Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma volt az első tárgyalásunk közös megegyezés alapján . De 3 hónap múlva vissza kell menni akkor már elválasztanak minket?
Figyelt kérdés
Kb.5 perces volt a tárgyalásunk mindenben meg egyeztünk!!!Lehetséges hogy a következő tárgyaláson már meg kapjuk a elválasztó végzést vagy azt csak utána küldik ki?2009. jan. 13. 20:21
1/8 anonim válasza:
A végzést mindig utána küldik ki postán, de igen, valószínűleg fel fogják bontani a házasságot már a következő tárgyaláson.
2/8 anonim válasza:
Igen elválasztanak benneteket, ha nincs a vagyonmegosztásban ellent mondás! Vagy gyerekelhelyezési dolog !
4/8 anonim válasza:
Nekem is meg volt már az első tárgyalás közös megegyezés alapján, most lesz januárban a második és a végleges. Nem tudom a vagyonmegosztás megtörtént-e, mert addig nem fognak elválasztani. Ha nem, menj el az ügyvédedhez, vagy mind a ketten menjetek el, aki megcsinálja a vagyonmegosztást. Ezt elküldi a bíróságra, majd ezután adnak egy időpontot a tárgyalásra. Mi is így csináltuk. Közös megegyezéssel válunk, de kell a vagyonmegosztásról szóló papír is, különben nem ez lesz az utolsó.
5/8 A kérdező kommentje:
Nekünk nincs közös vagyonunk azt mondták agyak be egy papírt hogy folytassák a tárgyalást ennyi!Azt más nap be is adtam!!!!Mindenben megegyeztünk ott!!!!
2009. jan. 16. 13:46
6/8 anonim válasza:
A három hónap, az maximum annyi, azon belül bármikor beadhatod a folytatás iránti kérelmet, ha viszont kicsúszol a három hónapból, akkor megszüntetik a pert. Ha most kéred a folytatást, akkor csak annyit kell írnod, hogy kéred az eljárás folytatását, és az ügyszámot lehetőség szerint. Az ügyszám az idézésen is rajta van. Meg kell egyezni a házasság felbontásáról, a gyermektartásról, a gyermekelhelyezésről, kapcsolattartásról. Ha a vagyonmegosztást nem kértétek, akkor arról nem kell. Ha minden megvan, akkor a második tárgyaláson biztos, hogy elválasztanak benneteket. Ha vagyonmegosztást is kértetek, akkor vagyonmérleget kell felállítani, leírni, hogy mitek van, ki mit kap belőle, milyen értékben. Remélem, tudtam segíteni.
7/8 anonim válasza:
Ja, azt nem írtam, hogy házasság felbontásánál nem végzés van, hanem ítélet, de azt utólag küldik ki postán, együtt a tárgyalási jegyzőkönyvvel, amibe bele lesz foglalva az egyezségetek.
8/8 anonim válasza:
Mi mindenben megegyeztünk a volt férjemmel. Az ügyvéd tárgyalás előtt benyujtotta a biróságra a megegyezést és minket egy tárgyalás alkalmával el is választottak. Ugyhogy a köv tárgyaláson tuti elválasztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!