Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt asszonyok honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt asszonyok honnan tudtátok ha csalt a férjetek?

Figyelt kérdés
Nem történt még nagy dolog(amire bizonyítékom is van) de mivel azt is csak onnan tudom,hogy utána jártam és utolsó pillanatig tagadott így nem tudom elhinni egy szavát sem... Attól félek talán megtörtént a dolog vagy legalábbis több mint amit tudok..
2012. szept. 26. 00:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%

Senki nem mondta, hogy a nők nem csalhatják a férjüket!!! De itt egy hölgy tette fel a választ! Ha téged a férfi része érdekel, tegyél fel te is egy kérdést!!!

Francért kell jönni veszekedni és lepontozni?

Biztos veled is együtt érez valaki, de nem itt kell mást szapulni. Tudjuk nagyon jól, hogy nem csak szemét férfiak vannak, hanem szemét nők is, de itt most nem a nőkről van szó!!!

2012. szept. 26. 20:39
 12/26 anonim ***** válasza:

Így utólag már tudom, hogy észre kellett volna vennem a jeleket, de konkrétan egy SMs-ből tudtam meg, amit a gyerek nyitott meg valahogy a telójában. Kis nyomozgatás és már képben is voltam. Persze tagadott míg tudott, össze-vissza szépítgetett míg a képébe nem nyomtam a bizonyítékokat.

Én igazán megpróbáltam mindent - illetve közösen próbálkozunk, de szerintem nekem van nehezebb dolgom - hogy túl legyünk a nehézségeinken (több mint két éve pattant ki a dolog), de ha egyszer elvész a bizalom és lerombolódik amit közösen felépítettetek, akkor reszeltek a kapcsolatnak, olyan már úgyse lesz. Valami mást, valami újat meg lehet próbálni felépíteni, de ez csak halovány visszfénye lesz már mindannak, ami korábban volt.

2012. szept. 27. 12:30
 13/26 A kérdező kommentje:
Istenem,milyen egyöntetűek a válaszok...ebből le is jön minden.. :( Nagyon sajnálom azokat akik már tapasztalták.. Akit meg terhesen csalnak azt különösen..:( Mi lett a világgal? Miért nem vagyunk elég jók egymásnak és legfőképp elegek??? Mindenhol ezt hallja az ember:megcsalt a férjem válunk vagy kedves FÉRFI TÁRSAM!!!:megcsal a feleségem válunk.(igen vannak nők is de mint az egyik válaszoló jelezte is itt most rólatok van szó) Miért nem tudja értékelni a jelenlegi az aktuális jót?? Nem tudom mit tegyek ,tényleg tanácstalan vagyok,szeretem és tagad és esküdözik és higgyek neki stb... ááh szar helyzet az egész.. Minden esetre köszönöm mindenkinek a válaszát,hasznos volt! És te kedves férfi társ,sajnállak ha egy cipőben járunk. Hozzá teszem én nem általánosítok,vegyes vágott mind két nem való igaz..
2012. szept. 27. 12:54
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

en nemreg a 3. fel voltam. esetleg el tudom mondani en hogy lattam es hogy nekem miket mondott a ferj miert csinalja ezt. teszemhozza nekem ugy lett beadva az egesz hogy bar meg hazas de mar valofelben vannak es nem miattam.

osszessegeben szerintem az volt a baj hogy a feleseg megoregedett a ferj mellett, meg is hizott, a haja rovidre volt vagva, tehat kulsore mar nemhogy nem volt az aki regen, de a ferjehez kepest is mar lemaradt es nem is nagyon probalt tenni ellene. jellemre is megoregedett, nem szeretett mar eljarni sehova, sokat hisztizett, regen allitolag egy humoros lany volt, mara egy tulerzekeny depressziogyanus no lett.

itt jottem a kepbe en, a 15 evvel fiatalabb no. es en is szinten at lettem verve, mint mondtam a tipikus hazugsagot bevettem en is, hogy velem tervez es nem csak futo kalandnak szan. aztan egyszer viccesen megkerdezte hogy mi lett volna ha azt mondja hogy a hazassaga nem is olyan rossz. belementem-e volna akkoris ebbe. meg hogy mit szolok hozza hogy tonkreteszem a hazassagat? mindezt viccelodve. persze mind tudjuk mennyire vicc ez, meg aznap szakitottunk.

szex egyebkent nem volt soha koztunk, azt kikotottem hogy amig otthon el es hazas addig szo sem lehet rola. meg szerencse. ez volt egyebkent az elso es utolso ilyen helyzetem, tobbet nos ferfirol hallani se akarok.

szoval a lenyeg hogy o nekem fel tudott sorolni egy egesz sor indokot hogy miert nem akar a felesegevel lenni, de nem hinnem hogy csak a no a hibas ebben, szerintem a ferfi is egy gyava jellemtelen alak aki nem bir magaval. szerintem most is fiatalabb nok utan maszkal.

2012. szept. 27. 20:12
 15/26 anonim ***** válasza:

Simán. Nem foglalkozott velem úgy, mint régen. Ha kértem valamit nem tette meg. Stb.

Igen könnyen rá lehet jönni.

2012. szept. 29. 12:56
 16/26 anonim ***** válasza:

baratnom ugy jott ra fajt a hasa es a nogyogyasz 3 nemi betegseget allapitott meg nala!!!!o soha nem volt hutlen igy volt mivel elszamolnia az eletttarsanak.kitette a lakasbol de elotte osszekarcolta az autojat ennyit irt ra

,f***,, bele a lakkba.A

2012. szept. 29. 14:29
 17/26 A kérdező kommentje:
Na igen... erről nem is beszéltünk pedig igen,nagy veszélyt jelent ez is. Szörnyű,hogy arra se képesek,hogy legalább védekezzenek..sajnálom az érintettet...
2012. szept. 29. 15:02
 18/26 anonim ***** válasza:

16.a teste meggyogyult a lelke nem.azota sem bizik egy pasiban sem allandoan retteg hogy valami baja lessz.

Kulonben igen ez oriasi problema mert oszinten hany hapsi hasznal ovszert ha ferelep??

2012. szept. 29. 15:45
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy boldogan vártam a babánk születését, amikor szörfözgettem egy közösségi portálon, mivel éppen egyedül voltam, a kis férjecském ugyanis szolgálatban volt. Egyszer csak megakad a szemem egy fényképen, amin egy lányt ölelget a drága. A fénykép dátummal is el volt látva, csodák csodájára ő éppen aznap is 24 órás szolgálatot adott. Mindent tagadott, a csillagokat lehazudta az égről, nyűglődtünk még egy fél évig, aztán elváltunk.
2012. szept. 29. 16:36
 20/26 anonim ***** válasza:
sajnos a statisztika es a psyhologia konyvek nem hazudnak A ferfiak akik valaha megcsaljak a felseguket eloszor a feleseguk terhessege alatt teszik ezt. Miert itt jon a psy nem erettek az apaszerepre felnek mar nem eleg ferfiassak be akarja bizonyitani ok meg kellenek masnak is el vannak otthon hanyagolva nem ertik megertve magukat nincs otthon intimitas es szex. Sajnos szemet dolog toluk de igy van.
2012. szept. 29. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!