Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért viselkedik egyre agressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik egyre agresszívebben a párom velem?

Figyelt kérdés

Hét éve együtt vagyunk, 3 évet a szüleinél éltünk és most egy éve van közös lakásunk. Most már szinte mindennapos, hogy megpofoz. A vitáinknak mindig ez a vége: nem tudjuk higgadtan kezelni és egy apróságból is elefánt lesz nálunk (meg a pofon...). Ilyenkor ő fogja magát, hogy elmegy, kint alszik a kocsiban, sörözik az egyik közeli benzinkútnál. Én meg aggódom és inkább eldugom a slusszkulcsot (tudom, nincsen jogom hozzá, de nincsen más eszköz a kezemben). Aztán ezen ő bepöccen és midnenféle múltbeli sérelmeket vág a fejemhez (amik már régen történtek). Én már nem kiabálok vele, némán tűröm és ő ilyenkor megpofoz...sajnos nem egyszer, hanem sokszor egymás után. Azt mondja, nevelő célzattal teszi, mert "anyám" képtelen volt megnevelni engem. Régen nem viselkedett velem ilyen agresszíven, most meg (tegnap) azért pofozott meg, mert el mertem menni aludni, mivel egész nap a monitor előtt dolgoztam és fájt a fejem. Ahelyett, hogy törődne velem, ezt kapom.

Anyum szerint én vagyok a hülye, mert eltűröm. Lehet, de még mindig reménykedem abban, hogy "visszajön" az a szelíd, jámbor pasi, akibe 7 éve beleszerettem.

Szerintetek is hülye vagyok?

2012. júl. 27. 10:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%

a válasz: igen, hülye vagy!

te komolyan eltűröd, hogy naponta megpofozzon?

2012. júl. 27. 10:46
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
Te is tudod hogy hülye vagy csak a megszokás nagy úr ,az új dolgok veszélyesek ,jobb a régi szart szagolni minden nap.Van akinek az egész élete így telik el.jönnek a gyerekek akkor már sokkal nehezebb váltani és lesz egy csonka családod. Keress egy normális palit aki megbecsül,tudom nehéz de egyedül lenni is sokkal jobb mint állni a pofonokat és a megalázást életed végéig.
2012. júl. 27. 11:00
 13/34 anonim ***** válasza:
48%
szolgalelkű nő. semmi más. megérdemled. verjen agyon.
2012. júl. 27. 11:03
 14/34 ascania válasza:
100%
Anyudnak igaza van hülye vagy és menekülj amig lehet!
2012. júl. 27. 11:04
 15/34 Pendulum92 ***** válasza:
93%

Aki megüt egy nőt az nem férfi.Nevelni akar?Őt kéne "megnevelni"...

Az, hogy minden a te hibád(vagy is ő ezt gondolja), természetes.Minden hibáját benned látja,mert így könnyebb az egójának.

2012. júl. 27. 11:09
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, miért tűröd el, mire vársz, csodára????? Mindenki azt tanácsolja, hogy hagyd el, tudod, nem minden pasi ilyen ám, találsz sokkal jobbat, aki megbecsül majd és férfiként fog viselkedni, mert a mostani nem az.....

Én nem vagyok biztos abban, hogy most a válaszok hatására bármit tenni fogsz, így csak azt tudom tanácsolni, hogy ha eltűröd, akkor ne panaszkodj, de sürgősen ki kellene lépni ebből a kapcsolatból és nem szabad hagyni, hogy visszakönyörögje magát üres ígéretekkel, kerüld el jó messzire......én azokat a nőket, akik ezt eltűrik, mert várnak a csodára, nem nagyon tudom sajnálni....ez jó neked??? ÉBREDJ FEL!!!!!És ezt nem ellened, hanem érted írom!!!

2012. júl. 27. 11:18
 17/34 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező, ez csak rosszabb lesz. Ha eddig nem tudott változtatni, továbbra sem fog, és nem is akar. NE HAGYD, hogy üssön! Én a helyedben már rég összecsomagoltam volna, és mentem volna szülőkhöz, barátnőkhöz! Gondolj csak bele! Ha lesz közös gyereketek, majd végig fogod nézni, hogy "nevelő célzattal" üti veri, evvel lelki korccsá téve azt a szerencsétlen gyereket?
2012. júl. 27. 11:27
 18/34 anonim ***** válasza:
94%

Néha hallok ilyeneket, hogy a nőt üti-veri a férfi, és a nő mégsem hagyja el. Soha nem értettem, hogy ilyen tényleg létezhet?? Engem egyszer ütöttek meg, de akkor látott utoljára az illető. Neked semmi méltóságod nincsen? Ha te sem tiszteled saját magad, akkor hogy tiszteljen más?!

Láthatod hogy a te kérdésed esetében a vélemények nem oszlanak meg: 100%-ban, egyöntetűen mondja mindenki: hülye vagy hogy ezt elviseled és HAGYD OTT SÜRGŐSEN!!!!!

2012. júl. 27. 11:31
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Beírom neked is amit egy másik lánynak írtam az előbb:

Szerintem is menekülj, két barátnőm is benne volt ilyen kapcsolatban. Ne akard, hogy leírjam meddig fajultak a dolgok, mert annyira durvák...:( Az egyikük elmenekült nagy nehezen, mikor a párja nem volt otthon. A másik esetben a pasi öngyilkos lett, szerencsére nem végzett előtte a barátnőmmel is.

Hidd el nem akarod azt végigcsinálni amit ők. Az elején csak 1 pofon, a végén már barátnőmnek a nyaka tiszta véraláfutás volt a fojtogatásoktól, kék-zöld az arca, bevérzett a füle stb...

Előttem 2 példa is volt, és egyik sem úgy kezdődött, hogy az első héten már pofon volt. Hónapokig minden szép és jó, aztán egyszer csak bekattant, akkor már nem "édesem" hanem "büd.ös kur.va", aztán csatt az első pofon, mert nem akkor ért haza mikor mondta, utána persze, sajnálom, szeretlek babám, soha nem lesz már ilyen. Később egyre gyakrabban pofonok, hajtépés, később mikor a földön feküdt úgy rugdosta, a másik barátnőmre rátérdelt és addig fojtogatta míg bevérzett a szeme. Nem engedte ki őket a lakásból, elvette a mobilt, elvitte a kulcsot. Ha 10 percet késett, már verés, biztos k.rválkodott. Az egyikőjük terhes lett, akkor egyik nap még éjjel is elment neki a Tescoba eperért, a másik nap meg a földön rugdosta a terhes barátnőmet.

Csak egy kis ízelítő, hogy hova fajulhatnak a dolgok...

2012. júl. 27. 11:32
 20/34 anonim ***** válasza:
93%
Csak egyetérteni tudok a hozzászolásokkal, lépned kell,ö ver téged te meg eltüröd,egyik sem normális viselkedés,nem fog változni,neked kell tenned valamit,mégpedig menekülni egy ilyen embertöl.
2012. júl. 27. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!