Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudok elválni. Minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elválni. Minden válás előtt ez történik?

Figyelt kérdés
5éve vagyunk házasok. Nem mondom hogy nem boldog, de azt sem hogy veszekedésmentes. Van egy 2éves gyerekünk. Lehet, hogy én reagálom túl, de el vagyok keseredve. Mielőtt azt írnátok, hogy beszéljek vele, megtörtént. Lecsesz mindenért, ugráltat és parancsolgat. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ő áll a szoba közepén és mondja, hogy mit kell megcsinálnom és mit nem csináltam meg még. Persze hozzáteszi, hogy amit csinálok az rossz, vagy én vagyok szerencsétlen. Ha visszaszólók, akkor okoskodok, vagy hisztizek "csak" és ha továbbfolytatom, akkor ad egy pofont, persze jogosan. Azt érzem ilyekor, hogy tényleg jogosan, mert én vagyok a lassú, aki nem tud megcsinálni itthon semmit. EGyszer szóba hoztam a válást, akkor azt mondta, meg ne próbáljam és elveszi tőlem a gyereket.mondván hogy ilyen nőre mint én nem meri bízni a lányunkat (amit el is tudok róla képzelni-több fizetése van és gyesen vagyok, de ha visszamennék dolgozni akkor is max 80etret kapnék). Aztán a fejemre olvassa, hogy úgysem találnék jobbat, aki engem elvisel, mert ki viselne el egy hisztis p.csát, ezért is hagytak el a volt fickójaim, örüljek, hogy ő itt van nekem. És van hogy tényleg elhiszem, hogy nekem szerencsém van. Mert szereti a lányunkat és vele jól bánik, más férfi meg talán szóba sem állna egy ilyen szerencsétlen nővel,akinek gyereke is van már és elvált. Gondolom ez most elég zavaros, amit írtam, de nem tudom mit tegyek. Tényleg tanácstalan vagyok. Ha elválok, lesz merszem, akkor elveszi tőlem a picit, abba szerintem tényleg belepusztulok. Egyenlőre ő az, aki örömöt tud csalni az arcomra. Anyósék messze laknak, anyum meg türelmetlen, szóval kettesben sem voltunk, már 2éve. 1-2szer lett volna rá lehetőságünk, de a férjem nem akarta.
2012. szept. 23. 13:25
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem lesz. De kell valakinek a segítsége, aki támaszt tud nyújtani. Én egyedül nem vagyok képes ezekre, amiket írtatok. Sajnos. Családsegítőben van esetleg segító, vagy vannak ilyen klubbok, ahol más olyan nők.anyukák is vannak, mint én?

Azért nehéz, mert ezen kívül nincs baj, de ez engem idegileg és lelkileg teljesen felőrül. Amúgy nem iszik, jól keres és szereti a lányát

2012. szept. 23. 14:33
 22/43 A kérdező kommentje:
Bocsi összekevertem a hormon spirállal. Azt elvileg még érezni sem lehet
2012. szept. 23. 14:34
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

A NANE-t hívd fel. Pontosan ilyen helyzetekre specializálódtak, ők támaszt adnak, lelket öntenek beléd.

Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)

Biztonsági információk külföldi munkát kereső fiatal nőknek: 06-80-630-125 (kedden és csütörtökön délután 2 és 6 között)

Postacím: 1447 Budapest, Pf. 502.

E-mail: info@nane.hu ** Internet: www.nane.hu

Addig is olvasgasd a kiadványaikat, ugyanis amit a férjed tesz, az egy nagyon is ismert forgatókönyv, ők is leírják. Meg fogsz lepődni - főleg, ha meglátod kicsivel később mire számíthatsz, ha nem lépsz.

2012. szept. 23. 14:40
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

neharagudj, de ne legyél hülye. miért lennél szerencsétlen , mitől kéne örülnöd neki, hogy ő van neked?... ne haragudj de ez a pasas szánalmas és röhelyes... teljesen uralni akar, és látom el is éri a célját, ha elhiszed amit mond...

ha van egy kis eszed, csomagolsz és cuccolsz gyerekkel együtt, amig nincs otthon... persze hívj oda egy barátot, vagy ha van kocsid akkor ugye azzal.de semmiképp se egyedül. két bőrönd és szevasz, a tárgyak nem fontosak.

a gyereket meg nem tudja elvenni, de ha pofoz azonnal spuri látleletért...

ha egy ilyen szánalmas féreggel maradsz, akkor meg is érdemled :-( nem bántásból írom.

aztán meg össze kéne vakarni magad és az önbizalmad mert ez így nem pálya.

30N

2012. szept. 23. 14:56
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Édes Istenem!....Ne higgy el neki semmit!Aláássa az önbizalmad és a kapcája leszel egész életedben,aztán pedig a gyermeked is belédtörli a lábát.Nem szeretnél legalább a gyerekednek békét,nyugalmat?Mi a fenére vársz?Hogy növeld a családon belüli erőszak következtében elhunyt nők statisztikáját? Gyerek bölcsibe ad,vissza meló,kis szoba kibérel,ügyvédet fogad,pszichológushoz jár,kiegyensúlyozott hátteret teremt a gyereknek.Ennyi a dolgod.

Különben áruld már el,miért nem jobb kettesben a gyerekeddel,mint egy utolsó senkivel élni,aki tönkreteszi a te életedet és a gyeremekdét?Hát milyen példát lát szerinted?mindent érez,ha nem is látja.

2012. szept. 23. 14:59
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

de ha szeretnéd tudni, mi lesz a sorsod ha nem lépsz MOST, nem jövő héten nem ősszel, nem télenm nem jövőre, hát itt van:

nyilván mindennap gyomorgörccsel várod haza, egyre jobban nyeregben érzi magát te meg egy utolsó sz*rnak, a végén már verni fog ok nélkül is, meg majd a gyerek orra előtt fog a hajadnál fogva végigrángatni a lakáson, meg tele leszel ütésnyomokkal (nyilván teszteli meddig mehet el, te meg hagyod, és hagyni is fogod), majd hosszú ujjúban jársz mindenhova és azt mondod hogy leestél a lépcsőn és mindenki le fog sajnálni mert tényleg szánalmas leszel.

ennyi.

ha neked ez jó, csináld, jó családi erőszakot kívánok és még évtizedekig ezt - mert ugye tudod, hogyha nem lépsz most ez durvulni fog sokkal de sokkal jobban?.

ha egy kis maradék eszed is van már holnap lelépsz rögtön azután hogy elment munkába. gyerekkel együtt.... remélem csak van valami barátod aki segít.

2012. szept. 23. 15:02
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, összehasonlításképp:

Egyszer valóban minősíthetetlenül viselkedtem a férjemmel. Tudod mit csinált? Egy "te hülye vagy" felkiáltással kisétált a szobából és fél órán keresztül nem szólt hozzám. Ez volt a legdurvább megnyilvánulása, mióta ismerem.

Illetve egy alkalommal nem vette észre, hogy mögé sétáltam és ahogy lendületből megfordult (épp a felső polcon pakolt valamit fej fölé emelt karral), fejbe könyökölt. Egész nap elnézést kért, pedig egyértelmű volt, hogy nem szándékosan tette, hülye baleset volt, én is csak röhögtem rajta, hogy milyen bénák vagyunk.

Próbáld meg ehhez mérni, ami nálatok megy, hogy mennyire leht igaza a "kedves" férjednek.

2012. szept. 23. 15:34
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnállak. Annyi okos dolgot írtak a többiek. Kár, hogy nincs merszed lépni. Valahogy az az érzésem, hogy csinos, értelmes nő vagy, akinek ez a féreg elvette a maradék kis önbizalmát is. Miért ne kellennél másnak, ha elválsz? Még három gyerekkel is találnál párt, nemcsak eggyel. A bíróság kb. csak abban az esetben ítélné a férjednek a gyereket, ha te prosti vagy, alkoholista, drgos, kaszonófüggő ecetera. Egy ekkora gyereket nagyon, nagyon indokolt esetben kap meg az apa. Ezt hidd el nekem! Ezenkívül, ha visszamész dolgozni, lesz saját jövedelmet, ami nem GYes. A tartásdíjra is számíthatsz. Ha szép a férjed jövedelme, lehet nem is keveset ítél a bíróság. Abból azért el tudod tartani magad és a gyereket + csp. Jó, nem nagy lábon fogtok élni, de meglesztek. Gondolj bele, ha a lányod, már érteni fogja mi történik. Azt látja, hogy az apja folyton alázza az anyját, az mennyire lesz jó neki? Nem lesz jó példa. Az Ő élete is tönkre fog menni. Még fiatal vagy. Van lehetőséged arra, hogy találj egy párt, aki megbecsül. Még gyereked is lehet, de ne ettől a féregtől! Kérlek szépen! Lépj ki ebből!

2012. szept. 23. 16:17
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a szüleid között milyen volt a viszony? Apád is hasonlóan viszonyult anyádhoz, ahogy a férjed hozzád?
2012. szept. 23. 16:28
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Először is,olyan nincs,hogy jogosan kapsz pofont!(max akkor tudnám elképzelni hogy 1 ffi pofont ad a nőnek, ha az megcsalja)

Én visszamennék dolgozni.80 ezer ft is pénz, nem kell lebecsülni,itt vidéken ennyi a fizetés általában,mi is ennyit keresünk, és ennek is örülni kell...Emberek közt lennél.

Nem szoktam válásra biztatni ált.-ban, de itt nem látom sok értelmét az együttmaradásnak.

Ne hagyd ,hogy a gyerekkel zsaroljon,próbálj meg lépni,ne hagyd magad!Ha nem találnál jobbat nála(amit kétlek),még egyedül is jobb lenne, mint 1 ilyen férjjel...

2012. szept. 23. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!