Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellene válnunk? Vagy nem lesz rosszabb csak én gondolom?
Nem tudom milyen volt előtte a férjed - azaz a gyerekek születése ellőt -, de ha ilyen, akkor most jön az a kérdés: Minek szültél neki gyereket/gyerekeket?
Amúgy a gyermekeid mindenképpen sérülni fognak lelkileg leginkább, ha elváltok, ha nem.
Ha igen, akkor azért, mert egyedül nőnek fel veled, attól függetlenül, hogy az apjuk vagy látogatja őket vagy nem. Bár én az utóbbira gondolok, mert most is lesz@rja őket, már bocs... de ez így van.
Ha nem váltok el, akkor meg még rosszabb lesz ez az egész helyzet, aminek már akkor nem volt értelme, amikor összeházasodtatok, szerintem...
Akármit is csinálsz, mindenképp sz@r lesz a gyerekek szemszögéből nézve.
13:18: Nem igaz, hogy a gyerekek sérülnek egy válás miatt, főleg ebben az életkorban.
Kérdező: válj!
Válj el!
Én 5 éves voltam amikor elváltak a szüleim, egyáltalán nem hatott meg. Akiket ismerek és sokkal később váltak el a szüleik, na ők megsínylették. A válást is, és a szüleik sz@r házasságát is.
A gyereknek jobb ha egy kiegyensúlyozott szülő neveli mint egy kiegyensúlyozatlan és egy idióta, aki a háta közepére sem kívánja egyikőjüket sem. Mindenkinek jobb lesz a válás. És de... Lesz ez rosszabb is ha együtt maradtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!