Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elválni. Minden válás előtt ez történik?
A munkahelyemen visszavárnak. Tesót nem szeretnék. Gyereket igen, de nem ide és nem most.
De tudom, hogy gyáva vagyok, mégha borzasztó is ezt így kimondani, és nem tudok/merek nagy döntéseket hozni, mert ott visszahngzik a fejemben, hogy nem fogok kelleni senkinek és vele mekkora szerencsém van. Nem tudom, hogy egyedül boldogulnék-e.
en mennek akar stoppal is videkre!! Elso lepes a konyhapenz megdezsmalasa. Minden alkalommal ha penzt kapsz rakjal felre belole par szaz forintot.ez a legfontosabb jo alap egy kis dugipenz.Vigyazz nehogy lebukj jol dugd el ha megtalaja mond azt gyujtesz karacsonyra neki ajandekra.
2.fogamzasgatlas menj el seta kozben nogyogyaszhoz es kerj valami fog gatlot huvelygyuru tapasz stb nehogy terhes legye.
3. mond el a rokonoknak rossz dolgod van pofoz az urad mert kell majd a tanui a valasra.legkozelebbi pofozas utan rogton panaszkodd el a szomszednak postasnak stb ugyancsak a valasra kell
4. kerj segitseget a csaladsegitoben a ferjed hata mogott hogy tudjanakl az ugyrol.
a valas meg raer eloszor keszisd a menekulesi tervet.
Először is,beiratod most a gyereket a bölcsibe.2 éves gyerekként én is bölcsis voltam,a tesóm is,és még több ezren az országban.Visszamész szépen dolgozni.Lesz újra kereseted,a munkában újra megbecsültnek érzed magad,tudod, hogy már lesz mire támaszkodnod, mégha keveset is keresel.
Szépen beadod a válókeresetet.
Arra ne is gondolj, hogy megjavul a kapcsolatotok, hiszen már meg is pofozott téged.Te tudnál egy nőverő idézőjeles férfiban újra megbízni?Remélem, hogy nem,mert nem férfi az ilyen.
Lesz némi pénzed és elmész anyukádhoz,akármilyen kicsi is a lakása és odaköltözöl,amíg nem tudsz tovább lépni.A gyereket minden esetben az anyának ítélik,pláne ha családon belüli erőszak is van.(mondjuk egy orvosi látlelet jóljön a bíróságon,ha előfordulna még egyszer a pofon).
Igaz, kaptam pofont, de nem akkorát, hogy azt tudnám bizonyítani és nem is az arcomra. Csak megszorítja a kezem, vagy hátrahúzza a fejem a hajamnál fogva...stbstb
Szóval nem tudom bizonyítani. Én nem szeretnék mocskolódást csak csendes és békés életét. :(
Ez lelki terror.Arra megy ki,hogy leépítse az önbizalmadat és akkor nem fogod elhagyni,mert elhiszed,hogy nem találsz mást.
Egyedül is megtudsz élni.Fizu+családi+gyerektartás.Nem a legtöbb de kijönnétek belőle.
Ha ezt még sokáig tűröd annyira lefogsz épülni lekileg,hogy egyedül már dönteni sem fogsz tudni semmiben.Egy zombi leszel agyilag.Bocs nem sértegetés csak én igy látom.
Lépj mihamarabb az előző válaszadók jókat írtak.
Utolsonak:
A huvelygyurut nem az orvos teszi fel, hanem a no sajat maganak es szex kozben siman lehet erezni. Patikaban valtja ki, mint a tobbit es raadasul a hutoben kell tarolni, mig hasznalatba kerul. Szoval siman tudni fog rola a ferje.
A tabletta inkabb titkolhato.
Vagy esetleg a spiral. Bar annak meg a biztonsagi szalat lehet erezni szex kozben az elso par hetben.
Hüvelgyűrű nem 50e ft.Hol olvastad?
Én 5000-ért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!