Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehetne válás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne válás után nálam a kislányom?

Figyelt kérdés

Röviden: Az anyánál van jelenleg 3 éves lányunk, de az a ház amelyikben laknak az gyakorlatilag jelzálog alatt áll. A közüzemi számlák tartozása közel 1millió forint, tehát szinte minden kikapcsolás alatt áll.

Ezt a bíróság gyermekehelyezésnél figyelembe veszi?

2012. szept. 7. 10:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
bocsánat beragad a billentyüzetem folyamatoan
2012. szept. 7. 13:13
 12/34 A kérdező kommentje:

Egy percig sem akarok kib.szni az anyával, hiszen még mindig szeretem tiszta szívemből, ezt ő is nagyon jól tudja. A gyermeket nézem nem pedig a saját érdekeimet. Nekem sem gyerektartás sem pedig más anyagi juttatás nem kell...

Tudom, hogy nagyjából hogy zajlik, az én szüleim is elválltak :(

Az anya pedig nem rossz anya, sőt, kihangsúlyozom, hogy nagyon is jó...

De az ami pl: februárban is, h kikapcsolták a villanyt, és a cirkó ugye elengedhetetlen kelléke az áram, hát a lehellet látszódott az egész házban.

Na ezt akarom elkerülni

2012. szept. 7. 13:23
 13/34 anonim ***** válasza:
na ebben igazad van,hogy így nem lehet élni.ő mért nem látja be,hogy ez így nem jó?próbáltátok már megbeszélni?Munkát nem talál?Alpfeltétele,ha magánál akarj tudni a gyereket,hogy munkája legyen é h még csak albérlet i de rendezett körülmények legyenek.
2012. szept. 7. 13:27
 14/34 anonim ***** válasza:
De most akkor mit csináljon az Apa? A tartozást nem fizetheti ki helyette, és a gyerek sem maradhat víz, villany,fűtés nélkül. Persze, hogy magához akarja venni. Egy Anyának is be kéne látnia ha nem tud gondoskodni a gyerekről.
2012. szept. 7. 13:28
 15/34 A kérdező kommentje:

2 hónapja dolgozik.

Amúgy nem albérlet anyjának a háza. A házat jelzálog terheli, amit még fizet de kitudja meddig. A közüzemi tartozást meg még a házra is rá akarják verni...

Tudni kell, hogy amíg együtt voltunk addig kapcsolták aki a gázt is meg a villanyt is... Én minden hónapban oda adtam neki a fizetéseimet, hogy tudjunk enni inni, meg fizesse be a számlákat. Mindenről akkor tudtam meg először amikor munő.ban voltam és sírva hívott hogy kikapcsolták a gázt...

A mai napig 600 e ft felett van a gáz

a villanyt havonta 15ezresével kell törleszteni plusz a feltöltés, a víz mint kiderült 2 éve nincs fizetve...

És én ezekről nem tudtam. Jogos a kérdés, hogy hol van a pénz?

Na ezt nem fogom soha megtudni.

2012. szept. 7. 13:37
 16/34 anonim ***** válasza:
akkor pedig a gyámhatóságra menj,de azonnal, és ugyanigy mondj el mindent ahogyan itt is.Nekik kötelességük minél hamarabb intézkedni,de vedd figyelembe hogy a biróság egy magassabban álló szerv.ha az anya erre azt lépi,hogy ő biróságra megy,akkor a gyámhatóság már nem szólhat bele az ügybe.ördögi kőr.jó hogy benne vagyok,tudom,sajnos...:/ha jelenleg viszont van villany is meg minden és még dolgozik is az anya,akkor nem tudsz mit tenni,igazából,akkor mért is tennél bármit..
2012. szept. 7. 14:18
 17/34 anonim ***** válasza:
főleg ha még jelenleg törlesztés alatt is vannak a tartozások..
2012. szept. 7. 14:19
 18/34 A kérdező kommentje:

Csak a villany van törlesztés alatt, mert addig nem tudja az órát tölteni amíg nem törleszt.

Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy ezeket a dolgokat a bíróság vagy a gyámügy figyelembe veszi e?

Addig amíg ki nem kapcsolnak megint valamit nem akarok lépni...

2012. szept. 7. 14:38
 19/34 anonim ***** válasza:
én lennék a keresztanya. A kérdező nővére vagyok. Az öcsém nem akarja elszakítani az anyjától a gyereket, félreértés ne essék, de tudni szeretnénk, ha arra kerül a sor, hogy a gyerek érdekeit nézzük, akkor milyen esélyei vannak. Sajnos így alakult, mi is átestünk egy váláson annak idején, tudjuk, hogy milyen rossz a gyereknek. Itt az anya az, aki megnehezíti a válást, illetve az ő anyukája. Szeretem a sógornőmet, semmi bajom vele, de ném érzem, hogy helyén tudja kezelni a dolgokat.
2012. szept. 7. 14:56
 20/34 anonim ***** válasza:

Fordulj ügyvédhez és kérjetek gyermekpszichiáteri vagy - pszichológusi szakvéleményt.

Ha az anya bepasizott, és a közüzemi számlákat sem fizeti, mindent te intézel, akkor valószínűleg a gyereknek sokkal jobb volna nálad, mert érzelmi és anyagi biztonságban élhetne - ahelyett, amit most elszenved az "édes" jó anyjánál.

2012. szept. 7. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!