Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik csúnyán a férjem?
Figyelt kérdés
8 hónapja bejelentette a férjem, hogy válni akar.Engem okolt a házasság megromlásáért.Lelkileg teljesen összetört.Majd elkezdtem nyomozni, és kiderült, hogy interneten összejött valami nővel.
Folyamatosan keresztbe tesz nekem,fenyegetőzik, hogy elveszi a gyerekeket, és bunkón viselkedik. A történtek ellenére a gyerekek miatt én megpróbálom, hogy normális viszony legyen köztünk...de Ő nem partner ebben.
A férjem az anyukájánál lakik. Csak sms-ben kommunikál velem, fel nem lehet hívni.
Ha Ő akar válni, és új életet kezdeni, miért viselkedik így ? Miért nem hagy már élni ?
2012. jún. 20. 07:37
11/15 anonim válasza:
Ezért kellene,hogy a férjed keressen elsősorban,mert ha annyira kíváncsi a gyerekekre,akkor tőled tudja meg,hogy mi van velük.Ne keresd,sms-re se válaszolj!Majd ha igazán akar valamit,akkor hívjon fel,ne sms-ben üzengessen!!
12/15 A kérdező kommentje:
Ha még megvan a nője a férjemnek, akkor miért húzta eddig a válást ? Most úgy néz ki, hogy alakul egy kapcsolatom...és féltékenykedik a férjem....
2012. jún. 20. 09:11
13/15 anonim válasza:
En biztosan nem kérdeznék tole semmit a gyerekekkel kapcsolatban. Eldontenék én mindent (gyerekekkel). Ne keresd, ne írj neki, had egye a fene az uj kapcsolatod miatt.
14/15 anonim válasza:
Miért nem adod be TE a válást?
15/15 anonim válasza:
Nem értelek, ebböl semmi jó nem lesz. Add be te a válópert, és el van az egész intézve. Ha a férjed nem hajlandó veled megbeszélni, akkor majd dönt a bíróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!