Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhagyott a párom, terhesen mennyit láthatja az ujszülöttet?
Kedves kérdező! Egyes emberek vitatkoznak itt, de a kérdésedre nem válaszolnak értelmesen. (Tisztelet a kivételnek.)
Tapasztalatból beszélek, én is ezt éltem át amit esetleg most te. Engem is elhagyott a gyermekem apja terhesen. Két megoldást javasolnék, mondom tapasztalatból. Aztán te döntsd el, hogy neked melyik a jobb verzió. Vagy hagyd a fenébe az ilyen apát, és felejtsd el örökre, vagy pedig hagyjad, hogy akkor láthassa a kicsit amikor szeretné. Ha nem foglalkozol az apával, nem veszi a nevére a gyereket, nem fizet gyerektartást, ne is mondd meg ki a babának a valódi apja!! Ha elköveted ezt a hibát, akkor perelheted a gyerektartásért, de akkor láthatást is kap, ahogy megítéli a bíróság. 3 éves koráig el nem viheti, addig a te jelenlétedben látogathatja. Te tudod, melyik a jobb megoldás neked és a babádnak. Mert ha nem akarod az igazi apját, akkor még mindig találhatsz egy jobbat aki majd mellettetek fog állni a későbbiekben, és őt fogja a kicsi apának hívni.
Én már nagyon megbántam, hogy megneveztem a gyámügyön a gyerekem valódi apját. Azóta csak a baj van vele. A gyereket is összezavarja teljesen, ő most két éves. Még mindig nincs anyakönyvi kivonata, mert nem ismerte el a születésekor. Az én nevemen van, most harcol, hogy a nevére vehesse, amit én már nem szeretnék megengedni neki. Mert aki 19 hónapig nem hajlandó tudomást venni a gyerekéről, az menjen a fenébe!!! És igen az ilyen apa nélkül jobb a gyereknek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!