Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehetne válás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne válás után nálam a kislányom?

Figyelt kérdés

Röviden: Az anyánál van jelenleg 3 éves lányunk, de az a ház amelyikben laknak az gyakorlatilag jelzálog alatt áll. A közüzemi számlák tartozása közel 1millió forint, tehát szinte minden kikapcsolás alatt áll.

Ezt a bíróság gyermekehelyezésnél figyelembe veszi?

2012. szept. 7. 10:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
mint mondtam,amig nem "veszélyezteti(hülye kifejezés, ne rögtön a legroszabbra gondoljuk)ag yermek életét és helyzetét semmilyen szempontból,tehát nem éhezik,van hol lakni,van villany stb.addig nem lehet mit tenni é mint irtam is akkor mért i kellene elszakitani az anyjától?Ha bármi gond merül fel,mint pl amiket irtál is kérdező,akkor rögtön lehet intézkedni a gyámhatóságnál.addig hagyjátok már.dolgozik,nem ismerem őt,benneteket nem, de talán összeszedi magát,ha nem akkor lépjetek aznnal.ennyi.
2012. szept. 7. 15:48
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
...de mondom,kissé "bosszú szaga" van ennek az egésznek.
2012. szept. 7. 15:49
 23/34 anonim ***** válasza:
én lennék a nővér. Nincs bosszú szaga, az öcsém még mindig szereti a feleségét, nem akar ártani neki, megmondom őszintén, én sokkal dühösebb vagyok, de nem rám tartozik. Itt csak az a cél, hogy kikényszerítsük, hogy gondoskodjon jól a gyerekről.
2012. szept. 7. 16:19
 24/34 anonim ***** válasza:
Korrigálom, most csak a magam nevében beszélek, én ezt tenném.
2012. szept. 7. 16:19
 25/34 A kérdező kommentje:

Igaz. Ha én bosszút szeretnék állni akkor nem a gyerek rovására tenném. Megvannak a magam kapcsolatai is de ez nem ide tartozik...

Szeretem az exem még mindig, és az ajtóm nyitva lesz előtte még évek múlva is. Nem és kihangsúlyozom Nem szeretnék bosszút állni, akármi is történjen. Addig én sem akarok lépni, amíg a gyermek testi és lelki fejlődése nincs veszélyben.

2012. szept. 7. 16:27
 26/34 anonim ***** válasza:
ez nagyon jó,hogy írtad,hogy nem szeretnél a gyereknek ártani.bocsánat,hogy feltételeztem,csak annyi ilyen van és én s ebben vagyok benne, nekem meg is mondta az exem,hogy ott fog bántani ahol a legjobban fáj(a gyerekkel)Minden jót kívánok és remélem,hogy az anyuka összekapja magát,jó úton jár az elmondottak alapján.És hát ha rossz anya lenne,akkor most sem lenne nála,mert mondjuk eldobta volna(tudom egy szóval sem irtad hogy rossz anya lenne).
2012. szept. 7. 17:35
 27/34 anonim ***** válasza:

Ok, akkor gondold végig a következőt: én is válok, és a férjem nagyon ragaszkodik a gyerekéhez, de határozottan elismerte, hogy nem tudna róla gondoskodni úgy, ahogy én - pedig az én lányom már jóval nagyobb!

Egy 3 éves gyerek 24 órás foglalkoztatást, felügyeletet, gondozást igényel - akkor is, ha mondjuk oviba jár, mert lehet beteg, bármikor érheti baleset, hogy el kell rohanni érte, és hát nem lehet mindig "lepasszolni" a rokonoknak, mert akkor az egyébként is instabil biztonság, amit a válás okoz, még jobban sérül.

Gondold végig, hogy képes lennél-e rá főzni, mosni a ruháit, ápolni, ha beteg, minden este mesét mondani, fürdetni, stb. Azokat a napi dolgokat, amiket te nyilván nem láttál, ha sokat dolgoztál...

Az én válófélben lévő férjem, aki egyébként nagyon sokat foglalkozik a gyermekünkkel, azt mondja, hogy ő erre képtelen lenne...

2012. szept. 7. 18:50
 28/34 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Az nem apa, aki nem tudja a gyermekét ellátni. Munkában voltam amikor felhívott a párom, hogy baj van, mindent abbahagytam beültem az első taxiba és mentem. Hála az égnek munkám kapcsán is elég rugalmas vagyok és mint írtam össz vissz 10 napot kell dolgoznom havonta.

Az anya megy minden nap dolgozni és alig látja a gyereket mert a rokonok mennek érte oviba vagy épp azok viszik és van hogy náluk is alszik.. Remélem kicsit tisztábban látod.

2012. szept. 7. 20:40
 29/34 anonim ***** válasza:

Nos, ilyen nálunk is van, hogy a nagyszülők viszik haza a gyereket, és ott is alszik, néha muszáj...

De vajon előfordult-e, hogy csak egyetlen napot is egyedül gondoskodtál a gyermekedről? Mert az én férjemnél néha előfordult, és ez alapján mondta, hogy ő ezt a munkája mellett nem tudná megoldani...

2012. szept. 7. 21:41
 30/34 anonim ***** válasza:

Ha jól értem az anya dolgozik, te mondod hogy jó anya,

a tartozás a nyagymama nevén van.

2012. szept. 7. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!