Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleveszítem a gyerekeimet?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nem bírom már a kialakult helyzetet. Úgy érzem kapálózok a víz tetején, és lassan lemerülök.Válunk a férjemmel, és el akarja venni a gyerekeimet. Nekem nincsenek rokonaim, nehéz megoldanom a gyerekfelügyeletet. Még nincs gyerekelhelyezés, és most már többször megcsinálta a férjem, hogy a megbeszélt időpontra nem hozta a gyerekeket vissza.Mit tehet ilyenkor egy anya ? Mert úgy érzem, egyedül vagyok , és kezdek beleőrülni.Nem fizet gyerektartást, a családit is Ő veszi fel.Mit lehet tenni ? Neki mindenhez joga van ? Kértem ideiglenes gyerekelhelyezést, de még a válaszra várok.2012. szept. 16. 09:50
31/31 anonim válasza:
Kitartás!Légy talpraesett és erős!Majd kicsikét visszavonul ha látja rajtad hogy biztos vagy magadban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!