Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (házasság/megcsalás) Bővebb lent. (A rendszer nem engedte normálisan feltenni a kérdésemet. )
Felvázolom a helyzetet. Anya lánytesója és a férje az én keresztszüleim. Van két lányuk 9 és 5 évesek. Ők 33(N)s 36(F). Keresztszüleim. Az én gépemen netezett a keresztapum és másnap beléptem a böngészőbe és a legutóbb megnyitott oldalt töltötte be, a freemailje volt és feltűnt hogy rengeteg levél van egy bizonyos nőtől igy hát kiváncsi lettem és megnéztem az egyiket. És írta a nő meg keresztapum is neki hogy nagyon hiányzol meg ilyeneket. Aztán végül átolvastam mindegyik elküldött és beérkezett ilyen levelet, és mindegikben szeretlek/hiányzol/miért nem hívsz. Volt olyan is amiben a nő írta hogy találkozni akar már és szeretkezni meg minél mélyebben magában érezni keresztapumat, meg hogy hozzon ő óvszert most meg ilyenek (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!) Egyébként a nőnek is van férje és gyerekei is. Nagyon sok email van tőle. De keresztapumnak van egy felesége és két gyereke akivel (eddig azt hittem) jól elvannak. Bár tényleg látni valamit hogy keresztapum már nem annyira szeretné keresztanyumat. Nekem keresztapum egy példakép, felnézek rá, olyan akarok lenni (lehet hogy már csak akartam...) mint ő. Ti mit tennétek? Csak én tudok erről szerintem (ki más tudna...) Nem szeretném szétzilálni a házasságukat. Jaj, iszonyúan rossz kedvem lett, remegek. Nem tudom mi legyen. Nagyon nagyon szeretem mindkettőjüket. Mindjárt (ciki) elsírom magam komolyan.
A szüleim elváltak szal tudom hogy milyen ez. ÁÁÁÁh! Nagyon kivagyok :(:(:(
16/F
az leszek. hát, így jártam...
mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!