Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt asszonyok honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt asszonyok honnan tudtátok ha csalt a férjetek?

Figyelt kérdés
Nem történt még nagy dolog(amire bizonyítékom is van) de mivel azt is csak onnan tudom,hogy utána jártam és utolsó pillanatig tagadott így nem tudom elhinni egy szavát sem... Attól félek talán megtörtént a dolog vagy legalábbis több mint amit tudok..
2012. szept. 26. 00:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
14%
te hogy tudtad meg?
2012. szept. 26. 01:13
 2/26 anonim ***** válasza:
73%
Miután szakítottunk,tudtam meg mástól.Míg együtt voltunk is sejtettem,de hinni akartam neki,és tagadta mindig,sőt.Pedig nagyon sok olyan dolog történt amiből rögtön tudnom kellett volna,és elhagyni,de bíztam és hittem.Kár volt,csak pazaroltam rá az időm.
2012. szept. 26. 06:20
 3/26 anonim ***** válasza:
88%

MEgváltozik, eltűnik, jobban ad magára, fura lesz, ha csörög a telója, elmegy a "barátokhoz" egyre többször, túlórázik...

Tagad, sőt még támadni kezd, hogy képzelhetsz ilyet, biztos te cslaod meg

2012. szept. 26. 08:02
 4/26 anonim ***** válasza:
62%
csak utána derült ki hogy mit csinált,sajna én is hittem neki....de amúgy a telója tabu volt még időt se nézhetem rajta,éjszakákat ült a gép előtt,közömbös volt mindenre....
2012. szept. 26. 08:03
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Azt mondta egyszer,vigyem be a telojat,mig kinn szerelt. Lattam hogy sms-e jott,automatikusan megnyomtam az olvas gombot...a tobbit nyilvan sejtitek. Aztan kis nyomozas utan tiszta lett a kep.
2012. szept. 26. 10:58
 6/26 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a ferjem mondta el.

En doha nem jottem volna ra magamtol, nem is felteteleztem volna, de sajnos nem is figyeltem a ferjemre annyira akkor, hogy eszrevrgyem a jeleket.

2012. szept. 26. 14:26
 7/26 anonim ***** válasza:
71%
Engem nem csalt meg (legalábbis nem volt egyenes bizonyítékom, csak levelek), de engem nem érdekelt, hogy "csak tervezte", vagy "be is tette". Ezen a ponton az én bizalmam megszakadt, és nem is túráztattam magam tovább, hogy megvárjam, amíg végleg megaláznak. Elváltam. Te tudod, nálad meddig lehet elmenni. Én többet várok egy férfitől.
2012. szept. 26. 14:44
 8/26 anonim ***** válasza:
72%

Nekem írt a kis riherongy, hogy helló velem csal a párod és terhes vagyok! Én is babát vártam. Hát mit ne mondjak, majdnem dobtam egy hátast. Egy év sem telt el de már jegyesek. Úgy kivágtam az exem, hogy lába nem érte a földet. De én is jó, hülye voltam, hogy nem vettem észre! Azóta is zaklatnak, pereskedünk stb. Amit én már marhára unok, de mit tegyek. Ez van. Remélem lesz jobb is. Ja persze én lettem a ribanc. Ez is vicces, mert nekem 10 éve nem volt rajta kívül más! Hmm. Ilyen ez. De erőt ad a pöttöm.

Ha már attól félsz, hogy megtörtént, akkor megszakadt a bizalom és akkor már nincs értelme erőltetni!

2012. szept. 26. 17:34
 9/26 anonim ***** válasza:
82%
megváltozott:leborotválta a mellkasát(előtte sosem)nagy illatfelhővel ment el,új ruhákat szerzett(egyébként nevetséges volt az igyekezete)Ahogy kilépett az ajtón csörgött a mobilja,állandóan telefonált.Velem alig beszélt,direkt bosszantott.Ő annak a híve volt hogy elérte én mondjam ki hogy válni akarok csak neki ne kelljen be vallania hogy csaja van.Jól megszívta egyébként mert a csaj egy sárkány és ölik egymást.De akinek nem jó a jó annak jó lesz a rossz.
2012. szept. 26. 17:54
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
Megycsalt férjek honnan tudtátok, hogy megcsalt a nejetek, sőtt esetleg gyermeket is csinált közben???????????????????
2012. szept. 26. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!