Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudok elválni. Minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elválni. Minden válás előtt ez történik?

Figyelt kérdés
5éve vagyunk házasok. Nem mondom hogy nem boldog, de azt sem hogy veszekedésmentes. Van egy 2éves gyerekünk. Lehet, hogy én reagálom túl, de el vagyok keseredve. Mielőtt azt írnátok, hogy beszéljek vele, megtörtént. Lecsesz mindenért, ugráltat és parancsolgat. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ő áll a szoba közepén és mondja, hogy mit kell megcsinálnom és mit nem csináltam meg még. Persze hozzáteszi, hogy amit csinálok az rossz, vagy én vagyok szerencsétlen. Ha visszaszólók, akkor okoskodok, vagy hisztizek "csak" és ha továbbfolytatom, akkor ad egy pofont, persze jogosan. Azt érzem ilyekor, hogy tényleg jogosan, mert én vagyok a lassú, aki nem tud megcsinálni itthon semmit. EGyszer szóba hoztam a válást, akkor azt mondta, meg ne próbáljam és elveszi tőlem a gyereket.mondván hogy ilyen nőre mint én nem meri bízni a lányunkat (amit el is tudok róla képzelni-több fizetése van és gyesen vagyok, de ha visszamennék dolgozni akkor is max 80etret kapnék). Aztán a fejemre olvassa, hogy úgysem találnék jobbat, aki engem elvisel, mert ki viselne el egy hisztis p.csát, ezért is hagytak el a volt fickójaim, örüljek, hogy ő itt van nekem. És van hogy tényleg elhiszem, hogy nekem szerencsém van. Mert szereti a lányunkat és vele jól bánik, más férfi meg talán szóba sem állna egy ilyen szerencsétlen nővel,akinek gyereke is van már és elvált. Gondolom ez most elég zavaros, amit írtam, de nem tudom mit tegyek. Tényleg tanácstalan vagyok. Ha elválok, lesz merszem, akkor elveszi tőlem a picit, abba szerintem tényleg belepusztulok. Egyenlőre ő az, aki örömöt tud csalni az arcomra. Anyósék messze laknak, anyum meg türelmetlen, szóval kettesben sem voltunk, már 2éve. 1-2szer lett volna rá lehetőságünk, de a férjem nem akarta.
2012. szept. 23. 13:25
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Miért venné el tőled a gyereket? Bíróságon majd meg lehet ezt "beszélni".
2012. szept. 23. 13:32
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem biztos hogy neki adnák.nem értek ezekhez a dolgokhoz de az tuti hogy segitségrer van szükséged. Amiben biztos vagyok hogy lépned kell. felmosorongy vagy és el is hiszed magadrol. itt a baj. nem állsz ki magadért.

Tudod nem az ö hibája hogy szenvedsz hanem a tiéd. mert hagyod.

Hidd el hogy megkönnyebbülsz ha elváltok.

meg akarod várni amig beváltja a fenyegetéseit?

és gondold el mi lesz ebböl a gyerekböl ha ez a család marad. egy lelkironcs ami belöled is lett.

ha el is veszik(amit kétlek) akkor késöbb a gyerek még mindig dönthet ugy hogy veled akar lenni.Ha agressziv az apa elöbb utobb a gyerekkel is az lesz.

Ne tedd tönkre se magad se a gyereket.

Az én szüleim nem ennyire gázosak de mégis jobban örültem volna ha elválnak.fenyegetés nem volt nálunk de ugyanez a porba döngölés megvolt hogy semmire se vagyunk jok és nemcsinálunk semmit.Ma már jobba helyzet apám nem rossz ember csak nem apának valo. ennyi. de a tiád az brutális helyzet! LÉPJ!

2012. szept. 23. 13:34
 3/43 A kérdező kommentje:
Azt mondja azért, mert szerinte nem vagyok beszámítható és különben is miből tartanám el???
2012. szept. 23. 13:34
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha még sokáig ebben a "gyilkos" kapcsolatban maradsz, azzá válsz amit most még csak el akar hitetni veled. Itt nincs mit megjavítani, ez nem házasság.
2012. szept. 23. 13:39
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
tipikus hazi eroszak Megalaz alaassa az onbizalmad beled torli a labat mert igy o a kiskiraly. Amit mond nem kell elhinni o nem biro o egy ferfi(szamomra mondjuk nem ha pofonokat oszt).Ha elvaltok rosszul jar elveszti a feleseget es a gyereket 2 hetente lathatja. Amit o mond az mese azert mondja felj tole es tovabb tartson az uralma.Koltozz el tole egy idore majd meglatod lihegni fog utanad.
2012. szept. 23. 13:40
 6/43 A kérdező kommentje:
És mit kellene elsőre lépnem? Nincs merszem most beadni a válókeresetet, mert félek nagyon. Azt akarja, hogy ne menjek vissza dolgozni, mert majd ő eltart minket, mert annyira szeret, hogy azt szeretné, ha csak magamra m eg a gyerekre tudnék koncentrálni. Szeretne még egy babát, én nem. De már úgy érzem össze-vissza hazudozok, hogy miért nem, de az igazság az, hogy nem merem bevállalni ebbe a kapcsolatba. Ősztől viszem a lányom minibölcsibe, akkor lélegzethez fogok jutni, talán nem leszek ilyen depis. De úgy gondoljátok, hogy ez nem változhat már meg? Én is érzem, de nagy lépéseket nem merek tenni. :(
2012. szept. 23. 13:42
 7/43 anonim ***** válasza:
73%
nincs valami rokon barát akihez odaköltözhetnél ideiglenesen legalább? de ha utána liheg utánad ahogy emlitették nehogy bedölj neki.
2012. szept. 23. 13:43
 8/43 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos. A legtöbben vidéken laknak. Arra meg sajnos nincs pénzem, hogy 1hétre elutazzunk a picivel.
2012. szept. 23. 13:45
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Anyaotthon?
2012. szept. 23. 13:59
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
No, akkor leszel igazán a markában ha elfogadod, hogy majd ő eltart, mert úgy szeret! Nem kell hazudozni, mondd meg neki nyugodtan, hogy aki téged elmebetegnek tart, az ne akarjon tőled még egy gyereket. Addig lépj míg jár a gyes, az fix jövedelemnek számít. És de, fog ez még változni, egyre durvább lesz. Nem a társa vagy, hanem a tulajdona. Két gyerekkel meg esélyed sem lesz lépni. Ne légy buta, ne higgy neki.
2012. szept. 23. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!