Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszakapom a gyerekeimet 3 év után?
De ugye a gyerekek visszavételének nincs köze az általad fizetendő gyerektartáshoz, annak emeléséhez, illetve a gyerekek után kapható támogatásokhoz? Csak mert épp akkor lett aktuális, amikor a fizud fele a tét?
Egyébként ha jó helyük van, majd úgyis lesz környezettanulmány, akkor nem valószínű, hogy változtatnak a döntésen, mert a gyerekeknek állandóság kell.
ahogy leirtad az alapján,csak az anyagiak miatt szeretnéd ujra a gyermekeidet...
Mit gondoltál,olcsobb lesz őket nap mint nap etetni,ruházni,iskolába/oviba járatni???
Ha most hirtelen mégis rossz körülmények közé kerülnél például szakítás miatt, akkor újra visszatessékelnéd a gyerekeid az apjukhoz? Mert itt több szó hangzott el pénzről és százalékokról, mint a gyerekek hogyléte felőli aggódásról.
Ha akkor úgymond lemondtál a gyerekekről, akkor ezt már nem fogja megváltoztatni a bíróság, csak rendkívüli esetben, ha az apa alkalmatlanná válik erre.
abszolút átérzem a helyzeted,nagyon hasonló a miénkhez.
sajnos én is kénytelen voltam az apjánál hagyni a kisfiamat,amikor szakítottunk,aztán a bíróság ideiglenesen az apánál is helyezte el.
a párommal harcolunk érte,h visszakapjuk a kisfiam,de sajnos erre az idő múlásával az esély is csökken.
azért ne add fel,remélem,visszakerülnek hozzád.
Hát sok esély nincsen, hacsak nem változtak a körülmények az apánál is - negatív irányba.
Indokolatlanul a kialakult helyzetet - jogerős gyermekelhelyezést!! - nem változtatnak meg csak úgy. A gyerek nem játék, nem úgy van az, hogy "akkor épp nem felelt meg, de most már akarom őket!" - a gyerekeknek fontos az állandóság, nyugalom, megszokott környezet. Tényleg kiszakítanád őket, csak azért, mert most már kellenének??
A gyermekelhelyezés megváltoztatására csak és kizárólag indokolt esetben van mód. De nem olyan indok, amit leírtál! (Most már vissza akarom szerezni őket), hanem olyasmire gondolok, hogy ha nem látják el őket rendesen, vagy ilyesmi. De erről - a leírásod alapján - szó sincs.
Most vagy én vagyok a zizi,hogy rosszul értem a kérdést,vagy a kérdező,mert nekem is úgy jött le,hogy a gyerekeit megélhetési forrásnak szeretné...
Példás anya vagy,ha 3 év kellett arra,hogy rájöjj szükséged van a gyerekekre.Csak az a baj,hogy Te csak a juttatásokat látod bennük!
Bele sem gondoltál,hogy milyen törést okoznál a gyerekek lelkében,ha Isten őrizz,hozzád kerülnének!
Hiányozna nekik az apjuk és a mostohaanyjuk!
Nyílván jó helyen vannak,biztos fedél van a fejük fölött,ami nálad kiszámíthatatlan,hiszen írtad,hogy az utcára is kerülhettek!
Te képes lennél elnézni azt,hogy a gyerekeid nálad csak búslakodjanak az apjuk és a megszokott életük után?!Egyáltalán elfogadnák-e az új párodat?És ő alkalmas-e gyereknevelésre?Ezt majd a gyámügy úgyis eldönti,ha beadod a papírt,de reálisan nézve,semmi esélyed a gyerekekre...
A rongyosruhákról csak annyit,hogy nosza,rajta,jön a húsvét vegyél nekik ruhát és cipőt.Feltételezem,mivel olyan példás anya vagy tudod a méretüket.
A láthatásról csak annyit:még jó,hogy Te finanszírozod,és nem a volt férjed fizet neked azért,hogy meglátogasd a gyerekeidet.
Ha annyira akarsz gyereket,szülj a párodnak...
Bocs,hogy ilyen nyers voltam és kíméletlenül őszinte,de nagyon fel tud idegesíteni az,amikor a gyerekeket csak megélhetési forrásnak,tárgynak nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!