Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek, hogy ne zavarjon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne zavarjon annyira, ha a külön élő férjem a szeretőjéhez (aki miatt elhagyott engem) viszi a hároméves kisfiúnkat?

Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt egyáltalán túlélni valahogy, hogy más nő miatt hagyott ott minket? Olyan nagy bennem a düh és a harag, néha alig tudok uralkodni magamon.
2011. dec. 31. 20:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
de vissza hozza?csak látogatóba vitte?
2011. dec. 31. 20:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Visszahozza, de a gondolat, hogy együtt van velük a gyermekem, kibírhatatlan.
2011. dec. 31. 21:01
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
én szétbőgném az agyam
2011. dec. 31. 21:04
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

elsö vagyok.

férfi.én a lányommal maradtam igy kettesben és emlékszem ugyan erre a helyzetre,hogy mennyire bántott a dolog.

ugy mint téged.

nehéz volt kiverni a fejemből,hogy odaviszi a lányom ahhoz a pacákhoz.kénytelen voltam lenyelni.

de nagyon rosszul esett nekem is.

erre nem nagyon lehet tanácsot adni szerintem.

probálj meg ne erre gondolni.

2011. dec. 31. 21:17
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

Nyilván te is hibás vagy valahol,hogy ott hagyott a férjed?

Ha nem tudtátok rendbe hozni a házasságotokat,megbeszélni a problémákat,akkor bele kell törődnöd,hogy ő új párt talált magának.

Félre KELL tenned a sértődöttségedet,a féltékenységedet és NEM SZABAD a gyerek előtt szidnod az apját és a párját!

Neki az apjára is szüksége van. Ő nem vált el az apjától,csak ti váltatok el.

Ne tedd tönkre a gyerekedet féltékenységből!

2011. dec. 31. 21:18
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
A gyerekedre kell gondolnod, hogy neki fontos hogy az apjával lehessen. Nagyon sok anya nem engedi el a gyerekét az apjához, pedig az nagy hiba. Még akkor is erre kell gondolnod, ha a csaj is ott lesz. Ne félj, neked is intéznek majd fentről egy férfit, akinek lehet hogy hasonlóan nehéz most mint neked. Légy türelmes...
2011. dec. 31. 21:22
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

Ismered azt a nőt? Azt leszámítva, hogy "elszedte" a férjed, milyen ember? Ha "jó", akkor gondolj arra, hogy a kisfiad jó kezekben van, vigyáznak rá és az apjával lehet, ami őt boldoggá teszi.

Semmiképp ne mutasd ki az érzéseidet a kisfiad előtt és ne szidd se őt, se az apját előtte.

2011. dec. 31. 23:45
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
Szia!Ezt én is átéltem.Most még düh meg harag van benned,bennem is ez volt.És az hogy Te is tehetsz róla hogy elhagyott az egyáltalán nem biztos,vagy az is lehet hogy a férjed nem beszélte meg Veled ha problémája volt.Üzenem ezt annak aki azt hiszi ez csak igy megy.Az enyém megmondta hogy nincs különösebb gondja velem,nem tudott mit felhozni csak hajtja a vére.Sőt kérte én fogadjam el ő ilyen.Na mindegy.Nekem az fájt legjobban amikor elmondta hogy a nőci milyen kedves stb.7 éves volt akkor,most kamasz és ez a kedves csak az elején volt ám aztán nagyon megutálta,nem is akar az apjához menni.És nem kellett uszítani,apuka minden elé a nőcijét helyezte,a gyerek elé is.Nekem is volt ilyen időszakom.Nyalogasd a sebeidet,aztán rázd meg magad.Szuper nő vagy találsz majd párt magadnak(én is találtam,és ha a férjem nem hagy ott most nem lennék ilyen boldog,mert ezerszer jobbat találtam)Ezt el kell hitetned magaddal,nem áll meg a világ,és Isten nem ver bottal.A láthatást meg kell szoknod,muszály lesz,rossz lesz mindíg sajnos.De ezzel ne törődj Magaddal és a fiaddal.Sok sikert az uj évben.
2012. jan. 1. 08:42
 9/14 anonim válasza:
70%
nem 1xű a helyzet, szintén ebbe a helyzetbe vagyok! Nehéz levetkőzni, de muszáj! Az a lényeg hogy a pasi és a gyerkőc ne érezze, hogy neked mi is a bajod! Annál inkább fogja éreztetni az egészet veled, mert tudja hogy bánt vele! Ne aggódj, semmi sem tart örökké :-)
2012. jan. 1. 10:17
 10/14 anonim ***** válasza:
70%

Erre egy orvosság van. Minél többet sózd rá apucira a gyereket, sokszor esténként, és barátnőkkel menj el pasizni :) Nem kell komolyan venni, elég csinosan felöltözni és nézni, hogy hányan néznek meg, meg szemezni :) ettől megnő az önbizalmad és a továbbiakban le se fogod tojni a volt hapsidat, sőt még örülni is fogsz, hogy itt az idő vadászgatni :)

Sőt, új hobbikat kéne találni, mondjuk küzdősport, edzés. ilyen helyen is sok pasi van :) megmondod a volt pasasodnak, hogy ha már elhagyott, lesz szíves segíteni, hogy mást találj, ezért vigyázzon többször a gyerekre. Nem fog nemet mondani, mert tudja hogy ludas. Ha ügyes vagy a lelkiismeretére hivatkozva sok mindent meg fog neked tenni. Ezt a helyzetet nagyon jól ki lehet használni. Egyébként valószínűleg az új nőnek elég hamar elege lesz hogy folyton más gyerekét kell pesztrálni, és le fog lépni a pasi mellől :) hehe, ez a hab a tortán.

2012. jan. 1. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!