Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne válás után nálam a kislányom?
Röviden: Az anyánál van jelenleg 3 éves lányunk, de az a ház amelyikben laknak az gyakorlatilag jelzálog alatt áll. A közüzemi számlák tartozása közel 1millió forint, tehát szinte minden kikapcsolás alatt áll.
Ezt a bíróság gyermekehelyezésnél figyelembe veszi?
Egy percig sem akarok kib.szni az anyával, hiszen még mindig szeretem tiszta szívemből, ezt ő is nagyon jól tudja. A gyermeket nézem nem pedig a saját érdekeimet. Nekem sem gyerektartás sem pedig más anyagi juttatás nem kell...
Tudom, hogy nagyjából hogy zajlik, az én szüleim is elválltak :(
Az anya pedig nem rossz anya, sőt, kihangsúlyozom, hogy nagyon is jó...
De az ami pl: februárban is, h kikapcsolták a villanyt, és a cirkó ugye elengedhetetlen kelléke az áram, hát a lehellet látszódott az egész házban.
Na ezt akarom elkerülni
2 hónapja dolgozik.
Amúgy nem albérlet anyjának a háza. A házat jelzálog terheli, amit még fizet de kitudja meddig. A közüzemi tartozást meg még a házra is rá akarják verni...
Tudni kell, hogy amíg együtt voltunk addig kapcsolták aki a gázt is meg a villanyt is... Én minden hónapban oda adtam neki a fizetéseimet, hogy tudjunk enni inni, meg fizesse be a számlákat. Mindenről akkor tudtam meg először amikor munő.ban voltam és sírva hívott hogy kikapcsolták a gázt...
A mai napig 600 e ft felett van a gáz
a villanyt havonta 15ezresével kell törleszteni plusz a feltöltés, a víz mint kiderült 2 éve nincs fizetve...
És én ezekről nem tudtam. Jogos a kérdés, hogy hol van a pénz?
Na ezt nem fogom soha megtudni.
Csak a villany van törlesztés alatt, mert addig nem tudja az órát tölteni amíg nem törleszt.
Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy ezeket a dolgokat a bíróság vagy a gyámügy figyelembe veszi e?
Addig amíg ki nem kapcsolnak megint valamit nem akarok lépni...
Fordulj ügyvédhez és kérjetek gyermekpszichiáteri vagy - pszichológusi szakvéleményt.
Ha az anya bepasizott, és a közüzemi számlákat sem fizeti, mindent te intézel, akkor valószínűleg a gyereknek sokkal jobb volna nálad, mert érzelmi és anyagi biztonságban élhetne - ahelyett, amit most elszenved az "édes" jó anyjánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!