Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért viselkedik csúnyán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik csúnyán a férjem?

Figyelt kérdés

8 hónapja bejelentette a férjem, hogy válni akar.Engem okolt a házasság megromlásáért.Lelkileg teljesen összetört.Majd elkezdtem nyomozni, és kiderült, hogy interneten összejött valami nővel.

Folyamatosan keresztbe tesz nekem,fenyegetőzik, hogy elveszi a gyerekeket, és bunkón viselkedik. A történtek ellenére a gyerekek miatt én megpróbálom, hogy normális viszony legyen köztünk...de Ő nem partner ebben.

A férjem az anyukájánál lakik. Csak sms-ben kommunikál velem, fel nem lehet hívni.

Ha Ő akar válni, és új életet kezdeni, miért viselkedik így ? Miért nem hagy már élni ?

2012. jún. 20. 07:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Amilyen a mosdó, legyen olyan a törölköző is! Addig fog veled így viselkedni, amíg látja, hogy ez neked rosszul esik, vagy fáj. Legyél te is ilyen vele! Ha bunkó, te is. Nálunk csak ez vált be, amikor én változtattam már nem volt számára sem érdekes a bunkóskodás, így azóta tudunk normálisan kommunikálni.
2012. jún. 20. 07:55
 2/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy részben az új nő hatása, hogy szemétkedik veled, és mindebben az is benne van, hogy a lelke mélyén iszonyú bűntudat és szégyen gyötri, amit azzal próbál feloldani magában, hogy sz@r alaknak állít be téged magában, ezért bunkózik.

Amúgy szerintem hagyd egy kicsit lógva, addig, amíg ebből a pszichózisból ki nem jön, a te normális hozzáállásod csak olaj a tűzre. Tojd le, csak a gyerek miatt tartsd vele a kapcsolatot, ha kell, csak sms-ben. A helyedben beadnám én a keresetet, nem akarnék tovább függeni a szeszélyeitől.

A gyerekek legyenek most neked a legfontosabbak, ne a férjed hülye viselkedésével foglalkozz, azt úgyse tudod megfejteni. :)

2012. jún. 20. 07:59
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Add be a válókeresetet, és kérd azonnal, hogy a gyerekek nálad legyenek elhelyezve addig is, amig lezajlik a per.

NE akarj vele kommunikálni, ne hivd, erre semmi szükség, és értelme sincs.

2012. jún. 20. 07:59
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
bocs de te irod h nem válaszol ha hívod meg csak sms-be komunikál. tehát nemis keres különösebben. akkor mért mondod h nem hagy élni?hozzád se szól.nem akar már tőled semmit és ehez tartja is magát temeg pörögsz az arcodon h jaj de beszéljünk meg jaj dehát tárgyaljuk ezt át. nem akar és kész ezt fogadd el.
2012. jún. 20. 08:13
 5/15 A kérdező kommentje:
De a gyerekek miatt vannak dolgok amiket meg kell beszélnünk..én csak ezeket akarom megbeszélni, de sokszor könyörögni kell a válaszért.
2012. jún. 20. 08:25
 6/15 A kérdező kommentje:
Ja, és én egyáltalán nem hívom..én is csak sms.
2012. jún. 20. 08:26
 7/15 anonim ***** válasza:
lehet csak én huztam föl amgam most egy másik nőn(amit csak rajtad fogok most kitölteni) de nemértem az egészet. te akarod nevelni a gyerekeket és nálad vannak. akkor nemkell h keresd majd keres ha akar valamit. váloper bead aztán ha tényleg eltudod tartani a gyerekeket meg is kapod sőt még akkoris ha nem tudnád mert egy ilyen rendszerbe élünk. kapsz mondjuk egyerekenként majd 50ezret ha jolkeres a férjed de mivel anyához költözött vissza valszeg nemolyan húdejol lesz az 20(az a minimum) nae szoval gyerek most nálad és a férj nem keres hát ezt akarod nem?
2012. jún. 20. 08:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Sokat vannak a férjemnél a gyerekek.Ragaszkodik Hozzájuk, és ez nem is baj, hiszen az apjuk. Ezért kell pontosítanunk gyakrabban.
2012. jún. 20. 08:32
 9/15 A kérdező kommentje:
A válás beadását is húzta, ha minden igaz, most beadta.
2012. jún. 20. 08:45
 10/15 anonim ***** válasza:
jo de mért hagyod hogy huzza a dolgot?válni akartok nem?ez már biztos tehát eldőlt. akkor mért arra vártál h beadja?intézd te akkor az egészet ne tőle várd a megváltást.amugymeg ha megy a gyerekért vagy hozza akkor beszélhettek...addig nem viszi a gyereket
2012. jún. 20. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!