Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apám nőzik és most komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám nőzik és most komoly lelkiismeret furdalást akarok neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma tudtam meg hogy az apám (53 éves)nőt tart anyu mellett aki 46 éves... hangulat ember.mondhatjuk hogy megkeserítette a családunk éltét a kiborulásaival...kisgyerek koromban kb 4-5 éves lehettem egy piti ügy miatt (elmentünk a piacra a szomszéd városba és őt ár hívtuk nem akart jönni persze büszkeségből mert épp olyan kedve volt)fojtogatni kezdte anyut figyelmen kívül hagyva hogy én ott néztem bőgve és kiabálva...ezt anyu szülinapján és végül ajándék nélkül oda állított hogy bocsi boldog szülinapot (anyu nem iszik sört).De mindez csak az egyik sztori rengeteg több iylen van ...pl még asszem a 8. szülinapomon elkezdett velem ordítozni hogy miért nincsenek itt a bátyámék hogy megegyük a tortámat mert ő most enni akar ..és akkor bőgve kimentem elém rakta a tortát és kiabálta hogy ne bőgjél fújd már el de ne bőgjél aztán amikor nem tudtam mert annyira sírtam a földhöz vágta a fényképezőt és otthagyott...anyu már évekkel ezelőtt megmondta hogy el akar válni de se pénze meg nem akar már ennyi idősen új házat meg kínlódni ennek az eladásával ...Általában úgy veszekednek anyuval hogy hónapokig semmi gond majd egyszer apám egy hülyeségen felkapja a vizet és a bolhából elefántot... Szóval tegnap megint veszekedtek és ma kérdeztem anyutól hogy mi volt az új ok ? és mondta hogy majd elmondja válni akar ... biztos hogy nőt tart hiszen jelei is vannak én mr gyanakodtam is de nem akartam mondani ...ráadásul felhívta anyu a bátyámat és hallottam hogy azt mondja hogy de ha ezt kidobja majd lesz másik neki ... szóval kétség sem fér hozzá apám nőt tart ...Olyan ideges vagyok rá hogy hihetetlen és ha hazajön elmondatomvele az egészet mindössze szeretnék neki jól beolvasni ugyanis megérdemli rengeteg szenvedést okozott nekün nap mint a nap pluszban az előforduló kirohanások ...és már dühömben ide írtam hogy hátha ti tudtok valami ütőset...azt akarom hogy égjen a pofája és hogy jegyezze meg örökre hogy ez a lépése volt a hegy csúcsa innetől csak lefelé van út... a legdurvább ami eszembe jutott hogy ezentúl vegye úgy hogy nincs harmadik gyereke...nem érdekelnek a "jaj ne bántsd hisz az apád felnevelt és ruháztatott" ugyanis lehet hogy dolgozott de anyu is legalább ugyanennyit dolgozott és ő nevelt fel gyakorlatilag ...mivel apám itthon sincs...köszönöm a segítséget

2012. szept. 5. 17:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. szept. 5. 17:24
 2/14 anonim ***** válasza:
16 éves.
2012. szept. 5. 17:34
 3/14 anonim ***** válasza:
szerintem az jobban fájna neki ha levegőnek néznéd, ha mész valahova csak anyádtól köszönsz el stb
2012. szept. 5. 17:50
 4/14 anonim ***** válasza:
61%

Én soha nem tudtam azt indoknak elfogadni, hogy valaki a pénz miatt ne akarjon elválni. Bocs de anyukád ehhez még nagyon fiatal.

16 éves vagy, már nem gyerek. Bocs, de biztos vagyok benne, hogy a szüleid között már rég óta nincs szex. Persze hogy apád nőt tart. Csodálkozom, hogy anyukádnak nincs senkije.

Én már 10 évvel ezelőtt elváltam volna anyukád helyében. Szerintem apádat nem nagyon zavarná, ha kiderülne, hogy van valakije.

2012. szept. 5. 17:51
 5/14 anonim ***** válasza:
yes, nézd levegőnek.
2012. szept. 5. 17:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Bátyám pedig 28 éves ő jobban átlát mindent mint az apám...Kérdezte és hogyha nem jön össze a nő (3 heti ismertség után és apám természetét tekintve ez szinte 100 %) akkor mit fog csinálni...ere annyi volt a válasza hogy felakasztja magát...Nem nem ...csak hogy tudjátok apám valószínűleg nem szexet akart, tudom mivel ma túlestünk a sárdobálózós családi ülésen hogy megbeszéljük mi van ...szóval kiderült hogy impotens persze nem kötötték az orrunkra hogy alakult ki de mindhárman a vér szerinti gyerekei vagyunk ... Azt is megtudtuk hogy elválnak a házat eladjuk valószínűleg a lakáspiacon a vevő mostanság 10 milliót ad érte... ez 5-5 millió ebből sajnos nem jön ki egy másfél szobás panel, (nekünk csak ennyi kéne tőle) de hatból talán. Így mondta anyu hogy ő még akar egy milliót ugyanis kiderült apu a ribanchoz költözik majd...megjegyzem 3 hete ismeri... Szóval kijelentette hogy ő NEM AD NEKÜNK MÉG EGY MILLIÓT... csináljunk amit akarunk nekem adna anyu miatt nem ...Rációt ne keressetek apámban sosem volt. Nem nem ...csak hogy tudjátok apám valószínűleg nem szexet akart, tudom mivel ma túlestünk a sárdobálózós családi ülésen hogy megbeszéljük mi van ...szóval kiderült hogy impotens persze nem kötötték az orrunkra hogy alakult ki de mindhárman a vér szerinti gyerekei vagyunk ... Azt is megtudtuk hogy elválnak a házat eladjuk valószínűleg a lakáspiacon a vevő mostanság 10 milliót ad érte... ez 5-5 millió ebből sajnos nem jön ki egy másfél szobás panel, (nekünk csak ennyi kéne tőle) de hatból talán. Így mondta anyu hogy ő még akar egy milliót ugyanis kiderült apu a ribanchoz költözik majd...megjegyzem 3 hete ismeri... Szóval kijelentette hogy ő NEM AD NEKÜNK MÉG EGY MILLIÓT... csináljunk amit akarunk nekem adna anyu miatt nem ...Rációt ne keressetek apámban sosem volt.
2012. szept. 5. 19:49
 7/14 A kérdező kommentje:
tipikus kimenekülő válasz ugyanis túl gyáva hozzá... aztán bátyám mondta neki hogy ok legyen mindegy hogy elválnak de engem még fel kell nevelni mint ugyan így nem ? Erre apán 2 mp gondolkodás után annyit mondott NEM! Hát akkor én düből bőgni kezdtem és anynit mondtam hogy köszönöm köszönöm széepen ...én nemszámítok mindegy. Ezelőtt minket megkért hogy támogassuk őt pozitív hozzáállással meg iyelnek ...hát én kinn az udvaron megálltam az ablak alatt és hallgattam ahogy a bátyám aki midníg higgadt kiabálva már már elcsukló hangon mondja hogy de nem bánthatod meg így beát de nem bánthatod meg így ...és beordítottam hogy de elvárja hoyg támogassam azt persze elvárja és van pofája ezt kérni ...
2012. szept. 5. 19:50
 8/14 A kérdező kommentje:
Szóval ezután ki jött és odaült mellém míg anyám vígasztalt hogy nem úgy értette meg nem akarta meg sarokba szorítottuk de nem érdekelt...szvóal a pohár megtelt kiborult kész vége elegem van. Ráadásul ő azt akarja hogy váljanak el, de ő itt alszik itt fürdik, de a nőnél eszik...magyarul éljünk vele egy fedél alatt továbbra is .. nEM tudom mit gondol hol él, de szörnyű Ja az meg hogy anyu a pénz miatt nem akar elválni nem a procedúra költségein múlna hanem nem tudnánk hová költözni,,,az utcán pedig csak nem élhetünk nem ?Várok a további késforgatási tippeiteket, amiket tudok alkalmazkodni ...Köszönöm
2012. szept. 5. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez nem a te dolgod, hanem a bíróságé. Nem egészen úgy van az, ahogy az apád elképzeli...
2012. szept. 5. 20:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves Bea!

Késforgató tanácsokat nem tudok adni, mert nem tudsz olyat tenni, ami neki fájna, neked viszont nem, ugyanis 16 évesen még nem tudsz annyira higgadt és "kemény" maradni, hogy te ne sérülj...Nem is várja el senki.

Mikor egy egy ilyen vita kipattan, neked nem kéne jelen lenned, egyrészt nem tudsz mit csinálni, másrészt újra és újra fájdalmat okoz apukád, amit nem csak te, senki nem érdemelne meg. Ilyenkor menj el sétálni, egy barátodhoz, és akkor menj haza, mikor lecsillapodtak a kedélyek. Mikor otthon vagy, ne szólj hozzá, ne köszönj neki, ha beléd köt, engedd el a füled mellett, ez dühítőbb lesz számára. Vagy nem. Az az ember, aki ennyire könnyedén lemondana a lányáról, nem biztos, hogy felkapja rá a fejét, hogy nem beszélsz vele. Tönkretette az életed-megértem a dühöd, de bármennyire is rossz ezt hallani, azon kívül mást nem tehetsz, hogy kiiktatod az életedből.

Ami az 1 milliót illeti..Ha valóban 10 millióért eladjátok a közös házat, abból a fele jár neki, és ha nem akar adni, nem fog.Viszont nem dönthet úgy, hogy nem támogat, 16 vagy, gyerektartást kell fizetnie, erre bíróság kötelezi, nincs mese. (persze csak ha nem feketén dolgozik)

Fel a fejjel és kitartás, ha különköltöztök jobb lesz. Nem teljesen, de talán nyugodtabb leszel. Azt feldolgozni, hogy apukád ilyen ember, szinte lehetetlen, de határozd el, hogy te azért is jobb ember leszel nála, boldog leszel, hátha ettől végre megpukkad.

2012. szept. 5. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!