Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleveszítem a gyerekeimet?
Váláskor az emberek sok mindent vágnak a másik fejéhez, ez még nem azt jelenti, hogy igaz is.
Aki nem jó anya, azt nem érdekli a gyerekek érzelme, csak az, hogy kicsesszen a volt férjjel.
Aki nem jó feleség, az nem küzd a családjáért.
Tökéletes házasság pedig nincs, ezért nem létezik olyan hibátlan.
Sajnos ez tönkrement és így alakult, de ettől te még ugyanúgy jó anya vagy.
Bízom benne, hogy sikerül megoldani és belemegy a közös felügyeletbe :)
Te pedig egy percig ne érezz bűntudatot. Inkább mondom, legyél büszke magadra, amiért képes vagy a gyerekeidet szem előtt tartani és az ő érdekük szerint cselekedni.
2 gyerekkel
0-ról indultam újra (csak a saját cuccaimat és a gyerekekét hoztam el
jobb volt ez így
3-4 hetente elviszi őket és rendesen fizeti a gyerektartást
3 év alatt jutott el idáig h már tud normálisan beszélni vele
kitartás
ha nálad minden rendben akkor nem hiszem h elveszik a gyerekeket
a csp-t éls a gyerektertást a tied
6 hónapra visszamenőlegesen kérheted h fizesse meg a gyerektartást és a csp-t is visszakérheted tőle ami nála landolt
Köszi ! Minden elismerésem 0-ról indulni 2 gyerekkel !
Nagyon nehéz lehetett. Nekem sajnos nincs családi segítségem :-( Elvileg minden rendben nálam...közös lakásban lakom, aminek a 3/4-e az enyém. Van munkám. A gyerekfelügyelet...ismerősök segítenek, mert nincs családom...egyedül vagyok. De gondolom ez miatt nem vehetik el Őket.Az is igaz, hogy idegileg megviselt ez az egész...de nem vagyok idegbeteg, szerintem mindenkit megviselne egy ilyen helyzet...
Na,
a 6-os jól beszél: azt tedd
A gyerekelhelyezés szinte automatikusan az anyánál (99%), - ha esetleg részegen Qrválkodnál a gyerekek jelenlétében...
A családi pótlék így neked fog járni a tartásdíj is.
Ne keverj azzal semmit, az része a válási procedúrának, mellesleg nem is baj, ha bírósági ítéletbe van foglalva.
Nem tudod még mi lesz 10-12 év múlva.
Nekünk attól kezdve lett kicsit normálisabb a válásunk, amikor valamiért cserébe az asszony beleegyezett a két hetente 5 nap dologba, mármint annyit LAKNAK nálam.
(A priviben bunkósodót meg jelentsd a moderátornak, az IP címét letiltják, elképesztő buta, és rosszindulatú alakok vannak)
Hol tart a peretek? miken vagytok túl már? gyermekek elég nagyok már, legalábbis a 11 éves.Ő mit mond?
Amúgy apukával milyen a kapcsolatuk a gyerekeknek?
párkapcsolati támaszod sincs?
kérdés a bíróságon, hogy apuka mit tud felmutatni -veled szemben, mint "jobb szülő"?! Nála van családi segítség? az Ő szülei belesegítenek Neki...
Én is azt javaslom, hogy mindenképp próbáld meg a közös felügyeletet és az időbeosztásos megoldást, és a bíróságon is jelezheted ezt, hogy lássák, még azt is figyelembe veszed , hogy Ő mennyire szereti a gyerekeit és Neked emiatt a gyerekek érdeke van a szemed előtt, hogy ebbe is belemennél....
drukkolok Neked, szerintem a Bíróság a Te javadra dönt, nyugi!!!
Te vagy jobb alkupozícióban!
Ha bíróság elé kerül az ügy, akkor 90% az esélye, hogy neked ítélik a gyerekeket, ő kap kéthetente egy hétvégét meg a szünetek felét. A gyerektartás pedig a fizetése 20%-a, na meg persze a csp is a tied...
Ha azonban belemegy a közös felügyeletbe, akkor jóval többet lehet a gyerekeivel, és nem kell gyerektartást sem fizetnie, hanem közvetlenül a gyerekekre költheti, amit rájuk szán (lehet, hogy ez több lesz, mint a gyerektartás, de ettől függetlenül ezt az elvált apukák jobban szeretik, mert önként költenek a gyerekre, nem az anyára van bízva, hogy mire költi).
Próbáld meg ezt megértetni a férjeddel! Ha pedig nem megy bele, akkor onnantól te hivatkozhatsz rá, hogy vele nem lehet beszélni, megegyezni, hiszen a közös felügyelettel te sokkal jobb pozíciót ajánlasz neki, mint amit a bíróság ítélne meg!
29-ES VAGYOK ÉS A 30-AS NAGYON JÓL MONDJA, NE ADD FEL, LÉGY TE AZ OKOS :)
KIFIZETŐDŐ LESZ HIDD EL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!