Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet hagyni egy rákos beteget?
Figyelt kérdés
Nővéremet elhagyta a barátja, mert szerinte ő már menthetetlen beteg, elege lett a sok kiadásból a keserves kezelésekből. Nem is tudom hogy dolgozzuk fel ezt a tragédiát félek ez is csak ront az állapotán. Nehéz...2012. szept. 1. 22:13
1/21 anonim válasza:
Szerintem ez rendkívül kegyetlen dolog. Én tuti nem tennék ilyet. Lehet, hogy "unnám" vagy rosszul érezném magam, mert végig kell néznem a kezeléseket, de semmiképp nem pattannék meg.
2/21 anonim válasza:
Uramisten! Inkább nem válaszolok, mert csak mocskolódás lenne.
Méltóságteljes, a körülményekhez képest boldog életet kívánok a nővérednek.
3/21 anonim válasza:
én sosem tudnám megtenni...nem lenne lelkiismeretem hozzá
4/21 anonim válasza:
Persze hogy el lehet, hisz minden embernek szabad akarata van. Más kérdés, hogy morálisa erkölcsileg és társadalmilag az ilyen ember az én szememben egy nagy nulla... A nővéred pedig a kesergés helyett inkább merítsen ebből erőt: mutassa meg, hogy korai volt róla lemondani, hiszen még él, küzd, és igenis meg fog gyógyulni.
6/21 anonim válasza:
Ha ezt tette akkor nem érdemelte meg a nővéredet. Egy a fontos most még több támogatásra lesz szüksége, remélem a nővéred kifogja bírni és meggyógyul mindenesetre én szorítok neki. NEM SZABAD FELADNI, MINDEN A FEJBEN DŐL EL!
7/21 anonim válasza:
Ha én rákos lennék, elhagynám a férjem, hogy ne terheljem, és azt hiszem talán külföldön kezeltetném magam, ha megtehetném. A sajnálkozó környezet nagyon lehúzna, elég lenne nekem a saját szenvedésem.
8/21 anonim válasza:
Ez nagyon durva dolog volt. Vigyázz nagyon a nővérdere. Mióta voltak együtt és hány éves a tesód?
9/21 anonim válasza:
Hány éves a nővéred? Ha az én nővéremmel tenné ezt a sógorom,soha ne kerüljön a szemem elé.Persze nehéz ez a betegség,meg ami a kezelésekkel jár a beteg környezetének is,de ilyenkor inkább szeretni kéne,nem ellökni.Nem is értem...De aki azt írta,hogy elengedné a párját ha ő maga beteg lenne,vele hasonlóképp gondolkodunk.Kitartást és sok erőt kívánok a testvérednek!
10/21 anonim válasza:
Kívülről könnyű az észt osztani. De minden válaszolóban megfordult szerintem, hogy mi lenne, ha én...... És arra jutottak, de jó, hogy nem én.....
Sok erőt kívánok a testvérednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!