Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem rendszeresen megver. Mit tehetek? Már beadtam a válópert, de a válás elhúzódik.
Amennyiben így áll a tulajdonviszony, tegyél róla, hogy ő költözzön el. Csinálj rendetlenséget, dobáld ki a cuccait a szekrényéből, vagy csak egyszerűen hívd át a haverjaidat éjszakára. Meg hasonlók, itt az oldalon meríthetsz ötleteket, hogy mivel mennek a férfiak a nők agyára.
Csak a késeket ilyesmiket tényleg tedd el, nehogy baj legyen. Ja, és azt csak akkor, ha a helyzet máshogy már tényleg megoldhatatlan. Elsősorban a rendőrséget ajánlom.
amugy ez a baj a nőkkel, hogy atörvény védi őket, de sajnos sok nő alkalmatlan a feleség és anya szerepre.
Van egy ismerősöm két diplomás nő, annál úgy jöttek elő a szexuális elvonási tünetek, hogy 3 éve pereskedik a férjével, pedig a férfi olyan akinek más nő nagyon is örülne és örül is. elmesélte a nő, hogy a házasságuk alatt két évig nem volt semmi, majd összeadva 3 éve válik, ez öt év, teljesen be volt kattanva. szóval lehet, hogy nálatok is az agresszivitás jele ez, de ki is kívána egy olyan nőt aki előtte legépel, gondolom képtelen leülni és elmondani a baját. szóval én nagyon gyorsan lépnék a helyedben.amig nem juttat rács mögé.
Vetkőzd le a gátlásaidat, és MENJ el vegyél látleletet! Szard le hogy kiröhögnek vagy nem... (ha kiröhögnek, fel lehet jelenteni őket!)
Ne verekedj, vagy ne üss vissza, ha ez nem a habitusod, de nem kötelező eltűrnöd a a verést!
Ne költözz el, de szerintem kizárhatnád...
Csinálj magadról dátumos képet amikor megvert, látszódjon ha kék, lila foltos vagy, és ideje lenne elvenni pár kirohanást diktafonra, majd az ügyvédednek, előadni... (szerintem sokat vet latba, a házasság felbontásában)
rajtad áll, tűrsz, vagy teszel magadért....?
Köszönöm a tanácsokat, ez a vízzel való leöntés jó ötlet.
Sajnos valóban az a baj, hogy már szinte az én agyamat is átmosta a feminista stílusával, hogy a nők jogi, a szegény nők így meg úgy, de most már kezd kinyílni a szemem és látom, hogy ez teljesen másról szól. Sosem csaltam meg és a viselkedése miatt már elment a kedvem a többi nőtől is, de köszönöm a hölgyek bíztató válaszát, mert reményt ad, hogy vannak normális nők is még.
Legfontosabb: fogadj fel egy ügyvédet, és kérj tőle tanácsot.
Első eset: kimész a házból, akkor kérhetsz a feleségedtől különhasználati díjat, amit majd idővel meg is ítél a bíróság neked, azonban ő totál lelakhatja a házadat, és eluszhat a számlákkal...amiből neked lesz csak gondod!
Második eset: kérheted a közös lakáshasználat megszüntetését...aztán majd jön az értékbecslő, ti meg megkezditek az alkudozást, hogy a 80-20 % mennyit is ér.
Harmadik eset: ha van gyerek- bár nem írtad, és a feleség kapja meg, akkor hiába is van csak kisebb része a házban, a gyerek "jogán" simán tovább élhet a házban...az idők végezetéig.
Mindhárom lehetőség járható, jogilag adva van, de sok-sok idő...és ami nagyon fontos, kell egy ügyvéd, aki elmondja, hogy esetleg költözz, de pl. készíts a házról felvételeket stb.stb.
De akármit is döntesz, ha nincs a kezedben látlelet, akkor nem tudsz semmit sem bizonyítani. Akár a feleséged mondhatja azt is, hogy te vered őt rendszeresen. És nem tudod megvédeni az igazadat. Viszont a látlelet és egyben feljelentésnek köszönhetően a sebekből látszani fog, hogy te verted-e őt, vagy fordítva. Erről lesz papírod és persze az asszonyka testét is megnézik, hogy vajon neki milyen sebei lettek, hiszen ha te ütnéd, akkor neki is kell, hogy legyen.
Akár ciki, akár nem, csak látlelet és rendőrségi papírokkal fogod tudni a bíróságon bizonyítani az igazadat. Ha viszont ezt nem teszed meg, a bíróság akár dönthet úgy is, hogy válás után is egy házban maradtok.
Először csak nevettem a kérdésen, annyira meglepő.
Aztán belegondolva, hiszen még női súlyemelő is van, vagy a karatés csajok...
Általában a nők szokták kitanítani egymást, sőt a menetrendet is megbeszélik. Felbosszantod a férjed, ha behúz egyet és monoklid lesz, az király.
A rendőrség családi ügyekbe nem szívesen avatkozik be.
A tanácsom, a látlelet, de hogy mihez kezdj vele, azt beszéld meg ügyvéddel és a nőismerőseiddel.
Férfi esetén nem ugyanazok a szabályok, mint a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!