Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Eleveszítem a gyerekeimet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eleveszítem a gyerekeimet?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nem bírom már a kialakult helyzetet. Úgy érzem kapálózok a víz tetején, és lassan lemerülök.Válunk a férjemmel, és el akarja venni a gyerekeimet. Nekem nincsenek rokonaim, nehéz megoldanom a gyerekfelügyeletet. Még nincs gyerekelhelyezés, és most már többször megcsinálta a férjem, hogy a megbeszélt időpontra nem hozta a gyerekeket vissza.Mit tehet ilyenkor egy anya ? Mert úgy érzem, egyedül vagyok , és kezdek beleőrülni.Nem fizet gyerektartást, a családit is Ő veszi fel.Mit lehet tenni ? Neki mindenhez joga van ? Kértem ideiglenes gyerekelhelyezést, de még a válaszra várok.

2012. szept. 16. 09:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
És anyagilag is jobban jártok.
2012. szept. 16. 11:14
 12/31 A kérdező kommentje:

Nem érdekelnek az anyagiak, azt szeretném, hogy a gyerekek ne sérüljenek. Én félek az 1 hét itt, 1 hét ott dologtól...

Eddig se tiltottam a gyerekeket, a férjem csinálja újabban, hogy nem hozza vissza Őket időre....nem tudom miért...talán mert nemsokára tárgyalás..

2012. szept. 16. 11:17
 13/31 anonim ***** válasza:

Nem úgy értem az anyagiakat, hidd el nálam jobban senki nem utálja azokat, akik tartják a markukat és a gyerektartásról azt hiszik asszonytartás, de ez egy más helyzet. Így közösen iskolázzátok be őket, egyszer egyikőtök, másszor másikótok megy értük a suliba, akár napot is cserélhettek, meg lehet ezt oldani. Egyikőtök sem tűnik butának, vagy kulturálatlannak.

Nem feltétlenül kell 1-1 hétben megegyezni, mondom akármilyen felállás rendben van, ha ti azt egymás között megbeszélitek. Akár egyik nap itt, másik nap ott is működik.

2012. szept. 16. 11:22
 14/31 A kérdező kommentje:

Én már azt is mondtam a férjemnek, hogy ne fizessen gyerektartást, hanem a gyerekeknek vegyen havonta x összegért ruhákat stb. de a gyerekeket akarja...

Nem tudom...megpróbálok vele beszélni, ha meghallgat, mert mostanában azt mondja, hogy majd a Bíróságon beszélünk :-(

2012. szept. 16. 11:25
 15/31 anonim ***** válasza:

Hát, nem csodálom, hogy a gyerekeket akarja, azért ez tényleg elég bántó volt, hogy a gyerek anyagi dolgaival kapcsolatban beszéltél vele, mintha felelőtlen lenne, holott ő a fiait akarja.

Smst biztosan elolvassa, azt írd meg neki, amit gondolsz, hogy nem akarod, hogy hétvégi apuka legyen, töltsetek ugyanannyit a gyerekekkel és mindenki jobban jár, ha ti ezt megbeszélitek. Hátha erre reagálna.

2012. szept. 16. 11:28
 16/31 A kérdező kommentje:

Bántó volt amit mondtam ? Pedig arról akartam meggyőzni, hogy nem a pénzre hajtok...pedig Ő akart válni...

Megpróbálok vele beszélni, írni sms-t hátha...

2012. szept. 16. 11:33
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

Bántó lehetett, nekem az lett volna.

Képzeld el fordítva, te küzdesz a gyerekedért, a férjed pedig azt mondja ne fizess gyerektartást, hanem vegyél neki ruhákat, holott neked eszed ágában sincs kibújni a fizetés alól, csak a szülőjük akarsz maradni teljes egészben, nem csak részben.

Tudom én, hogy nem bántásnak szántad, de akár annak is vehette.

2012. szept. 16. 11:40
 18/31 anonim ***** válasza:
Ja és remélem mostmár megnyugodtál egy kicsit :)) Nyugi, minden rendben lesz :)
2012. szept. 16. 11:49
 19/31 A kérdező kommentje:
Még nem nyugodtam meg teljesen...jó lenne az egészen már túl lenni. Nem akartam, hogy így szétessen a családunk :-( Annyit könyörögtem a férjemnek...a gyerekek miatt...de nem..Ő válni akar.
2012. szept. 16. 12:18
 20/31 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy így alakult.

Miért váltok el? Megromlott a házasságotok helyrehozhatatlanul, vagy valamelyikőtöknek közbe jött egy másik fél?

Tulajdonképpen a lényegen nem változtat, te ha jól értem mindent megtettél a házasság megmentése érdekében, és ez volt a legtöbb, amit a családodért abban az adott szituációban megtehettél, most ebből kell a legjobbat kihozni és most is ezen dolgozol. Nem kell, hogy bűntudatod legyen.

Sokat olvasok és sok mindent látok, ha az elvált nők legalább fele olyan lenne, mint te, hogy képes a gyermeke érdekeit szem előtt tartani, nem a saját bosszúját, akkor egy nagyon boldog világban élnénk. A gyerekeid büszkék lehetnek rád és te is az lehetsz magadra :)

2012. szept. 16. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!