Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elválni. Minden válás előtt ez történik?
egyáltalán nem biztos hogy neki adnák.nem értek ezekhez a dolgokhoz de az tuti hogy segitségrer van szükséged. Amiben biztos vagyok hogy lépned kell. felmosorongy vagy és el is hiszed magadrol. itt a baj. nem állsz ki magadért.
Tudod nem az ö hibája hogy szenvedsz hanem a tiéd. mert hagyod.
Hidd el hogy megkönnyebbülsz ha elváltok.
meg akarod várni amig beváltja a fenyegetéseit?
és gondold el mi lesz ebböl a gyerekböl ha ez a család marad. egy lelkironcs ami belöled is lett.
ha el is veszik(amit kétlek) akkor késöbb a gyerek még mindig dönthet ugy hogy veled akar lenni.Ha agressziv az apa elöbb utobb a gyerekkel is az lesz.
Ne tedd tönkre se magad se a gyereket.
Az én szüleim nem ennyire gázosak de mégis jobban örültem volna ha elválnak.fenyegetés nem volt nálunk de ugyanez a porba döngölés megvolt hogy semmire se vagyunk jok és nemcsinálunk semmit.Ma már jobba helyzet apám nem rossz ember csak nem apának valo. ennyi. de a tiád az brutális helyzet! LÉPJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!