Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El kellene válnunk? Vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene válnunk? Vagy nem lesz rosszabb csak én gondolom?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk együtt, a nagy fiam 4 a kicsi másfél éves. Sokat vagyok egyedül velük, mindig én etetek, fürdetek stb. Mostanában egyre gyakrabban nem akar foglalkozni a fiúkkal, még hétvégén sem. Ha leülök kávezni akkor húzza a száját, inkább a gyereket vegyem már el,ha ennyire ráérek stb. Már 43kg vagyok mert enni se tudok, nem tud-akar vigyázni rájuk. Sose dicséri őkét, inkább szapulja, hogy milyen elevenek, rosszak, félősek stb. Ezt a nagy már érti. Nem akkor lenne jobb a manóknak, ha elválnánk? Talán így sérülnének kevésbé? A nagynak már apás programok kellenének, nem ez a szapulás, unott arc, stb. Tapasztalatok? Vagy a válásban sérülnének jobban, és türjem?
2011. dec. 18. 13:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik felfújtam a dolgokat. Magamba is kéne nézzek. Beszélgetünk mi rendszeresen, csak jó sokat félreértjük egymást. Fáradtak vagyunk, de igyekszünk alkalmazkodni. Például az idei karácsonyunk az egyik legszebb és legnyugodtabb volt. Köszi mindenkinek.
2011. dec. 30. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!