Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (házasság/megcsalás) Bővebb lent. (A rendszer nem engedte normálisan feltenni a kérdésemet. )
Felvázolom a helyzetet. Anya lánytesója és a férje az én keresztszüleim. Van két lányuk 9 és 5 évesek. Ők 33(N)s 36(F). Keresztszüleim. Az én gépemen netezett a keresztapum és másnap beléptem a böngészőbe és a legutóbb megnyitott oldalt töltötte be, a freemailje volt és feltűnt hogy rengeteg levél van egy bizonyos nőtől igy hát kiváncsi lettem és megnéztem az egyiket. És írta a nő meg keresztapum is neki hogy nagyon hiányzol meg ilyeneket. Aztán végül átolvastam mindegyik elküldött és beérkezett ilyen levelet, és mindegikben szeretlek/hiányzol/miért nem hívsz. Volt olyan is amiben a nő írta hogy találkozni akar már és szeretkezni meg minél mélyebben magában érezni keresztapumat, meg hogy hozzon ő óvszert most meg ilyenek (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!) Egyébként a nőnek is van férje és gyerekei is. Nagyon sok email van tőle. De keresztapumnak van egy felesége és két gyereke akivel (eddig azt hittem) jól elvannak. Bár tényleg látni valamit hogy keresztapum már nem annyira szeretné keresztanyumat. Nekem keresztapum egy példakép, felnézek rá, olyan akarok lenni (lehet hogy már csak akartam...) mint ő. Ti mit tennétek? Csak én tudok erről szerintem (ki más tudna...) Nem szeretném szétzilálni a házasságukat. Jaj, iszonyúan rossz kedvem lett, remegek. Nem tudom mi legyen. Nagyon nagyon szeretem mindkettőjüket. Mindjárt (ciki) elsírom magam komolyan.
A szüleim elváltak szal tudom hogy milyen ez. ÁÁÁÁh! Nagyon kivagyok :(:(:(
16/F
Hát beszél vele.De csak vele!És inkább azt mondd el, hogy ez téged mennyire megrázott.
A többi kettőjük magánügye.
Többek között ezért is nem olvasunk bele mások magán levelezésébe. SOHA. Bármilyen kíváncsiak is vagyunk.
Most magadra vettél ezzel egy szép nagy lelki terhet. Ami biztosan nem hiányzott. Sokfelé nem menekülhetsz. Ha keresztapáddal beszélsz, az a minimum, hogy mérges lesz. Akár egy életre megromolhat a kapcsolatotok.
Ha mással, akkor az olyan lesz, aki eddig nem volt képben, tehát Te elárulod keresztapád egy titkát valakinek, holott már az is elég gáz, hogy Te tudsz róla.
Legjobb lenne, ha elfelejtenéd az egészet. Nem a Te dolgod, és nem is jó, ha beleavatkozol. Már ez is túl sok, amit eddig tettél. Nem várom el, hogy ezt megértsd, vagy egyet érts vele. Egyszerűen csak ez van, ez a véleményem.
Ami pedig azt illeti, hogy mit tesz keresztapád, amit te még nem értesz, az az Ő dolga. Felnőtt ember, amilyen Te is leszel nemsokára, és lehet, hogy majd a Te életedben is eljön egy olyan pillanat, amiről ma még azt gondolod, hogy SOHA nem Őt jön el, amikor majd megérted. Az is lehet, hogy nem jön el. A jövőt nem ismerem.
Addig a legrosszabb, amit tehetsz, hogy beleártod magad. Már az is elég kockázatos, ha szólsz neki, hogy vigyázzon jobban, ha más gépéről levelezik. (Ez ugyan jó lenne technikai szempontból, mert máshol jobban vigyázna, de nehéz lenne megkerülni a kérdést, hogy miért is mondod ezt most neki?)
Kedves utolsó!
Nézze végig ahogy a keresztszülei elválnak?! Ha elvált szülők gyereke lennél nem mondanád ezt...
Attól válnának el, hogy nem avatkozik be?
Vagy éppen attól, ha igen?
Ezt ki tudja előre? TE? Engedd meg, hogy körberöhögjelek a nagy élettapasztalatoddal együtt! :oD :oD :oD
(Elvált szülők gyereke vagyok. Meg elvált is. Meg szülő is.)
Én is csak annyit tudok, hogy semelyik oldalon nem szabad beavatkoznia. Nem az Ő dolga. Ha elválnak az sem. Ha együtt maradnak az sem. Nem tehet semmit, amiből jó származna ebben a helyzetben.
(Lepontozást külön kösz, eddig is tudtam hogy sok álszent és buta/tapasztalatlan ember van itt, aki számlálatlanul osztja másoknak az észt, most ezt megerősítették. Akinek nem inge az meg nem vegye magára.) ;o)
11:17 és 11:50 megy a pont, köszönöm és nagyon sajnálom hogy elváltak a szüleid és te is :/
Az okoskódónak: persze igen te vagy miszter tökély aki minden szabályt betart. nem tehetek arról hogy az emailes oldala jött be egybõl, azt meg nem hiszem, hogy te nem olvastál volna bele.
Egyébként azért kezelem ennyire komolyan, mert habár másoknak a keresztszülõség csak egy kis kapcsolat nekem hatalmas. Nagyon sokat vagyok náluk nagyon szeretem õket és õk is engem, mármár olyanok mintha a saját szüleim lennének. És igen, nyilván nem éltél át válást, én igen, 10 évesen szemem elõtt ordibáltak a szüleim én meg a sarokban ültem és végignéztem mindent:S Ez a mostani meg teljesen lesúlytott. Magamban fogom tartani, talán ez a legjobb választás... Nagyon sajnálom keresztanyumat :(
11:50-es vagyok újra.
Most mondok egy dolgot, ami elsőre biztosan meredeknek hangzik: NE SAJNÁLD ŐKET!
Ez talán lelketlenségnek tűnik, de megvan az oka. Megértem, ha 16 évesen, majdnem felnőttként és nagy igazságérzettel (én is azzal vagyok sújtva) úgy érzed, hogy ez így nagyon nem jó. Mert tényleg nem az. Viszont ez csak nagyon kis részben a Te életed, nagyon nagy részben az Ő életük. Ők felnőtt emberek, megvan a maguk sorsa, akaratuk, életük. Amihez Te mégiscsak kicsi vagy még. (Nem bántásból mondom.) Ha intézkedni akarsz, beavatkozni, megoldani az Ő dolgukat, vagy akár csak ítéletet alkotsz Róluk, sajnálod Őket, azzal (akaratlanul is) magadat föléjük próbálod helyezni. Ami nem helyes, hosszú távon sok problémás helyzetet szül. Nem kell egyet értened a szüleiddel, keresztszüleiddel. Azt is megértem, ha most csalódott vagy. Egy valamivel tartozol nekik csak: tisztelettel. Tiszteld a sorsukat, ha képes vagy erre. Ha nem, akkor ugye, hiába is beszélek, a dolog a Te kezedben van, csak Rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!