Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleveszítem a gyerekeimet?
Nem érdekelnek az anyagiak, azt szeretném, hogy a gyerekek ne sérüljenek. Én félek az 1 hét itt, 1 hét ott dologtól...
Eddig se tiltottam a gyerekeket, a férjem csinálja újabban, hogy nem hozza vissza Őket időre....nem tudom miért...talán mert nemsokára tárgyalás..
Nem úgy értem az anyagiakat, hidd el nálam jobban senki nem utálja azokat, akik tartják a markukat és a gyerektartásról azt hiszik asszonytartás, de ez egy más helyzet. Így közösen iskolázzátok be őket, egyszer egyikőtök, másszor másikótok megy értük a suliba, akár napot is cserélhettek, meg lehet ezt oldani. Egyikőtök sem tűnik butának, vagy kulturálatlannak.
Nem feltétlenül kell 1-1 hétben megegyezni, mondom akármilyen felállás rendben van, ha ti azt egymás között megbeszélitek. Akár egyik nap itt, másik nap ott is működik.
Én már azt is mondtam a férjemnek, hogy ne fizessen gyerektartást, hanem a gyerekeknek vegyen havonta x összegért ruhákat stb. de a gyerekeket akarja...
Nem tudom...megpróbálok vele beszélni, ha meghallgat, mert mostanában azt mondja, hogy majd a Bíróságon beszélünk :-(
Hát, nem csodálom, hogy a gyerekeket akarja, azért ez tényleg elég bántó volt, hogy a gyerek anyagi dolgaival kapcsolatban beszéltél vele, mintha felelőtlen lenne, holott ő a fiait akarja.
Smst biztosan elolvassa, azt írd meg neki, amit gondolsz, hogy nem akarod, hogy hétvégi apuka legyen, töltsetek ugyanannyit a gyerekekkel és mindenki jobban jár, ha ti ezt megbeszélitek. Hátha erre reagálna.
Bántó volt amit mondtam ? Pedig arról akartam meggyőzni, hogy nem a pénzre hajtok...pedig Ő akart válni...
Megpróbálok vele beszélni, írni sms-t hátha...
Bántó lehetett, nekem az lett volna.
Képzeld el fordítva, te küzdesz a gyerekedért, a férjed pedig azt mondja ne fizess gyerektartást, hanem vegyél neki ruhákat, holott neked eszed ágában sincs kibújni a fizetés alól, csak a szülőjük akarsz maradni teljes egészben, nem csak részben.
Tudom én, hogy nem bántásnak szántad, de akár annak is vehette.
Sajnálom, hogy így alakult.
Miért váltok el? Megromlott a házasságotok helyrehozhatatlanul, vagy valamelyikőtöknek közbe jött egy másik fél?
Tulajdonképpen a lényegen nem változtat, te ha jól értem mindent megtettél a házasság megmentése érdekében, és ez volt a legtöbb, amit a családodért abban az adott szituációban megtehettél, most ebből kell a legjobbat kihozni és most is ezen dolgozol. Nem kell, hogy bűntudatod legyen.
Sokat olvasok és sok mindent látok, ha az elvált nők legalább fele olyan lenne, mint te, hogy képes a gyermeke érdekeit szem előtt tartani, nem a saját bosszúját, akkor egy nagyon boldog világban élnénk. A gyerekeid büszkék lehetnek rád és te is az lehetsz magadra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!