Mitől laposodhat el extrém esetben már az első hónap után egy párkapcsolat?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 17:09
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, (már ha tőlem kérdezted) volt szex, méghozzá nagyon jó. Életemben eddig vele élveztem a legjobban a dolgot. Ő is nagyon oda volt ettől, de sajnos ez sem bizonyult elégnek. Vagyis a kapcsolat alapfeltétele a jó szexuális élet, de ha jó, nem következik belőle, hogy jó lesz a kapcsolat is:S:)
2009. aug. 25. 20:33
13/17 anonim válasza:
Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol egy-két hónap után nem volt témánk, és nem tudtunk egymással mit kezdeni. Ez azt jelenti, hogy nem vagytok összeillők, ez nem a te, és nem is a másik hibája. Egyszerűen nem működik. Keress másik párt magadnak, és ha jól választasz, meglátod, hogy jól fogtok szórakozni.
14/17 anonim válasza:
Olyan is van, hogy valaki "felszínes" Nincsenek mély érzelmei, kevés dolog érdekli, még kevesebb az, amiért lelkesedik. Ilyenekkel nehéz hosszútávon kapcsolatban lenni. Nem az hogy te nem illesz hozzá, hanem senki sem illik hozzá, vagyis bárki is jó, tök mindegy, nem veszi észre az embert valakiben.
15/17 anonim válasza:
Nem ellaposodik egy egy hónapos kapcsolat hanem ennyi idő kell hogy rájöjjön az ember, nem illenek össze!
16/17 anonim válasza:
Nem lehet,hogy csak azért laposodott el a kapcsolat,mert már szexeltetek,és csak ennyit akart?
17/17 A kérdező kommentje:
Nem, mert szerintem akkor nemmutatott volna be mindenkinek mint az ő kedvese. Nem egy hónapig tartott, csak addig volt minden nagyon jó. Aztán már csak jó és elromlott minden...
2009. aug. 26. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!