Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás alatt lehet-e új kapcsolat?
Mi van ha külön költözésünk után 4 hónappal lenne rá lehetőségem, hogy új kapcsolatot kezdjek? Még tart a válás, illetve még csak az első tárgyalás volt meg, be lett adva a folytatás. Mennyire lehet ez számomra hátrány?
Ő maradt a házban, ott maradt minden ingóság, úgy számolunk el, hogy én nem fizetek annyi hitelt, de nálam a gyerek. Szóval nekem csak ő veszíteni valóm.
nekem fél évre rá lett kapcsolatom...a gyerek velem volt ex maradt a házba hitel a nevemen....de ez most lényegtelen:)
nekem semmi bajom nem lett belőle,ehhez senkinek semmi köze igazából.gyereket szépen neveled,megkap mindent,nem hagyod magára akkor semmi baj nem lehet...
Nálatok hogy ment a válás? Volt férjed hogy viselkedett? Nálunk én adtam be, ő nem akar(t) válni, de már talán átja, hogy nincs visszaút... De nem biztos.
ÉS a gyerek hogy viselte? Hogy viszonyult az anya új barátjához? Nálunk bonyolítaná, hogy neki is vannak gyerekei.
Bocsánat, látja...
Igazából attól félek, hogy behülyül, ha megtudja, van valakim. Nagyon féltékeny típus.
A bíróság szempontjából lehet új kapcsolatod-nem fogja érdekelni, hogy kivel mit csinálsz vagy mit nem :D.
DE. Az életközösség megszakadása után csak, mert, ha előtte volt valakid ill. beállítható úgy, hogy volt akkor visszaüthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!