Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem levegőnek néz. Nem beszélgetünk, sex már rég nincsen. Van egy fél éves kisfiunk, és ha vitatkozunk ilyeneket vág a fejemhez: "Nem is én szültem hanem az orvosok" Császárral szültem 10óra vajúdás után. Váljak?
10:19 vagyok. Próbáltam én mindent, mégis ez lett a vége..
A szülésnél én szerettem volna, ha bent lesz, de én csak azt kértem, hogy amíg vajúdok, addig legyen ott, de amikor már ott volt, nem akart kimenni....
hehe ez jó! :))) olyan vagy mint anyám! :))
Igen onnan ismer. Buliból, mikor még... áhh rég volt, már nem azok a szelek fújnak.. de ha visszaidézi a múltat, mindig "ribancként" emleget.. hogy az bezzeg megy nekem, holott már rég nem az vagyok.. vagy mi vagyok tulképpen? most jól összezabarodtam... lehet hogy most se vagyok önmagam meg régen se voltam?? áááááááááááááá pánik :)))
nézzétek meg ezt a filmet együtt, hátha rádöbbentek valamire!
nagyon jó film, volt akinek ez mentette meg a házasságát.
ha visszaidézi a múltat, mindig "ribancként" emleget?
Milyen kedves tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!