Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (házasság/megcsalás) Bővebb lent. (A rendszer nem engedte normálisan feltenni a kérdésemet. )
Felvázolom a helyzetet. Anya lánytesója és a férje az én keresztszüleim. Van két lányuk 9 és 5 évesek. Ők 33(N)s 36(F). Keresztszüleim. Az én gépemen netezett a keresztapum és másnap beléptem a böngészőbe és a legutóbb megnyitott oldalt töltötte be, a freemailje volt és feltűnt hogy rengeteg levél van egy bizonyos nőtől igy hát kiváncsi lettem és megnéztem az egyiket. És írta a nő meg keresztapum is neki hogy nagyon hiányzol meg ilyeneket. Aztán végül átolvastam mindegyik elküldött és beérkezett ilyen levelet, és mindegikben szeretlek/hiányzol/miért nem hívsz. Volt olyan is amiben a nő írta hogy találkozni akar már és szeretkezni meg minél mélyebben magában érezni keresztapumat, meg hogy hozzon ő óvszert most meg ilyenek (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!) Egyébként a nőnek is van férje és gyerekei is. Nagyon sok email van tőle. De keresztapumnak van egy felesége és két gyereke akivel (eddig azt hittem) jól elvannak. Bár tényleg látni valamit hogy keresztapum már nem annyira szeretné keresztanyumat. Nekem keresztapum egy példakép, felnézek rá, olyan akarok lenni (lehet hogy már csak akartam...) mint ő. Ti mit tennétek? Csak én tudok erről szerintem (ki más tudna...) Nem szeretném szétzilálni a házasságukat. Jaj, iszonyúan rossz kedvem lett, remegek. Nem tudom mi legyen. Nagyon nagyon szeretem mindkettőjüket. Mindjárt (ciki) elsírom magam komolyan.
A szüleim elváltak szal tudom hogy milyen ez. ÁÁÁÁh! Nagyon kivagyok :(:(:(
16/F
Egyetértek én is azzal, aki azt mondja, hogy ne tégy semmit, nem ítélheted meg a helyzetet, nem te élsz abban a házasságban, nem tudod a sztorikat, okokat, és ez 99%-ban az ő felnőtt magánéletük.
De elhiszem, hogy most rosszul vagy. Ha nagyon nem bírod, túl nehéz ez a titok neked, akkor csak egyvalakinek beszélhetsz róla, a keresztapudnak. Mondd meg neki, hogy szeretnél vele kettesben beszélni, taliztok valahol a városban titokban!
Mondd el ezt a sztorit, hogy véletlenül beleláttál a levélbe, és elolvastál 1-2 levelet. Emiatt azért tartozol neki egy bocsánatkéréssel!!! Hogy nem akartál semmi rosszat, és te szereted őt. Ne feledd, hogy ő nem tartozik neked magyarázattal semmiért! Ha mond valamit mond, ha nem nem. Megbeszéltétek, és ezt az egészet együtt felejtsétek el, többet nem kell róla beszélnetek!
Legalább te megkönnyebbültél, elmondtad és kész!
Ha valakivel beszélni fogunk akkor az keresztapum. Bekavarni nem akarok. Egyébként most együtt nyaralunk szal 0-24 együtt vagyunk tehát alkalom az lenne beszélgetni pl most is.
Igen szeretem keresztanyum, de keresztapumat is. És ahogy a kedves nõ írta, tisztelem õket annyira hogy nem kavarok be.
Elvált szülők gyereke vagyok...DE!!!
Ha én lennék a keresztanya,bizony igenis szeretném tudni.
Mi van,ha egyik nap a keresztapád hazavisz egy szép kis nemi betegséget,mert ugye mi a garancia,arra hogy csak ez a nő van,vagy hogy nem fog váltani.Ezt lehet,hogy meg tudnád akadályozni.
Vagy tegyük fel,hogy a nő valami folytán terhes lesz.
Vagy...most tényleg soroljam,mennyi következménye lehet egy kapcsolatnak???
Lehet,hogy keresztanyádat sokkolni fogja,de szerintem az jobban sokkolná,ha így tudná meg.Elbírná a lelkiismereted?
Ezt kell eldöntened. A keresztapádról annyit,hogy egy gerinctelen senki,hogy a keresztfia gépéről oldja meg az ilyesmit.Gusztustalan...
Nincs tökéletes megoldás. Ha hallgatsz, azzal a keresztanyádat csapod be, és ha kiderül, hogy tudtál róla, biztosan neheztelne rád, hogy miért nem mondtad el (én tudni szeretném, ha én lennék a megcsalt fél). Ha nem mondod el, akkor nem adsz neki lehetőséget arra, hogy világosan lásson. Nehéz teher, és sokkal könnyebb volna hallgatni.
Ha beszélsz, akkor a kettejük közötti kapcsolatot veszélyezteted, és keresztapád biztosan haragudni fog rád. De most őszintén: milyen példakép az, aki megcsalja a feleségét, és a szeretővel történő levelezést a keresztgyermeke gépéről intézi? Tényleg _ilyen_ akarsz lenni, mint ő? Ha engem kérdezel: én elmondanám mindkettőnek, hogy mit láttam. Így keresztanyád is tud dönteni, hogy akar-e egy olyan férfi mellett maradni, aki nem tartja be az esküjét, miközben eljátssza a keresztapát.
Pont ezt írtam, hogy EDDIG õ volt a példaképem. Na de ezek után... Az lesz valószinûleg hogy keresztapummal beszélek elõször ia kettesben, aztán meglátjuk mi lesz :S
majd megírom azt is, hogy mit mondott stb, hogy ti is ugy tudjátok ahogy én és további tanácsokat tudjatokondani.
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!
Drukkolok neked. Nem lesz könnyű, arra készülj fel.
(előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!