Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehetne válás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne válás után nálam a kislányom?

Figyelt kérdés

Röviden: Az anyánál van jelenleg 3 éves lányunk, de az a ház amelyikben laknak az gyakorlatilag jelzálog alatt áll. A közüzemi számlák tartozása közel 1millió forint, tehát szinte minden kikapcsolás alatt áll.

Ezt a bíróság gyermekehelyezésnél figyelembe veszi?

2012. szept. 7. 10:38
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
43%
Azt használnád ki, hogy a volt párod képtelen fizetni a számlákat ? Elég érdekes hozzáállás !
2012. szept. 7. 10:41
 2/34 anonim ***** válasza:
49%

KEdves Apuka! Itt nem egy versenyrol van szo, hogy ki nyeri meg, hanem egy gyermekrol, akinek erzelmei is vannak, s nem beszelve az anyukarol, akit szinten megviselte mar az elozmeny is, mivel valasnak elozmenyei is vannak pl. A feleseged alkoholista, nem tudja ellatni a gyereket stb. tehat ne azon agyalj, hogyan tudsz meg jobban artani,

ha szereted ezt a pici gyereket, akkor arra torekedj, hogy minnel kevesebb lelki serules erje, a celod, amit elerni akarsz, artana a kis lanynak, mivel az edesanyjatok akarod elszakitani! Segits nekik, hogy konyebben eljenek, gyerektartas pl.

2012. szept. 7. 10:50
 3/34 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül. Van más is... A gáz és a villany is már ki lett kapcsolva, de mindig elintéztem...
2012. szept. 7. 10:51
 4/34 A kérdező kommentje:

Senki nem volt alkoholista hála a jó égnek...

Másik pali jött a képbe

2012. szept. 7. 10:53
 5/34 anonim ***** válasza:
69%
Persze első mert az nem számít, hogy télen fűtés nélkül marad a gyerek.
2012. szept. 7. 12:03
 6/34 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem figyelembe veszi, hiszen ezek szerint ott nem lenne jó körülmények között. Gondolom, akkor Te jobb körülményeket tudsz neki biztosítani. Attól még, hogy nálad lesz elhelyezve a kislány, még nem szakítod el az anyjától, hiszen ha az anyjánál van, akkor az apjától szakítják el, nem? Nem értem ezt a hozzászólást. Sztem nem alapelv, h az anya jobban el tudja látni a gyereket. Ha úgy érzed, Te jobb körülményeket tudsz biztosítani, és szeretnéd is Te nevelni a kislányt, akkor mindenképp harcolj érte. Egy tanács: ügyvéd nélkül ne menj a bíróságra, nekünk nagyon rosszak a tapasztalataink ez ügyben :(
2012. szept. 7. 12:07
 7/34 A kérdező kommentje:

Ügyvédhez nem szeretnék fordulni...

De az utolsó két hsz legalább értelmes volt...

2012. szept. 7. 12:15
 8/34 anonim ***** válasza:
32%
Miért csak az az értelmes hozzászólás aki a te véleményedet osztja? Az mióta árt egy gyermeknek ha egy uj pasi jön a képbe? Nem akarok senkit sem hibaztatni,de nyilvan annak is voltak előzményei,és sajnos( nem rólatok,általánosságban beszélek)ha egy nőnél pasi jön a képbe,akkor 80%ban előtte már a férj is benőzött valamikor) A gyerek kivel akar lenni? Hogy fogsz dolgozni jarni ha nálad lesz a gyerek,rábizo valakire? Azon kivül hogy anyukának uj kapcsolata van,van ellene más kifogás mint anya ellen?
2012. szept. 7. 12:44
 9/34 A kérdező kommentje:

az az értelmes válasz, ami a kérdésre érkezik, nem pedig az amiben visszakérdeznek.

A válasz pedig: Én 4 évig eltartottam a családot, két munkám volt, hogy fenn tudjam tartani a jólétünket.

Az, hogy miért jött be egy új pasi? Nem pont azért mert én benőztem volna, talán azért mert kevesebbet voltam otthon a munkáim miatt, de csak azért hogy őket el tudjam látni.

A másik: havonta csak 10 napot dolgozom, így nem is kéne nagyon rábíznom senkire a picit. Van keresztanyja is meg nagyszülei is, akk boldogan vigyáznának rá abban az időben.

2012. szept. 7. 13:05
 10/34 anonim ***** válasza:
35%
jajj.:(Kérlek kérdező,jól gondold meg,hogy mit csinálsz.Én anya vagyok és tőllem i el akarja venni az ex a gyereket,Holott nálunk ilyen problémák nicsenek.Ha nem vizel ügyvédet,már alatt ügy az egész.Hidd el,nem egy-két hónapon belül lesz dönté. Nálunk egy éve huzodik é novemberben lesz csak a követlező tárgyalás ami még mindig nem az utolsó.Első tárgyaláson ideiglenes elhelyezéről lesz szó, végtére oda fogáj helyezni ami le nem zárul az ügy(1-1,5év) ahol eddig i volt gyermek.Azután lesz cak környezetfelmérés stb.Neked bizonyitanod kell amiket mondasz.Ami szintén ujabb tárgyalás.Iszonyatoan elhuzzák,sokminde játszik közre.Ráadásul nekem elmondta az ügyvédem,hogy ha mindkét szülö megfelel akkor i nagy esély van a fiu gyermeknek az apjánál,lánynak pedig inkább az anyjánál történő elhelyezésére.Biztoan a gyermeket ézed?(nem bántásból írom)Nem az anyjával szeretnél kib.szni?Próbáld értelmes, normáli hangon megebszélni vele,hogy az anya hajlandó e erre,hogy nálad legyen a gyermek,és akkor láthatná amikor csak akarná,akkor vinné el amikor csak akarja.Amennyibe nem megy bele, akkor mond neki,hogy mik a terveid ha nem tudja megteremteni a gyereknek ami kell.De ez egy kínharc én tudom...:/
2012. szept. 7. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!