Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne zavarjon annyira, ha a külön élő férjem a szeretőjéhez (aki miatt elhagyott engem) viszi a hároméves kisfiúnkat?
elsö vagyok.
férfi.én a lányommal maradtam igy kettesben és emlékszem ugyan erre a helyzetre,hogy mennyire bántott a dolog.
ugy mint téged.
nehéz volt kiverni a fejemből,hogy odaviszi a lányom ahhoz a pacákhoz.kénytelen voltam lenyelni.
de nagyon rosszul esett nekem is.
erre nem nagyon lehet tanácsot adni szerintem.
probálj meg ne erre gondolni.
Nyilván te is hibás vagy valahol,hogy ott hagyott a férjed?
Ha nem tudtátok rendbe hozni a házasságotokat,megbeszélni a problémákat,akkor bele kell törődnöd,hogy ő új párt talált magának.
Félre KELL tenned a sértődöttségedet,a féltékenységedet és NEM SZABAD a gyerek előtt szidnod az apját és a párját!
Neki az apjára is szüksége van. Ő nem vált el az apjától,csak ti váltatok el.
Ne tedd tönkre a gyerekedet féltékenységből!
Ismered azt a nőt? Azt leszámítva, hogy "elszedte" a férjed, milyen ember? Ha "jó", akkor gondolj arra, hogy a kisfiad jó kezekben van, vigyáznak rá és az apjával lehet, ami őt boldoggá teszi.
Semmiképp ne mutasd ki az érzéseidet a kisfiad előtt és ne szidd se őt, se az apját előtte.
Erre egy orvosság van. Minél többet sózd rá apucira a gyereket, sokszor esténként, és barátnőkkel menj el pasizni :) Nem kell komolyan venni, elég csinosan felöltözni és nézni, hogy hányan néznek meg, meg szemezni :) ettől megnő az önbizalmad és a továbbiakban le se fogod tojni a volt hapsidat, sőt még örülni is fogsz, hogy itt az idő vadászgatni :)
Sőt, új hobbikat kéne találni, mondjuk küzdősport, edzés. ilyen helyen is sok pasi van :) megmondod a volt pasasodnak, hogy ha már elhagyott, lesz szíves segíteni, hogy mást találj, ezért vigyázzon többször a gyerekre. Nem fog nemet mondani, mert tudja hogy ludas. Ha ügyes vagy a lelkiismeretére hivatkozva sok mindent meg fog neked tenni. Ezt a helyzetet nagyon jól ki lehet használni. Egyébként valószínűleg az új nőnek elég hamar elege lesz hogy folyton más gyerekét kell pesztrálni, és le fog lépni a pasi mellől :) hehe, ez a hab a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!