitott meg nala!!!!o soha nem volt hutlen igy volt mivel elszamolnia az eletttarsanak.kitette a lakasbol de elotte osszekarcolta az autojat ennyit irt ra
,f***,, bele a lakkba.A
16.a teste meggyogyult a lelke nem.azota sem bizik egy pasiban sem allandoan retteg hogy valami baja lessz.
Kulonben igen ez oriasi problema mert oszinten hany hapsi hasznal ovszert ha ferelep??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!