Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem levegőnek néz. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rigó Kata kérdése:

A férjem levegőnek néz. Nem beszélgetünk, sex már rég nincsen. Van egy fél éves kisfiunk, és ha vitatkozunk ilyeneket vág a fejemhez: "Nem is én szültem hanem az orvosok" Császárral szültem 10óra vajúdás után. Váljak?

Figyelt kérdés
Bent volt velem és ez a véleménye. Meg hogy miért nem akarok családi házba költözni (adni ehhez pénzt neki) nem érzi hogy társak vagyunk. Annyira kiborít. Minden nap veszekszünk. Mit csináljak? Váljak? Mi lesz a picivel? Neki a legfontosabb saját maga semmiről lemondani nem akar és ki is hangsúlyozta hogy ő ilyen, nem fog változni.

2012. júl. 11. 23:37
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó: Elég bemenni bármelyik szórakozóhelyre ahol a párok ismerkednek, vagy az utcán sétáló párokat megnézni, és látható az a tény, hogy még az extrém dagadt, csúnya nőknek is van pasijuk. A férfiaknak nincsenek nagy igényei a dugással kapcsolatban, ha van a nőn lyuk, és elég kanosak, akkor még a dagadt, csúnya nőt is bevállalják, ha elérhető és hajlandó széttenni a lábát. Ez van.
2012. júl. 30. 18:47
 42/48 anonim ***** válasza:
Az, hogy egyeseknek ilyen érzelmi szegény bunkó férj jut, az annak is köszönhető, hogy ti tűrtétek, és ugye mindenki addig megy el, amíg engedik! Én soha nem tűrtem egy ilyen beszólást se, mert azt a tiszteletet, amit én megadom a férjemnek, azt el is várom. Egy tiszteletlen vagy bunkó beszólása lenne, ami azt mutatja, hogy lenéz engem, és úgy bäszom ki a lakásból, hogy a félfát is viszi.
2012. júl. 30. 18:51
 43/48 A kérdező kommentje:

kedves dagadt lyukakat tömködő a nemedet még mindig nem tudom.... :)))

Amúgy ez nem így van.. legalábbis a pasi ismerőseim nem ilyen kis igényűek, SŐT.. a legrondább, legbutább pasi is szuper bombázót akar.. hála a médiának, a sok buta birka embernek és az önismeret teljes hiányának....

2012. júl. 30. 23:42
 44/48 anonim ***** válasza:
94%

Az neked mintaházasság, ahol két ember tiszteli egymást? Szerintem az az alap. Vitáink szoktak lenni, de a másikat nem sértegetjük. Attól, hogy neked ilyen bunkó férjed van, az nem azt jelenti, hogy ahol a férj tiszteli a feleségét, az álságos mintapár.

Az meg téged minősít, hogy miközben én annyit írtam, hogy legyetek kicsit önérzetesebbek, te erre egyből elkezdted a házasságomat sértegetni, meg hogy a férjem biztos félrekúr.

Ha az életben is ilyen bunkó vagy, megértem, hogy ilyen veled a férjed.

2012. júl. 31. 02:13
 45/48 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, én se értem miért kellett a válaszolóval bunkóskodni, amikor az üzenetének az volt a lényege, hogy álljatok ki magatokért (feleségek). Mindig ilyen rosszindulatú vagy? Tudod, van egy olyan mondás, hogy hasonló a hasonlót vonzza, lehet nem véletlen, hogy ilyen férj jutott neked. Talán te is olyan vagy mint ő.
2012. júl. 31. 02:20
 46/48 anonim ***** válasza:

Kérdező, a bunkó beszólogatások és a szex nélküliség a férj részéről szinte mindig megcsalást takarnak. Ugyanis ugye a férfiaknak elég nagy igényük van a szexre, ezért amikor azt nem otthon elégítik ki, akkor nagy valószínűséggel valahol máshol, valaki mással teszik. Ehhez hozzáadom az érzelmi eltávolodást és a bunkó beszólásokat, akkor ezek nagyon jellegzetes jelei annak, hogy a férj megcsal (testileg és érzelmileg is más nőhöz kötődik), és már csak egy idegesítő teher vagy számára. De egyébként én a gyerek miatt is mondanám, hogy váljatok, mert a picire nincs jó hatással lelkileg az, ami közöttetek zajlik.

29/N

2012. júl. 31. 02:32
 47/48 anonim válasza:
én is megcsalásra tippelek. ha régóta nincs szex, pedig csinos is vagy, akkor biztos, hogy más nő van dologban. szóval szerintem válj.
2012. júl. 31. 03:01
 48/48 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, hogy ezt írom, de siralmas, hogy ilyeneket kell olvasnom, annyira elmegy a kedvem is minden komoly kapcsolattól, házasságtól, hogy menekülök tőle :( Még szerencsére nőtlen vagyok, és önálló. 33/F
2012. nov. 28. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!