Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám nőzik és most komoly lelkiismeret furdalást akarok neki?
Én soha nem tudtam azt indoknak elfogadni, hogy valaki a pénz miatt ne akarjon elválni. Bocs de anyukád ehhez még nagyon fiatal.
16 éves vagy, már nem gyerek. Bocs, de biztos vagyok benne, hogy a szüleid között már rég óta nincs szex. Persze hogy apád nőt tart. Csodálkozom, hogy anyukádnak nincs senkije.
Én már 10 évvel ezelőtt elváltam volna anyukád helyében. Szerintem apádat nem nagyon zavarná, ha kiderülne, hogy van valakije.
Kedves Bea!
Késforgató tanácsokat nem tudok adni, mert nem tudsz olyat tenni, ami neki fájna, neked viszont nem, ugyanis 16 évesen még nem tudsz annyira higgadt és "kemény" maradni, hogy te ne sérülj...Nem is várja el senki.
Mikor egy egy ilyen vita kipattan, neked nem kéne jelen lenned, egyrészt nem tudsz mit csinálni, másrészt újra és újra fájdalmat okoz apukád, amit nem csak te, senki nem érdemelne meg. Ilyenkor menj el sétálni, egy barátodhoz, és akkor menj haza, mikor lecsillapodtak a kedélyek. Mikor otthon vagy, ne szólj hozzá, ne köszönj neki, ha beléd köt, engedd el a füled mellett, ez dühítőbb lesz számára. Vagy nem. Az az ember, aki ennyire könnyedén lemondana a lányáról, nem biztos, hogy felkapja rá a fejét, hogy nem beszélsz vele. Tönkretette az életed-megértem a dühöd, de bármennyire is rossz ezt hallani, azon kívül mást nem tehetsz, hogy kiiktatod az életedből.
Ami az 1 milliót illeti..Ha valóban 10 millióért eladjátok a közös házat, abból a fele jár neki, és ha nem akar adni, nem fog.Viszont nem dönthet úgy, hogy nem támogat, 16 vagy, gyerektartást kell fizetnie, erre bíróság kötelezi, nincs mese. (persze csak ha nem feketén dolgozik)
Fel a fejjel és kitartás, ha különköltöztök jobb lesz. Nem teljesen, de talán nyugodtabb leszel. Azt feldolgozni, hogy apukád ilyen ember, szinte lehetetlen, de határozd el, hogy te azért is jobb ember leszel nála, boldog leszel, hátha ettől végre megpukkad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!