Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehetne válás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne válás után nálam a kislányom?

Figyelt kérdés

Röviden: Az anyánál van jelenleg 3 éves lányunk, de az a ház amelyikben laknak az gyakorlatilag jelzálog alatt áll. A közüzemi számlák tartozása közel 1millió forint, tehát szinte minden kikapcsolás alatt áll.

Ezt a bíróság gyermekehelyezésnél figyelembe veszi?

2012. szept. 7. 10:38
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Igen vigyáztam már a kislányomra...

Nem csak perceket, órákat... Naponta is...

Nem vagyok rossz apa, a kicsikém mindent megkapott tőlem (és itt nem csak az anyagiakra gondolok). Szeretet, törődés, odaadás. Ezek fontosabbak számomra bármilyen anyagi javaknál. És igen, fenntartom, hogy az anya nagyon is jól bánik vele, nem is ez volt a kérdés...

A közüzemi tartozások pedig az anya nevén vannak, a jelzálog a nagymamájén.

2012. szept. 7. 22:50
 32/34 anonim ***** válasza:

Nem napi pár óra vigyázásra gondolok, hanem hogy min. egy teljes napig gondoskodtál-e róla, mert az teljesen más! Reggel felkelteni, reggeliztetni, oviba menni, érte menni stb. Hétvégén meg ugye egész nap.

Szerintem neked fogalmad sincs, hogy mit szeretnél bevállalni, ne haragudj...

2012. szept. 7. 23:29
 33/34 A kérdező kommentje:

Tudod kedves válaszoló, minden szabad percemet vele tőltöttem. És igen reggel keltettem, reggelit csináltam, megfürdettem mentem vele...

Éjszakáztam vele....

Hajnali 2 kor vitem kórházba...

Tudom, hogy mit szeretnék vállalni. De még mindig csak azt írom, hogy amíg nincs veszélyben a testi és lelki fejlődése nem akarom elvenni/elvetetni az anyjától.

Lehet, hogy Te még nem voltál úgy, hogy kimentél a játszótérre amikor a gyermeked ott volt, 2 hete nem láttad, elbúcsúzni nem tudtál tőle, és zokogva rohant hozzám, apa hiányoztál, apa ne sírj, már én se sírok... Már ovis vagyok, nagy lány vagyok!

Tudod, nem kívánom senkinek sem azt az "élményt".

De ha gondolod még tudnék írni.

És ne hidd azt, hogy nem vagyok jó apa, és kérlek ne is akarj úgy beállítani vagy magadban elkönyvelni annak. Hidd el, mint bármelyik szülő és ezesetben Rólad is beszélve, én is feláldoznám magam a gyermekemért...

2012. szept. 8. 00:40
 34/34 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne menj bele ezekbe a vitákba. Te is a szülője vagy a gyereknek, mint az anyuka. Ha Te tudod, hogy el tudod látni megfelelően, meg is tudod tenni. Biztos vannak apukák, akik erre nem képes, de vannak ilyen anyukák is, akik csak szülés után jönnek rá, mennyi lemondással jár egy gyermek. Kitartás, és szurkolok, hogy az életetek ne kis játszmákkal teljen, akár hol is lesz elhelyezve a gyermek.

2012. szept. 8. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!