Mitől laposodhat el extrém esetben már az első hónap után egy párkapcsolat?
Egy hónapos együtt járás még csak ismerkedésnek mondható.
Ha nincs lángolás el kell válni szépen.
nagyon könnyen, elfogy a "téma", a közös érdeklődés
mint pl ha megismers valakit interneten, 2-3 hétig tök jól el tudtok beszélgetni a WoW-ról vagy a rockzenéről, de aztán ellaposodik az egész és soha többet nem beszéltek:D
Utolsó válaszoló ezt kifejtenéd nekem? Én abban a helyzetben avgyok, hogy másfél hónapja ismerkedem egy fiúval, jól elvagyunk van mindig téma, de mások azt mondják ez szerintük nem a lángoló szerelem és hagjyam ott. Pedig én is így érzem, hogy ennyi idő alatt még nem lehet az a holtomiglan-holtodiglan örök szerelem...
Bocsi kérdező, hogy idepofátlankodtam :$
Egy hónap után szerintem nem ellaposodik a kapcsolat, hanem kiderül, hogy nem vagytok egymás mellé valók.
Ehhez pedig elég egy rossz mondat vagy egy olyan tulajdonság, ami a másiknak elfogadhatatlan.
ha ellaposodottnak érzed, mert mondjuk nincs miről beszélni, akkor egyértelmű az ok: unalmas a másik.
Nyugodtan "pofátlankodjatok" bele! Minden véleményre, további kérdésre kíváncsi vagyok!!!
Utolsó kérdezőhöz: ..és ha én érzem magam unalmasnak?
Hát, ha te érzed magad unalmasnak, de a párod nem és, ha meg akarod tartani akkor találd fel magad.
Bár az a helyzet, hogy ha már most sem érzed magad elég izgalmasnak, akkor hiába vetsz be most praktikákat, hiszen előbb-utóbb ezek elfogynak és inkább legyetek most túl az egészen, mint mondjuk fél év múlva.
Figyi, szerintem, ha találsz egy igazán melléd való partnert, akkor nem fogod magad unalmasnak találni és az egész kapcsolatot ellaposodottnak. Lehet Ő nem a Te embered!
és mi van akkor, ha az unalomról a pasi tehet?mert csak a haverjaival tud elmenni mindenhova.
de mondjuk ez érdekes mert ha az ember ugy igazán szeret valakit, akkor amellett nem unatkozik, szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!