Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik egyre agresszívebben a párom velem?
Hét éve együtt vagyunk, 3 évet a szüleinél éltünk és most egy éve van közös lakásunk. Most már szinte mindennapos, hogy megpofoz. A vitáinknak mindig ez a vége: nem tudjuk higgadtan kezelni és egy apróságból is elefánt lesz nálunk (meg a pofon...). Ilyenkor ő fogja magát, hogy elmegy, kint alszik a kocsiban, sörözik az egyik közeli benzinkútnál. Én meg aggódom és inkább eldugom a slusszkulcsot (tudom, nincsen jogom hozzá, de nincsen más eszköz a kezemben). Aztán ezen ő bepöccen és midnenféle múltbeli sérelmeket vág a fejemhez (amik már régen történtek). Én már nem kiabálok vele, némán tűröm és ő ilyenkor megpofoz...sajnos nem egyszer, hanem sokszor egymás után. Azt mondja, nevelő célzattal teszi, mert "anyám" képtelen volt megnevelni engem. Régen nem viselkedett velem ilyen agresszíven, most meg (tegnap) azért pofozott meg, mert el mertem menni aludni, mivel egész nap a monitor előtt dolgoztam és fájt a fejem. Ahelyett, hogy törődne velem, ezt kapom.
Anyum szerint én vagyok a hülye, mert eltűröm. Lehet, de még mindig reménykedem abban, hogy "visszajön" az a szelíd, jámbor pasi, akibe 7 éve beleszerettem.
Szerintetek is hülye vagyok?
Igaza van a #29nek. Miért nem zárnak be otthon, amíg kigyógyulsz az idióta párodból?
Rám ha csak kezet emelne a barátom apukám karöltve menne a keresztapámmal, meg a nevelőapámmal, és valószínű, hogy egymást kéne visszafogniuk.
Hagyd el. Vagy ha tényleg olyan buta vagy, maradj vele, de akkor ne szülj gyereket. Ne tedd tönkre egy másik ember életét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!