Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi lesz most, szakitottunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz most, szakitottunk, de rettegek, főleg a kislányom miatt?

Figyelt kérdés
A kislányom 3 és fél éves. Már eleve egy rossz kapcsoaltba született bele, de próbáltunk, igyekeztünk jobbak lenni, igazán, de nem ment, nem megy. Most kidobtam a páromat, aki nem a férjem, de a kislányom édesapja. NEki nagyon fog hiányozni, nekem csak az autó, a fizetése, és az az illúzió, hogy mégiscsak családban éltünk. Most nem lesz a gyerekemnek családja, rosszabb anyagi és bármilyen lehetőségünk lesz, de én nem birok már ezzel az emberrel együtt élni, folyton csak veszekszünk. És ezt nem akarom a gyermekemnek, hogy igy nőjön fel. Ráadásul 35 éves vagyok. Most hogyan lesz igy neki testvére vagy valami???? Tönkrement minden, tönkrement a kis élete : ((( De nem birok igy élni tovább. A kicsit imádja az apja, de mi már nem szeretjük egymást. Hiányozni fog neki az apukája. Bizonytalan vagyok és FÉLEK!!! De nem akarok társfüggő maradni többé csak azért, hogy a látszatot fenntartsuk. Meddig? Tudna valaki egy kis lelket önteni belém, mert most nagyon rossz??
2012. szept. 23. 09:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Hivatalnok vagyok, ahol már kaptam is egy "elfekvő" munkát, mert a főnököm szerint csak erre vagyok jó. Hót egyszerű, azt még meg tudom csinálni."

És? Legalább van munkád, amiben nehéz is hibázni, így odafigyelhetsz az élet egyéb területeire. Nem gyilkol a munkahelyi stressz. Ez a legkevesebb gond az életedben.

Szalad a háztartás? Nézz utána a flylady programnak, aminek az a lényege, hogy a hónap és a hét napjait felosztjuk aszerint, hogy milyen feladatokat kell elvégezni a lakásban, hogy ne legyen romhalmaz az egész. Készíts magadnak időbeosztást, melyik nap mettől meddig mit csinálsz, és aszerint végezd a háztatrási melót. Ez az első pont, amiben sikereket érhetsz el, tökéletes szétszórt nőknek.

A kislányoddal igazából annyi a dolgod, hogy foglalkozol vele, és mikor vele vagy, csak rá koncentrálsz, nem arra, hogy de jó lenne, ha nem szakadt volna a nyakadba ez az egész.

2012. szept. 23. 10:46
 22/27 Snapette ***** válasza:
Hidd el, a gyereknek nem autó kell, és drága játékok, hogy boldog legyen. Rengetegen nőnek fel apuka vagy anyuka nélkül, és mégis okésak tudnak lenni, boldogak tudnak lenni. Igen, most sok fog múlni rajtad, de nem a pénzeden és azon, hogy mennyire vagy jó háziasszony, hanem azon, hogy mennyire vagy ott a lányodnak. Hiányozni fog neki az apukája, de meg fogja szokni, hogy hetente egyszer látja, és nem is fog emlékezni, hogy volt ez másképp is. Az első jó döntést meghoztad, amint mondtad is: nem tanítod arra, hogy egy rossz kapcsolatban benne kell maradni, és ez egy jó kezdet. Egyáltalán nem ment tönkre az élete azért, mert most ti szétmentetek, attól még lehet ő atomfizikus is, és mindenekfölött lehet boldog. Értem, hogy most rosszul érzed magad, de próbáld túltenni magad, mert nem jó, ha folyamatosan rossz a hangulatod, azt sokkal inkább megszenvedi a lányod, mert érzi, hogy anyuval valami nincs rendben. Hogy kevesebb a pénz, azt csak te érzed, hidd el, a lányod csak akkor veszi észre, ha folyamatosan kihangsúlyozod neki. S hogy nincs autó: rengeteg embernek nincs, nekünk sincs, és én is egy kis egyévest nevelek (elvált vagyok én is, most új párral) de eddig még nem bizonyult rettenetes hátránynak.
2012. szept. 23. 10:50
 23/27 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok! : ) Mindenki, még az is, vagy legfőképpen az, aki rendesen megmondta a tutit. Olyan Csernusosan, bár nem szeretem ezt a palit emlegetni...

Annyiban érzem magam hibásnak, hogy ilyen rossz kapcsolatba szültem meg a gyermekem és ezt sosem fogom megbocsátani magamnak. Ez elinditotta őt is egy kis életcsomaggal, ami egy csomó hiányállapotot hoz neki, de én igyekszem, amit tudok, megtenni. És képzeljétek, még egy könnycseppet sem ejtettem, úgyhogy nem kell a zsepicsomag! De egyébként mindenben le vagyok amortizálódva. Munka, kinézet, mint egy hajléktalan nőé, háztartás, mint a tv-kben amiket lehet látni és azt mondjuk, hogy úristen, lelkileg is. Bárcsak sikerülne kilábalnom ebből az egészből, mert ez egyre csak lehúz. Most be is fejezem az irást egy kis időre és elhúzok takaritani, mert a kislányom, mire hazahozza az apja, nem láthatja ugyanezt a mocskot, amint reggel, mikor elment. Köszönöm, még visszanézek majd!

2012. szept. 23. 12:09
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor itt az ideje, hogy rendbe szedd magad!

Sajnos nem tudom pontosan idézni,amit szeretnék,de nagyjából leírom a lényegét.

Először tegyél rendet körülötted.Ha ez megvan,akkor már megvan a munka.Ha a munka megvan,akkor a rend miatt lehet már rend a családban is.Áh hülyén hangzik,de valami ilyesmi.A vége persze a szeretet:)

Kezdőlépésnek a gyereket leülteted mesét nézni,addig kitakarítasz.Lomtalaníts,hisz ha túl sok mindennek nincs helye,akkor mindig rendetlenség lesz.Utána jöhet a tisztaság.A legfontosabb,hogy mindig legyen mit enni.Ne legyen üres a hűtő.Lehet olcsóbban is főzni finomakat.Minden szervezés kérdése.(hú de jól hangzik,mi?Tudom...de tényleg csak gondold át a dolgaid szépen!Józannak kell lenni és kész).

Napi 5 perc,ha elpakolsz magad után.A kicsi után gondolom több.A mosógép megy magától,a teregetés is pár perc.Főzni lehet félóra alatt 2-3személyre bőven.Kész.

Utána jössz te.Megmosod a hajad,megfürdesz,illatos leszel,megfésülködsz és egy vasalt ruhát magadra kapsz.Kell ennél több?A smink meg a frizura,körömlakk az sokszor felesleges:) Ezekbe az időkbe bele kell férjen az, hogy foglalkozz a kicsivel.Talán olyan elfoglalt leszel ezektől a dolgoktól, hogy ráébredsz, hogy milyen férfire és családra van szükséged.Lehet lecsillapodnak a dolgok és a soha nem létezett érzelmek is visszatérnek.Koncentrálj a gyerekre és magadra.

Sokan egyedül vannak és tudnak boldogok lenni! Amint rendbejössz már át tudod gondolni a helyzetet és nem kell instabil idegállapodban egy új hapsit hajkurászni,vagy azon őrölni magad, hogy vajon mit,mikor és miért rontottál el?! Mindenki hibázik. A problémákat meg kell oldani,a lehetőségeket kihasználni.Minden probléma egy új lehetőséggel jön...

Mondom ezeket én gyerek,társ és minden nélkül magányosan,de remélem valamit azért segítettem! Néha nagyon nehéz mindenkinek, néha vannak jobb napok is :-)

Van ismerősöm,a szerelmi kapcsolataiban megbízhatatlan,elvált, de a gyerekeivel legalább foglalkozik és jó szülő! :-) Mindenre van ellenpélda.

2012. szept. 23. 15:14
 25/27 anonim ***** válasza:

azért ne nézz ki csövesen, az ilyen biofodrásznál már kb 1500 ftért vágnak hajat... :D

meg ha csóróság is van ilyen leárazásokon vegyél 1-2 normális cuccot ha babahányásos pólóban meg kinyúlt tréningen ülsz otthon az nem tesz jót az önbizalmadnak!!

2012. szept. 23. 15:19
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

jaj maradjatok már ezzel a szöveggel hogy gyökeresen el van b,,,va... ha a gyerek szülei szeretik őt és törődnek vele és a szülök emberi módon viselkednek egymással az jó!!! nem lehet minden tökéletes, de a legjobbat kell kihozni mindenből és a kérdező is ezt tette (legalábbis ha abbahagyja a nyavajgást és csinál magának egy jó frizurát és kigányolja a lakást :))

nem kell sok pénz hogy jól érezd magad kirándulni ingyen is lehet, lakást feldobni olcsó pl ikea cuccokkal na meg renddel, van olcsó fodrász olcsó ruha, satöbbi satöbbi :)

2012. szept. 23. 15:23
 27/27 anonim ***** válasza:

Eleve rossz kapcsolatba szültél gyereket. Most azt akarod, hogy abban is nőjön fel??? Most őszintén, szerinted mi a rosszabb a gyereknek? És ha nem lesz testvére? Ha lenne is, már elég nagy lenne a korkülönbség, 4 év korkülönbséggel már amúgy sem játszhatnának, bulizhatnának együtt, nem lenne közös baráti körük. Ez szerintem főleg a te vágyadat tükrözi, semmi köze ahhoz, hogy a gyereknek milyen. Ő testvér nélkül is ellesz.

Az apjával attól még találkozhatna, nála alhatna, jó kapcsolata lehet, attól hogy ti szakítotok, neki nem kell.

2012. szept. 25. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!