Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Túl lehet élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eve27 kérdése:

Túl lehet élni?

Figyelt kérdés
Már 1 éve elhagyott a férjem, 13 év boldogság után, miután szültem neki egy fiút. A babánk csak 10 hónapos volt, amikor elment. Azóta többször a tudtára adtam, hogy még mindig szeretem, de úgy tűnik hidegen hagyja. Én meg azóta kínlódok, nagyon hiányzik, nem tudok nélküle élni. Hetente jön a gyerekünkhöz, majd meghasad a szívem, hogy látnom kell. Nehezen tudok aludni, rémálmaim vannak, naponta többször is a sírás kerülget. Hogyan éljek nélküle? már bírósághoz is fordult, lassan el is választanak bennünket. Ő volt az első igazi szerelem, az első szexuális kapcsolat, szültem neki egy gyereket, egyszerűen az életem volt, mindent neki adtam. És soha nem hagytam volna így cserben.
2012. szept. 1. 20:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én is éppen azon gondolkozom, hogy feladok mindent vidéken és visszamegyek dolgozni a fővárosba. Ráadásul a munkahelyem még ott van.... Csak hát a család miatt úgy gondoltam, hogy már nem költözök vissza.
2012. szept. 2. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!