Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás a legjobb megoldás, ha házasságon kívül találtam meg az igazit?
Ha nem megy, ne erőltesd. idő, energia pazarlás.Megváltoztatni nem tudod.A helyzet ismerős,tesped itthon,sugárzik belőle a negativum,amitől én sem leszek vidámabb :( Ne pocsékold éveidet megoldhatatlan dolgokra.
Sok siket, energiát kivánok!
Első vagyok,
Akkor sajna nincs mit tenni, ha neki nem tetszik a doki, akkor tényleg nem tudok mit javasolni.
Ha tényleg úgy érzed, hogy mellette már esély sincs a boldogságra, és nem hajlandó változtatni, akkor én azt mondom válj el, addig, amíg nincs gyerek. Így még mindketten tudtok új életet kezdeni. Fiatalok vagytok még.
A szomszéd lányt meg hagyd, neki van párja.
ma 20:34
Egy kapcsolat kompromisszumokról is szól, nem? Én gyűlöltem moziba járni, mégis elmentem vele, ahányszor csak akart. Gyűlölöm a színházat, mégis mindig elmentem vele. Nehogy már csak nekem kelljen kompromittálni az ő dolgait...Mindegy, látom nem érted!
Ma 20:57
Szomszéd nő arra volt jó, hogy rájött hiányzik neki az élet:)
Kérdező a feleséged a válás hallatán sem hajlandó elmenni egy párterápiára?
Ti mit tennétek, ha öngyilkossággal fenyegetőzne a feleségetek/férjetek? Mégis csak 6 évig együtt voltunk. Annyira, de annyira érthetetlen emberek vannak itt
" A szomszéd lányba pedig beleszerettem. Persze nem tudja a lány, és nem is fogja megtudni."
Ez a két mondat azt jelenti nektek, hogy elválok, és rámászok a lányra? Tiszteletben tartom, hogy van valakije. Azt hiszem lezárnám a témát, mert sok a buta ember. Vagy fáradtak vagytok, és azért nem fogjátok fel, mit írtam, vagy egyszerűen ostobák vagytok. Aki képes volt megérteni, annak köszönöm. Ne áradjatok a további válaszadással, nem fogom már elolvasni.
"Kérdező a feleséged a válás hallatán sem hajlandó elmenni egy párterápiára?"
Nem, azt mondja ő nem bolond, hogy ilyenekre járjunk. Köszönöm, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!