Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Apám nőzik és most komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám nőzik és most komoly lelkiismeret furdalást akarok neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma tudtam meg hogy az apám (53 éves)nőt tart anyu mellett aki 46 éves... hangulat ember.mondhatjuk hogy megkeserítette a családunk éltét a kiborulásaival...kisgyerek koromban kb 4-5 éves lehettem egy piti ügy miatt (elmentünk a piacra a szomszéd városba és őt ár hívtuk nem akart jönni persze büszkeségből mert épp olyan kedve volt)fojtogatni kezdte anyut figyelmen kívül hagyva hogy én ott néztem bőgve és kiabálva...ezt anyu szülinapján és végül ajándék nélkül oda állított hogy bocsi boldog szülinapot (anyu nem iszik sört).De mindez csak az egyik sztori rengeteg több iylen van ...pl még asszem a 8. szülinapomon elkezdett velem ordítozni hogy miért nincsenek itt a bátyámék hogy megegyük a tortámat mert ő most enni akar ..és akkor bőgve kimentem elém rakta a tortát és kiabálta hogy ne bőgjél fújd már el de ne bőgjél aztán amikor nem tudtam mert annyira sírtam a földhöz vágta a fényképezőt és otthagyott...anyu már évekkel ezelőtt megmondta hogy el akar válni de se pénze meg nem akar már ennyi idősen új házat meg kínlódni ennek az eladásával ...Általában úgy veszekednek anyuval hogy hónapokig semmi gond majd egyszer apám egy hülyeségen felkapja a vizet és a bolhából elefántot... Szóval tegnap megint veszekedtek és ma kérdeztem anyutól hogy mi volt az új ok ? és mondta hogy majd elmondja válni akar ... biztos hogy nőt tart hiszen jelei is vannak én mr gyanakodtam is de nem akartam mondani ...ráadásul felhívta anyu a bátyámat és hallottam hogy azt mondja hogy de ha ezt kidobja majd lesz másik neki ... szóval kétség sem fér hozzá apám nőt tart ...Olyan ideges vagyok rá hogy hihetetlen és ha hazajön elmondatomvele az egészet mindössze szeretnék neki jól beolvasni ugyanis megérdemli rengeteg szenvedést okozott nekün nap mint a nap pluszban az előforduló kirohanások ...és már dühömben ide írtam hogy hátha ti tudtok valami ütőset...azt akarom hogy égjen a pofája és hogy jegyezze meg örökre hogy ez a lépése volt a hegy csúcsa innetől csak lefelé van út... a legdurvább ami eszembe jutott hogy ezentúl vegye úgy hogy nincs harmadik gyereke...nem érdekelnek a "jaj ne bántsd hisz az apád felnevelt és ruháztatott" ugyanis lehet hogy dolgozott de anyu is legalább ugyanennyit dolgozott és ő nevelt fel gyakorlatilag ...mivel apám itthon sincs...köszönöm a segítséget

2012. szept. 5. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

Bármennyire is fáj neked, semmi közöd sincsen ahhoz, hogy édesapád és édesanyád kapcsolata miért romlott meg annyira, hogy apukád másik nőnél keresi a vígaszt (nem csak szexuális érteleben, ugyebár).

Tehát nem is neked kell rendet rakni, nem neked kell anyukát megvédeni, nem neked kell apukában lelkiismeret-furdalást kelteni. Nem is szabad! Javaslom: törődj a magad dolgával, és ne szólj bele abba, amiben nem látsz tisztán és amihez nincs jogod, hogy beleszólj (akkor sem, ha a gyerekük vagy; az ő életük).

Nem neked kell két felnőtt ember életét elrendezned, hanem nekik. Neked épp elég a magadé, főleg, ha 16 éves vagy.

2012. szept. 5. 22:10
 12/14 A kérdező kommentje:
KEdves utolsó előtti köszönöm bár amit hozzá tudok tenni hogy engem nem tör össze amit apum csinál ugyanis nem sok részt vett ki az életemből...egész nap dolgozik ha nem akkor a hobbiban van ...úgy értem kertészkedik és állatokat tart... sosem beszélgetünk ha beszélgetünk akkor is sokkal inkább panaszkodik anyámról ami elég paraszt dolog tőle hiszen anyám sosem hangolt ő ellene aputól meg semmi jót nem hallottam anyu felé ... szóval maradjunk annyiban hogy össze nem tör csak az hogy a bátyám akit anyuklám után a legjobban szeretek, nagyon összetörik. Egy világ benne. MÉg sírt is még sosem láttam sírni mindössze dühös vagyok hogy így megbántotta őt ugyanis velem nem csesz kién csak hisztizek jóformán az igazamért...ÉS a kedves utolsónak üzenem hogy ha figyelmesen megtanul olvasni meglátja hogy mire kértem a válaszolókat és azt mondom hogy ha semmi közöm hozzá hát akkor kinek van ...elvégre én vagyok a gyerek aki még kiskorú szóval mégis csak lehet valami közöm talán ahhoz hogy apám akar e gondoskodni rólam vagy sem ...márpedig elég etikátlan hogy az ő szavaival élve Ő nem gondolja úgy hogy egymillió forint járna nekem illetve nekem adná, de anyámtól sajnálja...szóval elmondanám hogy apámnak bőgve ordítottam a szemébe hogy érted amit mondtál ? felfogtad mit mondtál nekem ? és mégcsak meg sem remegett a hangja pedig még visszaszólni se szoktam neki..nem hatja meg semmi látja a gyerekeit bőgni és nem zavarja még a szemünkbe is képes belenézni
2012. szept. 5. 22:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves Bea!

Természetesen a családodban történő dolgok rád is hatással vannak. Ezért vagy most dühös, csalódott és szomorú. Jogod van sajnálni a tesódat, hiszen rossz sírni látni. Jogod van anyukádat sajnálni, hiszen annyi év után nem ezt érdemelné apukádtól. Jogod van érezni és sírni, de kérlek, hidd el nekünk, hogy te a 16 éveddel ebben a helyzetben csak szenvedő alany lehetsz. Ezt a csatát anyukádnak és apukádnak kell megvívni, miközben te emészted magad.

Bárcsak tudnák úgy rendezni a válást, hogy te ne legyél szem- és fültanú. Ezt a kérést akár szépen el is mondhatnád nekik.

Próbálj meg abból erőt gyűjteni, hogy anyukádnak megkönnyíted ezt a helyzetet: apró, pici meglepétessekkel bearanyozod a napját és ezzel biztosítod neki a lelki béke pár percét, mert örömét leli benned.

A lakás: apukád nem köteles a saját részéből engedni, ez jogilag így van. Ha a jó szándék nincs meg benne, ezt el kell fogadni. Azonban a bejelentett munkabéréből tartásdíjat fog fizetni anyukádnak, amit a bíróság fog megítélni.

És ismét megértem, hogy neked fáj, ha apukád nem akar lemondani a pénze egy részéről érted, a gyermekéért, de sajnos dönthet így.

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek, hogy minél kevesebb könnyel tudjátok a válást és költözést megoldani.

2012. szept. 6. 14:22
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó, nagyon sokat segítettél :) EGyébként csak hogy mondjak még valamit apám most második napja azt játsza, mint egy kiskamasz...én nem fürdök annyit mint ő. Asztalos így koszos munkát véges anyukám 28 évig kérte hogy mosson hajat minden nap...hát nem nagy cucc azt a rövid hajat ami neki van .Eddig hazajött munka után koszosan beült a szobába ami után takaríthattunk most hazajön lefürdik 20 percekig készülődik tusfürdőt használ szappan helyett és dezodort...mióta élek dezodort nem láttam a kezében ...Ja és felvette a bemcsijét amit gyakorlatilag csak karácsonykor meg a szülinapján láthattuk rajta... Aztán elindult a nőhöz...szóval gyakorlatilag tényleg csak a kaját hordja e itthonról és fürödni jár haza. Ráadásul nemtudom írtam-e de ezzel az egymillió forinttal kapcsolatban még eszembe jutott hogy keresztapám már elvált öt éve. És az ő lánya és fia a bíróság által kaptak az apukájuk ház részéből 1-1 millió forintot. És megkérdezték hogy nem érek neki annyit mint keresztapunak az ő lánya és erre is ne mi volt a válasz gyakorlatilag...illetve hozzátette, hogy ha bíróság által neki is megítélnék ezt a pénzt a számomra akkor anyámra 1000 átkot fog szórni és élete végéig szidni fogja ...mert persze apám semmit nem ér bosszú nélkül
2012. szept. 7. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!