Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem levegőnek néz. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rigó Kata kérdése:

A férjem levegőnek néz. Nem beszélgetünk, sex már rég nincsen. Van egy fél éves kisfiunk, és ha vitatkozunk ilyeneket vág a fejemhez: "Nem is én szültem hanem az orvosok" Császárral szültem 10óra vajúdás után. Váljak?

Figyelt kérdés
Bent volt velem és ez a véleménye. Meg hogy miért nem akarok családi házba költözni (adni ehhez pénzt neki) nem érzi hogy társak vagyunk. Annyira kiborít. Minden nap veszekszünk. Mit csináljak? Váljak? Mi lesz a picivel? Neki a legfontosabb saját maga semmiről lemondani nem akar és ki is hangsúlyozta hogy ő ilyen, nem fog változni.

2012. júl. 11. 23:37
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

10:19 vagyok. Próbáltam én mindent, mégis ez lett a vége..

A szülésnél én szerettem volna, ha bent lesz, de én csak azt kértem, hogy amíg vajúdok, addig legyen ott, de amikor már ott volt, nem akart kimenni....

2012. júl. 12. 12:16
 22/48 A kérdező kommentje:
igen hibás vagyok ez tény, már írtam is... hogy neki szültem.. valszínűleg benne volt az is hogy benne vok a korban úristen mi lesz, volt már több kapcsolatom, és nem akartam várni tovább. az elején működött, aztán jöttaz önzés. nem vok hibátlan de megteszek mindent a házasságomért és a gyerekemért. Régen nagyon kicsapongó életet éltem bulik, pasizás, cigi, pia, drog. Ma az ellenkezője. leszoktam a cigiről, nem iszom, hűséges feleség vok és igyekszem jó anya lenni.
2012. júl. 13. 00:32
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, és a párod ismert még "rosszkislány-korodból"? Mert ha igen, akkor lehet, hogy pont az a baj, hogy "jókislány" lettél, miközben ő meg pont azért választott anno, mert neki nem éppen a "jókislányok" az ideáljai... férfiként mondom, hogy az masszív téveseszme, a csajok részéről, hogy minden férfi a mintafeleség-mintaanyát keresi, és ennek igyekeznek megfelelni... rólam pl. már elég jól tudja a párom így 15 év után, hogy ha azt mondom neki, hogy "most olyan vagy, mint anyám" az nem éppen a bók szava...
2012. júl. 13. 01:13
 24/48 A kérdező kommentje:

hehe ez jó! :))) olyan vagy mint anyám! :))

Igen onnan ismer. Buliból, mikor még... áhh rég volt, már nem azok a szelek fújnak.. de ha visszaidézi a múltat, mindig "ribancként" emleget.. hogy az bezzeg megy nekem, holott már rég nem az vagyok.. vagy mi vagyok tulképpen? most jól összezabarodtam... lehet hogy most se vagyok önmagam meg régen se voltam?? áááááááááááááá pánik :)))

2012. júl. 13. 01:43
 25/48 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? (te, férj, gyerek)
2012. júl. 13. 10:29
 26/48 anonim ***** válasza:
Bocsi, de a kornak mi köze van ehhez?
2012. júl. 13. 13:59
 27/48 A kérdező kommentje:
sztem se korfüggő a probléma, de 34 mindketten, fél éves a picúr
2012. júl. 13. 23:04
 28/48 anonim ***** válasza:

nézzétek meg ezt a filmet együtt, hátha rádöbbentek valamire!

[link]

nagyon jó film, volt akinek ez mentette meg a házasságát.

2012. júl. 14. 19:09
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

ha visszaidézi a múltat, mindig "ribancként" emleget?

Milyen kedves tőle.

2012. júl. 15. 17:25
 30/48 A kérdező kommentje:
aha.. bár valóban nem voltam egy szende szűz :))
2012. júl. 16. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!