Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El kellene válnunk? Vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene válnunk? Vagy nem lesz rosszabb csak én gondolom?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk együtt, a nagy fiam 4 a kicsi másfél éves. Sokat vagyok egyedül velük, mindig én etetek, fürdetek stb. Mostanában egyre gyakrabban nem akar foglalkozni a fiúkkal, még hétvégén sem. Ha leülök kávezni akkor húzza a száját, inkább a gyereket vegyem már el,ha ennyire ráérek stb. Már 43kg vagyok mert enni se tudok, nem tud-akar vigyázni rájuk. Sose dicséri őkét, inkább szapulja, hogy milyen elevenek, rosszak, félősek stb. Ezt a nagy már érti. Nem akkor lenne jobb a manóknak, ha elválnánk? Talán így sérülnének kevésbé? A nagynak már apás programok kellenének, nem ez a szapulás, unott arc, stb. Tapasztalatok? Vagy a válásban sérülnének jobban, és türjem?
2011. dec. 18. 13:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
ne tűrjél semmit, teamelj össze anyukáddal vagy egy barátnőddel és menj el 3-4 napra egy hosszú wellness hétvégére....aztán majd rájön mennyi meló a 2 gyerek
2011. dec. 18. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom milyen volt előtte a férjed - azaz a gyerekek születése ellőt -, de ha ilyen, akkor most jön az a kérdés: Minek szültél neki gyereket/gyerekeket?

Amúgy a gyermekeid mindenképpen sérülni fognak lelkileg leginkább, ha elváltok, ha nem.

Ha igen, akkor azért, mert egyedül nőnek fel veled, attól függetlenül, hogy az apjuk vagy látogatja őket vagy nem. Bár én az utóbbira gondolok, mert most is lesz@rja őket, már bocs... de ez így van.

Ha nem váltok el, akkor meg még rosszabb lesz ez az egész helyzet, aminek már akkor nem volt értelme, amikor összeházasodtatok, szerintem...

Akármit is csinálsz, mindenképp sz@r lesz a gyerekek szemszögéből nézve.

2011. dec. 18. 13:18
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a szüleim elváltak, apám is ugyan ilyen volt sosem foglalkozott velem... amióta elváltak nem is láttam őt. Azóta édesanyámnak van új párja, akit nagyon szeretünk, és sokat foglalkozik velünk.
2011. dec. 18. 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Itt egy nagyon buta együttélésre alkalmatlan ember portréja rajzolódik ki.Az ilyen minek nősül? Senki nem kényszerítette!A "kávézás" jellemző példája ennek!Egy gyereket ha valamit megcsinál jól csinál dícsérettel kell nevelni, és megmutatni ha valamit nem jól csinál.
2011. dec. 18. 13:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen szerintem el kellene válnotok jobb nem lesz ez saját tapasztalat.A gyerekeidnek is így lesz a legjobb most még nem sínylik meg annyira.
2011. dec. 18. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:

13:18: Nem igaz, hogy a gyerekek sérülnek egy válás miatt, főleg ebben az életkorban.

Kérdező: válj!

2011. dec. 18. 23:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Válj el!

Én 5 éves voltam amikor elváltak a szüleim, egyáltalán nem hatott meg. Akiket ismerek és sokkal később váltak el a szüleik, na ők megsínylették. A válást is, és a szüleik sz@r házasságát is.

A gyereknek jobb ha egy kiegyensúlyozott szülő neveli mint egy kiegyensúlyozatlan és egy idióta, aki a háta közepére sem kívánja egyikőjüket sem. Mindenkinek jobb lesz a válás. És de... Lesz ez rosszabb is ha együtt maradtok.

2011. dec. 19. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
És mit mond a férjed, amikor előhozakodsz ezekkel a problémákkal?
2011. dec. 20. 13:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Próbáld megbeszélni vele a dolgot, ha nem megy válj el. Picik még a gyerekek, elfelejtik hamar a dolgot. Gondolom elég "sima" válás lenne, legalábbis a gyerekek terén. Nem hiszem, hogy apuka nagyon harcolna majd a gyerekekért, szóval nem sérülnének. Inkább most, mint később!
2011. dec. 22. 23:29
 10/11 anonim válasza:
Sok válás ajánló hozzászólás . lehetséges hogy igazuk van. amennyiben te is azt érzed helyrehozhatatlan a kapcsolatotok , mindenképpen ha jó a viszonyod a szüleiddel testvéreddel , barátnőddel beszéld meg velük , ők hogyan látják ? ,mi lenne a lépés mostani helyzetedben , mert vissza már semmit nem lehet csinálni ha elválsz , lesz a párodnak ( így is vagy ) úgy még inkább egy új társa és kevés esélyed arra hogy megbeszéljétek ami még menthető ha még menthető. egy leülés , kellemes étel ital után ajánlom , és egy jó frizura sminket ne feled.így ismert meg így vagy partner.
2011. dec. 29. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!