Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne zavarjon annyira, ha a külön élő férjem a szeretőjéhez (aki miatt elhagyott engem) viszi a hároméves kisfiúnkat?
Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt egyáltalán túlélni valahogy, hogy más nő miatt hagyott ott minket? Olyan nagy bennem a düh és a harag, néha alig tudok uralkodni magamon.2011. dec. 31. 20:56
11/14 anonim válasza:
utolsó nagyon jókat írt!! :))) csináld szerintem is ezt,és így még Te kerekedsz felül!
12/14 anonim válasza:
A két utolsó válaszadó nagyon gonosz! Miért kell a volt férjetek életét tönkretenni, ha veletek nem volt boldog? De ti azért legyetek azok? Ti nem is nők, hanem állatfajzatok vagytok.
13/14 anonim válasza:
a 10 válaszadó nagyon furcsa egyed
Ha most az anya meg az apa elkezd harcolni, hogy ki vigyázzon a gyerekre mert mind ketten szórakozni akarnak akkor a gyerek azt sem fogja tudni, hogy hol az otthona, mert állandóan dobálják és veszekednek mert egyikük sem akar vele lenni
14/14 anonim válasza:
Az "új nő" vagyok..aki arra apellál,hogy úgyis megunom majd a gyerekfelvigyázást és elhagyom a párom,az téved.Úgy fogom fel,mint egy gyakorlatot a sajátra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!