Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén, mi történik, ha nem megyek el az első tárgyalásra, a másodikon elválasztanak?
Az ügyvéded képviselhet, ha nem akarsz nem mész el, ennek csak akkor van jelentösége ha " nincs megállapodás a két fél között" és esetleg te is hozzászolhatsz a dologhoz ott a terembe.
Nálunk a volt férjem sem jött el az elsö tárgyalásra nem is volt semmi gáz belöle, bár ennek már pár éve, de gondolom most sincs ez másképp.
Tehát az ügyvéd téged képvisel. Ö ott lesz az a lényeg.
Szia.
Az első tárgyalás a békítő,itt még egyszer megkérdezik mindkettőtöket,hogy akartok-e válni,és teljesen mindegy,hogy Te mit szeretnél,ha a párod ragaszkodik ahhoz,mint felperes,hogy válni akar,akkor elfognak választani.Az elsőn még nem,mint írtam is,ez a békítő,de a másodikon már igen,akaratod ellenére is.A párom exe sem akart válni,és mivel volt 3 gyermek,így nekünk 3 tárgyalás lett a békítővel együtt,és végig ragaszkodott ahhoz,hogy nem akar válni,mindenfélét kitalált,de mégis 3 után elválasztották őket,mert a párom ragaszkodott hozzá.Ügyvéddel-ügyvéd nélkül,ha nincs gyereketek,már a másodikon,ha van,akkor a harmadikon,de elválasztanak,ha jelen vagy,ha nem.A vagyonmegosztás más tészta,elválasztanak benneteket hivatalosan,a vagyonon pedig akár évekig is civakodhattok,de már mint elvált felek.
Végigcsináltam,ez így van.
Sajnálom!
De ha az asszony akar akkor is meg lesz a tárgyalás, mert ilyenkor kirendelt ügyvédet rendelnek el !
Szerintem ma már mindegy akarsz -e válni vagy sem, ha a másik fél akar, kirendelt ügyvéddel is el fognak választani, ha te nem leszel ott. első voltam. De már nem lehet megbeszélni vele? Szereted öt ?
Ne haragudj,de ez gyerekes dolog, hogy nem mész el, mert nem szeretnél válni. Ezzel csak halogatod, húzod az ügyet reménytelenül, mert a végén úgyis kimondják a válást, elég ha az egyik fél akarja..
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel, (mégegyszer..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!