Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás alatt lehet-e új kapcsolat?
Mi van ha külön költözésünk után 4 hónappal lenne rá lehetőségem, hogy új kapcsolatot kezdjek? Még tart a válás, illetve még csak az első tárgyalás volt meg, be lett adva a folytatás. Mennyire lehet ez számomra hátrány?
Ő maradt a házban, ott maradt minden ingóság, úgy számolunk el, hogy én nem fizetek annyi hitelt, de nálam a gyerek. Szóval nekem csak ő veszíteni valóm.
Már nem lakunk ott! Csak nem messze tőle, sajna, és így is...
Utolsó, most lehetne új kapcsolat, de attól tartok, amit írtál is, hogy megy majd a cirkusz, hogy akkor már biztos volt előtte is... Mindegy most már, okt elején lesz a köv tárgyalás, ha megy a közös megegyezés, akkor csak ennyi, és utána már nem szólhat érte senki sem, és nekem sem lehet belőle bajom.
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségetek!!!!!!
Én válás elején vagyok és a férjemmel van egy 3 éves fiunk.
Én elkőltőztem anyámékhoz és közben lett egy kapcsolatom is méghozzá a férjem egyik régi barátja.
Na most a férjem féltékeny típus és sajnos alkoholista is.
El tudják e venni tőlem a gyereket hogy van egy kapcsolatom és még nem ment le a válás???????
Állítólag van a mostani páromról meg rólam fotójuk miközben csókot váltunk....
Számt ez valamit a tárgyaláson????
Félek,h olyan dolgokat találnak ki,h én már akkor is együtt voltam ezzel az emberrel és,h a férjem ezért kezdett inni meg ilyenek.....(elvileg közös megegyezéssel szeretnénk válni és nincsen semmilyen közös tartozás és osztozkodás...csak a gyerek)
SEGÍTSETEK!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!