Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjemmel teljesen megromlot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemmel teljesen megromlott a kapcsolatunk. Költözhetek az 1 éves közös gyerkőcünkkel?

Figyelt kérdés

Tehát a férjemmel a kapcsolatunk már egy ideje eléggé megromlott.Már nem szeretem,de sajnos elköltözni nagyon nehezen tudnék.Természetesen lenne segítségem a szüleim,hozzájuk költöznék,de ők a mostani lakóhelyünktől 500km-re laknak ( nem külföld ).Ha válásra kerül a sor a bíróság engedélyezi hogy ilyen messzire elvigyem a kisfiút?Olvastam itt olyat is hogy a láthatást nekem kell biztosítani,ez eddig oké,de az utazás költségét az apukának nem tudnám biztosítani,mivel csak gyest,és családi pótlékot kapok.Attól is félek hogy ennyi kereset mellett nem ítélnék nekem a gyereket.

Teljesen kétségbe vagyok esve,nem tudom merjek e lépni,félek hogy elveszítem a kisfiamat.

2012. aug. 23. 07:25
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
77%

7.:"a férjednek is ugyan úgy joga van a gyerekhez, szóval nem biztos, hogy neked ítélik, még akkor sem, ha nem költöznél olyan messze. és mivel te kezdeményeznéd a válást szerintem így a férjed előnyben lesz veled szemben a tárgyaláson. beszélned kellene egy ügyvéddel, ő elfogja mondani, hogy mik a lehetőségeid. van olyan is, hogy mindketten ugyan olyan jogú gyámjai maradtok a gyereknek, pl egyik héten nálad van, másik héten a férjednél lakik."

Nincs igazad, az, hogy ki kezdi a válást, meg ki költözött el, annak semmi jelentösége a gyerekelhelyezés szempontjából.

Az meg, hogy egy hetet itt, egy hetet ott legyen a gyerek, ez még a nagy gyerekeket is megviseli, de szerintem nem olvastad el, hogy itt egy EGY ÉVES gyerekröl van szó!!!!!

2012. aug. 23. 08:03
 12/36 A kérdező kommentje:

A "vagyon" feléről azért akarok lemondani,mert én ide szinte semmit nem hoztam.

A férjem szüleié volt a lakás,ezt ő örökölte.Innen nekem nem kell semmi,mert nem érzem a magaménak.

És azzal én sem értek egyet hogy a gyerek egy hetet itt egy hetet ott legyen,akkor inkább a férjemmel maradok,de a gyereket nem teszem ki ennek.

2012. aug. 23. 08:11
 13/36 nevem-senki ***** válasza:
Mióta vagytok házasok?
2012. aug. 23. 08:18
 14/36 A kérdező kommentje:
3 éve
2012. aug. 23. 08:20
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem szüleié volt a lakás,ezt ő örökölte.Innen nekem nem kell semmi,mert nem érzem a magaménak.

És azzal én sem értek egyet hogy a gyerek egy hetet itt egy hetet ott legyen,akkor inkább a férjemmel maradok,de a gyereket nem teszem ki ennek."

Ha a lakást a férjed örökölte, akkor eleve nem jár neked semmi, ez a férjed különvagyona és mindig az is marad - tehát nincs miröl lemondanod.

Abba meg egyetlen bíróság sem egyezik bele, hogy egy ilyen pici gyereket ide-oda költöztessenek, ettöl nem kell tartanod, és gyakorlatilag biztos, hogy a gyereket te kapod, mert egyrészt a legtöbb esetben az anyának itélik, másrészt 3 év alatt gyakorlatilag mindig.

Az apuka meg hiába erölködik, csak azért, mert neki ötbb jövedelme van, nem fogja megkapni a gyereket.

2012. aug. 23. 08:23
 16/36 nevem-senki ***** válasza:
Hány èvesek vagytok?
2012. aug. 23. 08:23
 17/36 anonim ***** válasza:
8%
Még jó hogy lemondasz róla, nem majd viszed az 50%-át nem?
2012. aug. 23. 08:24
 18/36 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell bunkón válaszolgatni.Nem ismerem az ilyenfajta törvényt,nem vagyok jártas benne.

Annyi biztos nekem nem kell tőle semmi.

Fiatalok vagyunk,én 23 ő pedig 37.

2012. aug. 23. 08:31
 19/36 anonim ***** válasza:
82%
Én először megpróbálnám megmenteni a házasságunkat a helyedben. Valamiért csak hozzá mentél és úgy gondoltad, hogy jóban-rosszban, meg aztán lett egy közös gyereketek. Ennyi ok elég arra, hogy megpróbáljátok. Minden házasságban vannak hullámvölgyek és ez most egy nehéz időszak (az is elég terhelő egy kapcsolatnak, hogy kisbaba születik-nemcsak csupa boldogság). Mi 7éve vagyunk együtt, tudom hogy vannak ilyen szakaszok. Nem szabad feladni az első akadálynál. Aztán ha nem sikerül, akkor még mindig el lehet válni. De egy esélyt megérdemeltek
2012. aug. 23. 08:59
 20/36 anonim ***** válasza:
49%

Tehát te is azon soha fel nem nőtt kislányok közé tartozol, aki csak azért megy férjhez, hogy ledobja a gyereket, mert ketyeg a bébitikktakk, mert anyukának meg kell felelni; aztán tesz róla, hogy a férjével "megromoljon a kapcsolata" (pl. ráteketedik a gyerekére, elfelejeti, hogy férje is van és a szex ugye, szóba sem jöhet többé) és még ő van megsértődve, hogy a bíróság nem feltétlenül neki ítéli a gyereket.

Szerintem, ha jó anya vagy, akkor most fogod magad, leülsz a férjeddel és a beszélhetsz vele, aztán együtt szépen elmentek egy pszichológushoz PÁRTERÁPIÁRA, hogy végre leválj anyukádról-apukádról, felnőj, vállald a saját felnőtt életedet, és a gyerekednek ne tedd tönkre az életét. Tudod te mit okoz egy kicsi gyereknek az, ha elválnak a szülei, ha az anyja neveli fel, és nincs testvére, nincs apja, nincs normális családja?

Nyílván nem, különben tennél a házasságodért, a fiadért, nem csak magaddal foglalkoznál.

2012. aug. 23. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!