Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem levegőnek néz. Nem beszélgetünk, sex már rég nincsen. Van egy fél éves kisfiunk, és ha vitatkozunk ilyeneket vág a fejemhez: "Nem is én szültem hanem az orvosok" Császárral szültem 10óra vajúdás után. Váljak?
kedves dagadt lyukakat tömködő a nemedet még mindig nem tudom.... :)))
Amúgy ez nem így van.. legalábbis a pasi ismerőseim nem ilyen kis igényűek, SŐT.. a legrondább, legbutább pasi is szuper bombázót akar.. hála a médiának, a sok buta birka embernek és az önismeret teljes hiányának....
Az neked mintaházasság, ahol két ember tiszteli egymást? Szerintem az az alap. Vitáink szoktak lenni, de a másikat nem sértegetjük. Attól, hogy neked ilyen bunkó férjed van, az nem azt jelenti, hogy ahol a férj tiszteli a feleségét, az álságos mintapár.
Az meg téged minősít, hogy miközben én annyit írtam, hogy legyetek kicsit önérzetesebbek, te erre egyből elkezdted a házasságomat sértegetni, meg hogy a férjem biztos félrekúr.
Ha az életben is ilyen bunkó vagy, megértem, hogy ilyen veled a férjed.
Kérdező, a bunkó beszólogatások és a szex nélküliség a férj részéről szinte mindig megcsalást takarnak. Ugyanis ugye a férfiaknak elég nagy igényük van a szexre, ezért amikor azt nem otthon elégítik ki, akkor nagy valószínűséggel valahol máshol, valaki mással teszik. Ehhez hozzáadom az érzelmi eltávolodást és a bunkó beszólásokat, akkor ezek nagyon jellegzetes jelei annak, hogy a férj megcsal (testileg és érzelmileg is más nőhöz kötődik), és már csak egy idegesítő teher vagy számára. De egyébként én a gyerek miatt is mondanám, hogy váljatok, mert a picire nincs jó hatással lelkileg az, ami közöttetek zajlik.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!