Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elhagyott a párom, terhesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andiciccca kérdése:

Ha elhagyott a párom, terhesen mennyit láthatja az ujszülöttet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 11:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%
Tehát akkor akinek nincs lába, az nem tudja, milyen rossz lábak nélkül, akinek meg van, az igen?
2012. szept. 9. 11:51
 12/33 anonim ***** válasza:
55%

"és neked nincs apukád aki vigyázzon rád,aki elbeszélgessen a barátoddal,hogy nehogy bántani merje az ő szeme fényét. "

Ez csak a filmekben van kb így :D

Attól, hogy van apád, nem biztos, hogy jobb amúgy.

2012. szept. 9. 11:58
 13/33 anonim ***** válasza:
83%
nem csak filmekben.Unokatesóm,és az ismerőseim közül is sokan ugyanígy felvitték a barátjukat az apukához elbeszélgetni vele mert a papa kifejezetten kérte hogy jobban megismerje Őt.
2012. szept. 9. 12:00
 14/33 anonim ***** válasza:
38%

Nem, én nem azt mondtam, hogy annak nem lehet rossz, csak nem tudja mit veszít.

Oké, hogy látsz valamennyit egy család életéből, de azt nem tudod milyenek a mindennapok. Az is ritka, hogy te így nyilatkozol, mert az átlag azt közli, hogy "apa nélkül is ugyanolyan lettem, mint bárki".

A testi fogyatékosság pedig nem mérhető össze egy család hiányával. Azért a kettő marhára nem egy kategória. De hogy témánál maradjunk, beszéltem ilyen emberekkel, ugyan nem a lábuk hiányzott, hanem más (természetesen nem értelmi) fogyatékosságuk volt, és aki így született az ezt az állapotot természetesnek véli, viszont aki élt fogyatékosság nélkül, az egészen másképp nyilatkozik róla.

2012. szept. 9. 12:00
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
jólvan:) Akkor biztosan jobban tudják azok milyen apa nélkül akiknek alapból van....
2012. szept. 9. 12:07
 16/33 anonim ***** válasza:
45%

Nem, nem értesz.

Neked hiányzik valami, és tudod is, hogy mi az, csak éppen pontosan nem tudod.

Egy apával veszekedés például kevés embernek hiányzik. Nekem van apukám, és rengeteget veszekedtünk, képzelheted milyen fejet vágott, amikor 18 évesen kiderült, hogy halálosan szerelmes vagyok egy férfibe, aki idősebb nála is :D Rengeteg balhé és cirkusz volt, de ezek kellettek hozzá, hogy ilyenné formáljanak, ugyanúgy, ahogy a sok pozitív élmény is, csak ezeket lehetetlen összegyűjteni, mert ezek nem szavak. Szóval teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi hiányozna, ha hiányozna. Még ezek a hatalmas balhék is, pedig van ám bőgés utána.

Ugyanez a helyzet azzal, akinek mondjuk anyukája nincs.

2012. szept. 9. 12:16
 17/33 anonim ***** válasza:
87%

de értelek:)

Te tudod hogy Ők mit veszítettek viszont nem te érzed a fájdalmat. Nem tudod elképzelni hogy mit érzünk,mert nektek természetes hogy az apukátok mellettetek van.Te tudod hogy milyen apával lenni viszont nekünk akiknek már nincs valahogy "ösztönből" hiányzik.Mert még az állatoknál is pl oroszlán..együtt nevelik a kölyköt.Szóval azért mégis csak mi érezzük hogy milyen:) ;)

2012. szept. 9. 12:25
 18/33 anonim ***** válasza:
25%

Istenem 81%-os, te annyira buta vagy. Az tudja milyen apa nélkül ,akinek jó családja van. Hisz ha tudod mit veszíthetsz, akkor tudod értékelni a dolgokat.

Nekem csodálatos karácsonyaim voltak gyerekkoromban (természetesen ép családom van). Nekem hiányzik, hisz felnőtt fejjel már nem az. De akinek nem volt, az nem tudja milyen, maximum elképzeli. Pont mint az apát. Elképzeli, hogy hát megvédené, meg játszaan vele és kész. A mindennapokat nem tudná.

Érzelmileg ennyire idiótának lenni azért. Fel kéne nőnöd.

2012. szept. 9. 12:32
 19/33 anonim ***** válasza:
67%
aha 16 évesen nőjjel fel;) köszi:D
2012. szept. 9. 12:33
 20/33 anonim ***** válasza:
43%
Én például testvérekkel nőttem fel. Én nem fogo kmegelégedni egy gyerekkel. De aki egyke, annak általában csak egy gyereke van. Könnyebben rámondja azt, hogy legyen csak egy, mert nem tudja mit fog veszíteni a gyereke. Pedig én tudom, hogy a testvérek áldások.
2012. szept. 9. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!