Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem válni akar. Van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem válni akar. Van értelme próbálkozni? Vagy csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk, 3 éve vagyunk házasok, gyerek még nincs. Az utóbbi 1-2 évben nincs nap, mikor ne veszekednénk.
2012. aug. 10. 15:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha az én férjem azt mondaná, hogy nem bírja ki mellettem, máris csomagolnék. Nincs benned semmi önérzet? Köztünk is voltak viták, amikor majdnem elváltunk, de észbe kaptunk, hogy nem lehetünk olyan hülyék hogy elveszítjük egymást. Nincs az a probléma, amire ne találnánk megoldást. Nálatok ti magatok vagytok a probléma egymásnak. Váljatok el.
2012. aug. 12. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:
én is azzal értek egyet, hogy egy kis különélés, aztán meglátjátok
2012. aug. 17. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!