Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim kapcsolata válságban van. Többi lent. Mit tegyek?
Köszönöm mindenkinek a tanácsot! Végül a nővéremmel megbeszéltem a dolgot, és ő egy sajátos kiborulás alkalmával elmondta apának a helyzetet. Utána 4-en leültünk megbeszélni. Anya tudott a dologról. Ez furcsa lehet kívülállóknak, de az ő kapcsolatuk annyira mély és szeretettel teli, hogy inkább megmentik a házasságot, minthogy egy hullámvölgynél feladják. Nehéz lesz a nyár további része, de mindent megteszünk.
Annak, aki méltatlankodott, hogy elolvastam az sms-t, üzenem, hogy azt hittem, fontos, és át kell adnom neki, mert nem tudhattam, hogy nem a barátja írt, akitől a hívást várta, aki egyébként a munkatársa. Másrészt a mi családunkban olyan mélységes a bizalom, hogy egymás telefonjának tartalma (eddig) nem volt titok előttünk.
Még egyszer köszönöm a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!