Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet hagyni egy rákos beteget?
Ez történik akkor, amikor valaki külsőségek miatt választ párt magának.
Jobbulást kívánok a nővérednek, tiszta szívemből. És remélem miután meggyógyult a férfiak belsejét is fogja nézni párválasztásnál, hogy máskor ne járjon így.
Ez aztán a szemét aljas húzás!!! Lemerem fogadni hogy az illetőnek előbb utóbb előfog jönni a lelkiismeret furdalása és egész életében üldözni fogja őt. Hogy lehet egy beteget így elhagyni akit szeret? Jóm tudom nem ti vagytok a hibásak meg a nővéred sem tehet arról hogy beteg, és a párjának ki kellett volna állnia mellette mert oké hogy menthetetlen, de sosincs ilyen. A nővéred biztos hogy küzdött a rák ellen mert tudta jól hogy van valakije de ez a szakításos dolog akár tönkre is vághatja a teljes lelki világát és kitudja mik lesznek a következményei. Sajnálom hogy ez így történt, a volt párja lelkén fog száradni ez az egész.
Meg az nem fér a fejembe hogy ezt mégis mire föl tette? Mert csakúgy otthagyni valaki mert beteg amiről nem tehet, nem rosszabbítani kell az állapotán hanem mellette lenni, bátorítani hogy erős legyen, nem eldobni magunktól mint egy darab sz@rt már bocsánat.
Ha a konkrét kérdésedre visszanézek, egyébként elhagyni el lehet de azt is úgy méltó hogy nem a fejéhez vágni mindent hanem ha a beteg illető is ezt szeretné hogy legalább a párja legyen boldog persze akkor sem tisztességes beleegyeznie ebbe a másik félnek, de így még korrektebb lenne.
elég szemét dolog volt ez hogy elhagyta..
am a kérdésre a válasz : igen ellehet ott a példa.. de
szerintem az emberek 80 % nem tenne ilyet..ahogy én se.
Nem védem a pasit,de ez a betegség és főképp ami vele jár azért megterhelő a környezetnek is.Vannak,akik könnyebben veszik ezt,vannak,akik így reagálnak.Aki azt írta,a nővéred majd legközelebb nem külsőség alapján választ,neki azt üzenem,van olyan ismim,aki "szép lelkű",bár nem túl vonzó ember,mégsem bírja,ha a párja akár influenzás,akkor inkább lelép otthonról haza a szüleihez,vagy ha a gyerek beteg,inkább többet dolgozik,csak ne kelljen látnia,hogy beteg.Ilyen is van.Nem tudom,nyilván én nem dobnék el senkit főleg olyankor,mikor a legnagyobb szüksége van minden segítségre,de nekem is tuti nehéz lenne,mert én nem vagyok erős idegzetű és azt végignézni,ahogy egy szerettemet ledönti egy ilyen betegség a lábáról,majd már csak vegetál,hát biztos én is összeomlanék.
Egy barátom anyukája halt meg nemrég rákban és a barátom bár végig mellette volt,azt mondta,azokat a dolgokat,amiket ő átélt az anyukája mellett azalatt a pár hónap alatt,nem kívánja senkinek.
Szóval szerintem most ne a nővéred pasiján gondolkodjatok,hanem töltsetek annyi itdőt tesóddal,amennyit csak tudtok és tegyétek széppé,már amennyire lehet,minden napját! Bár ezt nem is értem,hogy hogyan utasíthatja el minden doki...
Nem volt időm végigolvasni a történetet - már amennyiben mellékeltél -, de remélem, a nővéred meggyógyul.
Amennyiben megteheted, nyugtasd meg őt, hogy így jobban járt. Az ilyen emberek elég szánalmasak. Nézd, mindenkit letaglóz az, ha a párja beteg vagy véletlen tényleg ilyen szörnyű esetbe keveredik és talán sokan meg is elégelik ezt. De! Aki normális értékekkel bír belül, az nem hagyja ott a másikat emiatt. Emberségből sem. Főleg azért mert egy ilyen betegségben a stressz még jobban legyengíti az embert. Felelőtlen, buta stb. döntés volt ez. Remélem minden jobbra fordul majd.
Nagyon szép dolog az erkölcs, de az az ember évek óta pelenkázza az élettársát HARMINCNYOLC évesen, amikor családot kéne alapítani és ÉLNI.
Szóval lehet, hogy erkölcsileg elítélendő a férfi, de totálisan meg lehet érteni. Eddig kitartott, azt már nem bírta, hogy az élettársa magatehetetlen és egyértelmű, hogy nincs közös jövőjük...
El lehet,sajnos sokan meg is teszik.
De egy utolsó gerintelen ember az ilyen.
Egy jó barátom 3 éve szenved rákban,elég súlyos már,menyasszonya akivel amikor kiderült már 5 éve voltak együtt,1 év után lelépett.Kis falu lévén annyira kiközösitették,leköpdösték,megszégyenitették,hogy elmenekült. Megérdemelte.
Kitartás a növérednek és nektek is,nagyon nehéz lesz,de segitsétek ahol tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!